Tesla 800 Km

  1. Mer om
Tesla 800 Km

Content [hide]

Mph (96,5 km/t) på 2,5 sekunder (Teslas heftigste Model S skilter med 2,3 sekunder); 113 kWh batteri – 809 kilometer rekkevidde etter Lucid Motor har endelig presentert sin vanvittige elbil, og den amerikanske startprisen er kun hakket over Tesla Model S I denne ukens podkast snakker vi med Lucids sjefingeniør Eric Bach, som tidligere har hatt ledende stillinger i både Volkswagen og Tesla Dual Motor firehjulsdrift gir lengst rekkevidde, og leverer nå vanvittig kraft og akselerasjon Slik unngår du elbilsjokk i kulda. Første Tesla over én million kilometer Oppgitt rekkevidde: 800 kilometer. Realistisk: 600 kilometer

Vippedørene gir tilgang til både for- og bakseter.

Quant har altså eliminert det største problemet med elbiler — og i stedet erstattet det med noe så dagligdags som saltvann! Quant F nemlig bruker saltvann i stedet for batteri til å drive de fire elmotorene den har plassert i hvert sitt hjørne. S 85 har batterikapasitet på 85 kWh og en motoreffekt på 285 kW.

Nei, du kan ikke fyllekjøre med Tesla

S P85 Performance har en batterikapasitet på 85 kWh og 350 kW motoreffekt. Model S er den beste bilen å kjøre, og den beste bilen å bli kjørt med i.

Batteribyttestasjoner Nio startet utbyggingen av sitt nettverk av batteribyttestasjoner i fjor. Etter planen skal de ved slutten av året ha installert nærmere 500 stykker i Kina.

Der er det mulig å bytte ut et nesten utladet batteri mot et fulladet på få minutter, slik at man ikke behøver å vente ved en ladestasjon mens bilen lades. Som det lenge var tilfellet med Tesla, har Nio erfart voksesmerter og måttet utsette planlagte lanseringer basert på vel optimistiske vyer kombinert med hastverket som er typisk for start-up-selskaper.

Hva som blir faktisk pris i Norge er ikke avklart ennå. På nettsidene til Tesla i Norge kan man i skrivende stund kun reservere bilen for et mindre beløp.

Hva er imove?

Nå utvides driften med flere lynladere og elektriske lastebiler. Tesla, som bruker 400 volt, tilbyr nesten like raske topphastigheter ved sine nyeste Supercharger-stasjoner, nemlig 250 kW.

Bach sier det er en grense for hvor høy strømstyrke det er hensiktsmessig å dytte gjennom et 400-voltsystem, og at Tesla med sine 250 kW Supercharger-stasjoner er i ferd med presse grensen. Årsaken er den nevnte varmeutviklingen og behov for ekstra kobber.

Aerodynamikken er det viktigste for å få god rekkevidde. Tesla Semi har en Drag Coefficient på 0,36 som er mye bedre enn en annen semi. For å oppnå dette må undersiden være slett, fronten må ha formen som vi ser på bilde og hjulene bak på trekkvogna er dekket av deksel for å hindre turbulens rundt hjulene.

Det ser ut som Tesla Semi leveres i to utgaver.

TESLA 800 KM Relaterte emner

Elbilen bruker samme laserteknologi som politiet Tesla-konkurrenten har samme teknologi som benyttes for å oppdage ubåter. Ved vanlig 240V skal den greie fra 50 prosent og opp til maks kapasitet på 4,5 timer. HK: FF 91 oppgis å ha 1050 hk. Det er raskere enn Teslas kraftigste modell og tar en skritt videre på veien mot selvkjørende biler. Den har 13 radarer med ulik rekkevidde, 12 ultrasonic-sensorer som bruker lydbølger, samt 10 kameraer.

TESLA 800 KM Kommentarer:
Redaktør på Tesla 800 km
Norheim fra Kristiansand
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg trives Krug. Jeg har lyst utforske norske bøker lystig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net