Scooter Drag

  1. Mer om
Scooter Drag

Tilkoblingdsadapter til ATV/Scooterdrag 690003. Passer hengerfester på scootere og ATV m/fjærbelastet tilkoblingskrok. Monteres enkelt på draget ved Kvalik starter klokken 11.00, og finalene kjøres fra klokken 13.00. Dragrace kjøres på en 201 meter lang bane med tidtakning Direkte fra Kvenvikmoen Motorpark, lørdag 6. Publisert yebolt Atv, Scooter For Drag Til Jaktkjelke. Tilkoblingdsadapter til ATV/Scooterdrag 690003. Passer hengerfester på scootere og ATV m/fjærbelastet a arrangert NM i drag på Kvenvikmoen Motorpark. Snowdrag kjøres på en rett strekning, vanligvis 201.16m (1/8 mile), to og to med kvalifisering og eliminering

Det er imidlertid oppstått en ny giv i grenen og vi har tro på at man ved å få fram noen "profesjonelle" førere også vil dra med seg nye utøvere. Vi må imidlertid innse at, særlig i Troms og Finnmark, er det mange ungdommer som ikke betegner seg som motorsportsutøvere, men som likevel ønsker å teste seg og sin maskin mot andre noen ganger i året.

Kjelker tømmerdoninger

Produksjonsmetoden er egenutviklet og unik for 4P Trailers. Vi kan også tilby et stort utvalg av vinterhjul og nye dekk. Sterkere chassis Hele rammebjelker foran og bak som forsterkning der belastningen er størst. For at du skal kunne føle deg trygg under lasting, lossing og kjøring. Karmlås med direktefeste Karmlås med formstøpte håndtak som festes direkte i kassen.

Du må også ha tatt lisenskurs. Aldersgrenser For å kunne kjøre både drag og bakkeløp med snøscooter, må du være fylt 12 år. Nettingkarmer er praktisk til frakting av f. Presenning til nettingkarm 3,0 - 5,2m Våre høye presenninger er laget for varehengere med påmonterte nettingkarmer.

De blir formsydd med forsterkede hjørner og bak blir den laget slik at den enkelt kan løftes opp for av- på lasting.

ATV/Scooterdrag til Jaktslede

Glassfibertopp høyde 120cm Våre topper som er 120cm høye blir helstøpt i armert polyester. Etter å ha fått en dårlig start i forsøket, gjorde han det klart at han var med i kampen om seieren da elimineringsrundene begynte.

Med en trekloss under scooteren klarte tilslutt Andersen å kjøre seg til finalen, som han vant. Det skaffet ham en plass på landslaget til Nordisk mesterskap i Jokkmokk etter påske. I motsetning til Arctic Cat bygde de en rørramme fra bunn av, monterte doble belter på den og satte en 308cid 5 liter V8 fra Ford med Gurney-Weslake topper som produserte 525 hestekrefter.

Denne snøscooteren var estimert til å gå 150 mph eller 241 kilometer i timen. I 1971 fortsetter kappløpet om å være raskest og Arctic Cat bygger Boss Cat 1.

Produkt BK Hengeren

Den er utstyrt med en 800ccm Kawasakimotor. Denne ble i all hovedsak brukt til å flytte snøscooteren rundt omkring på løpsområdet. Det var først når løpet skulle i gang at den virkelige moroa begynte. Bak sjåføren, Dale Cormican, satt det nemlig en Turbonique. Dette er en liten turbinmotor som sies å ha et potensiale for 1000 hestekrefter. Turbonique-motorer ble også brukt under konvensjonell dragracing, men på grunn av farene og alle ulykkene ved bruk av denne ble de etter hvert forbudt.

Problemet med den er at når sjåføren gir full gass og for eksempel mister festet og går av gassen, blir denne motoren en tikkende bombe.

SCOOTER DRAG Relaterte emner

Mange har allerede hatt sommerbilene sine på veien lenge, mens de som kanskje bor lenger nord har måtte sko seg med litt mer tålmodighet. Som en avslutning på den kalde tida skal vi se på hva som skjer når du arrangerer høyhastighetskonkurranse med snøscooter, uten noen form for regler, i en klasse som heter «unlimited». Boss Cat 1 hadde turbinmotor som var kjent for å eksplodere. Det gjorde også denne Boss Cat 1 Rask katt På midten av 60-tallet begynte interessen for snøcooter å ta seg opp og med det kommer det som regel en eller annen form for racing, slik som med biler. Det var høyest mulig snittfart som var målet og mot 70-tallet bestemte produsenter som for eksempel Arctic Cat, Ski-doo og Polaris seg for at de ønsket rekorden for verdens raskeste snøscooter. I begynnelsen var det helt vanlige snøscootere hvor produsentene hamret inn den største motoren de klarte å få plass til, men etter hvert så dukket klassen «unlimited» opp, og det la grunnlaget for noen av de feteste snøscooterene laget noensinne. Vi har valgt ut noen av de mest spinnville kreasjonene.

Scooter Drag
SCOOTER DRAG Kommentarer:
Redaktør på Scooter drag
Aakre fra Tønsberg
Jeg nyter dele interessante nyheter stivt. Les også min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Feldlack.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net