Nakkekoteletter Oppskrift Marinade

  1. Mer om
Nakkekoteletter Oppskrift Marinade

Content [hide]

Marinade: · 1 dl flytende honning · 0,5 dl soyasaus · 1 ss worchestershiresaus · Saften av 1 stk. lime · 2 båt finhakket hvitløk · 1 bit tommelstor frisk ingefær Ingredienser · 4 nakkekoteletter á 250 g · Marinade · 2 fedd hvitløk · 1 dl olivenolje · 1 stk. habanero-chili · 1 bunt basilikum · 1 ts paprika · 1 ts spisskummen Om en bare steker dem i panna, la marinaden virke i ett døgn. Prøv og med nakkekoteletter. Oppskriften inneholder 279 Kalorier, 23 g Karbo, 15 g Bland 2 ss ananassaft med honning, sennep, karri, salt, pepper og chilipulver. Ha marinaden i en tykk plastpose sammen med kotelettene Til marinaden: · 150ml olivenolje · 200ml ferske urter: oregano, timian, persille, basilikum, salvie, e.l. grovhakket · 5 hvitløksfedd

Til marinade brukte jeg en løk i skiver, en kvart hvitløk jeg bruker kinesiske to ts pesto,frisk basilikum, en passe del olivenolje knapt 1 dl litt cemo marinadekrydder og litt rødvin.

Oppskrift: marinerte koteletter med øl

Ha alle marinadeingredienser utenom salt og pepper i en food processor og bland til du har en godt blandet marinade. Det er ikke så farlig om ikke alt er finhakket, vi liker det litt rustikt. Smak til med salt og pepper, evt litt mer chilli eller sitronsaft.

Skyll og tørk kotelettene. Varm oljen i en støpejerngryte på middels varme. Tørk av kotelettene og gni dem inn med salt og pepper.

Slik steker du koteletter i ovn, stekepanne eller på grillen Tips fra Melange

Stek dem, i to omganger, til de er gylne på begge sider og legg dem på en tallerken. Som ender opp tørre og smakløse. Når du skal grille kjøtt er det lurt å bruke stykker som har en del isprengt fett. Svinekoteletter er godt, men der ligger alt fettet utenpå. Entrecote er fantastisk på grillen, men det er jo ikke noe man spiser hver helg.

Kyllinglår er snadder, for der er det mer fett enn på kyllingbrystet. Og det deilige sprø skinnet.

Å lykkes med koteletter er dessuten veldig enkelt om man tar med seg noen få huskeregler underveis. Svinekoteletter krever mer nøyaktighet Nakkekoteletter er ofte enklere å lykkes med ettersom de inneholder mer fett i kjøttet, mens svinekoteletter er magre og krever noe mer nøyaktighet for å unngå tørt resultat.

Eller du kan lage det som en del av et større gilde slik jeg har gjort. De andre filétkotelettene har jeg marinert et par timer i kjøleskapet med en herlig marinade som også er inspirert av Sør-Afrika og den herlige braai-kulturen de har der.

Denne marinaden bruker jeg også underveis i grillingen.

Da pensler jeg den på kotelettene for å få enda mer smak inn i kjøttet. Resultatet ble helt fantastisk! Supersaftige koteletter.

Hva serverer man på grillbordet?

Det er så mye du kan grille: Maiskolber er alltid en god idé. Det samme er padron-chili. Får du tak i disse er det bare å legge dem på grillen og serverer dem med litt god olivenolje over og et dryss flaksalt.

Du vil kanskje like: Laks marinade honning soya

NAKKEKOTELETTER OPPSKRIFT MARINADE Relaterte emner

Nakkekoteletter — det perfekte kjøttet for grilling Posted by pitmaster on 13. Ja, nesten hver eneste helg. Folk skal grille, og da skal de grille biff. Eller sommerkoteletter. Eller en ferdigmarinert flintstek de har kjøpt til 15 kroner kiloen. Ikke fordi det er noe galt med en biff av indrefilet, annet enn at det er ganske kjedelig. Sommerkoteletter og ferdigmarinert flintstek kan de gjerne beholde for seg selv flintstek er godt det altså, men ikke de ferdige marinerte greiene, fysjom.

NAKKEKOTELETTER OPPSKRIFT MARINADE Kommentarer:
Forfatter om Nakkekoteletter oppskrift marinade
Søberg fra Narvik
jeg er glad i dele interessante nyheter med ro. Se over min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er schneiden.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net