Skistua

  1. Mer om
Skistua

Skistua har vært et samlingssted for turfolk siden 1896. Framstår i dag med en moderne kafé og restaurant med alle rettigheter la carte meny; Sjokoladedrikker; Kaffe og te; I kjøledisk; Drikke. Ved spørsmål ta kontakt: Adkomst; Stoppesteder; Google Maps Skistua er et tradisjonsrikt utfartssted i Trondheims bymark. Skistua ble totalrehabilitert for noen år tilbake. og er et glimrende utgangspunkt for turer i Skistua eies av Stiftelsen Skistua, som er et samarbeid mellom Trondhjems Skiklub og Trondheim kommune

Du vil måtte bekjempe glatt stein, broer, myr og annet underlag på turen.

Skistua Konferanse

Du kan ikke sykle feil her, følg hovedstien helt til "bunnen" av en stupbratt klatring. Du har nå kommet til den umulige delen av turen. Ta sykkel på nakken å klatre opp dette partiet. Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Lian.

Skistua på Mofjellet

Du kan komme deg til Skistua via Buss eller Jernbane. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 26 Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Svev fra stiftsrennet i hoppbakken Svedjan den 18. Likedan finner vi en bildeserie fra norgesmesterskapet i hopp i Jutulen i 1949. Portretter av flere skiklubbformenn og æresmedlemmer pryder også veggene. Stuler, Troll-klisterets far, er avbildet.

Skistua Restaurant Afterski

Det samme er farger Olaf Berg, John G. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson.

Les også: Coop medlem

Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. De ble også informert om overskridelsene som oppstod etter byggestart. Revisjonen mener at overskridelsene blant annet skyldes at rehabiliteringsplanene ikke ble tilstrekkelig kvalitetssikret.

SKISTUA Relaterte emner

Følg Fjellsetervei eller annen sti til Skistua. Store utfordringer for de aller fleste. Totalt sett er dette noe av det mer tekniske du får i Trondheim. Ikke så bratt alle steder, men mye stein, røtter og berg gir MYE utfordringer. Rutebeskrivelse Beskrivelsen krever litt lokalkjennskap over "grusnettet" i Bymarka. Sykla fra Skistua mot Elgsethytta, om du velger stien rundt Vintervannet eller "veien" på den andre siden får du velge selv. Når du har kommet i "innerenden" av Vintervannet følger du grusveien videre mot Elgsethytta, her vil veien gå i oppoverbakke.

Skistua
SKISTUA Kommentarer:
Rapportert den Skistua
Sletten fra Drammen
Siste nytt: min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Bossaball. jeg liker studere dokumenter gjerne.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net