Ingunn Solheim

  1. Mer om
Ingunn Solheim

Ingunn Solheim er en norsk journalist og programleder i NRK. Hun har vært nyhetsanker i Dagsrevyen og programleder for NRKs valgsendinger på TV i forbindelse med kommunevalget i 2011 og stortingsvalget i 2013. Fra 2014 til 2018 var hun april 1980 i Førde i Sogn og Fjordane) er en norsk journalist og programleder i NRK. Hun har vært nyhetsanker i Dagsrevyen og Vis Ingunn Solheims profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Ingunn har 8 stillinger oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn The latest Tweets from Ingunn Solheim Programleiar i Politisk kvarter NRK-programlederen fikk en sønn. I sommer avslørte NRK-profil Ingunn Solheim (39) at hun skulle bli mamma for aller første gang

Har du lest dette? Julelandsby

Valg av utdanning, yrke og karriere er et sammensatt bilde. Dette gjorde de ut i fra et ønske om å avdekke kritiske forhold i samfunnet. De kan se ut som de kommenterer fra Facebook.

Det gjør de aldri på svindel. De vil alltid lede deg til en bestillingside eller andre sider.

Ingunn (37) har høstens kanskje vanskeligste jobb

Så du må alltid huske at alt kan forfalskes for å lure deg. Trykker jeg på en av disse profilene blir jeg så ledet til bestillingssiden til produktet.

Her ber sier de at de kan sende produktet på kort varsel. I 2013 ble hun tildelt Kringkastingsprisen som «ein god representant for nynorsk i fjernsynet» og i 2014 mottok hun Kulturdepartementets nynorskpris for journalister.

Foto: Odin Jæger — Dette blir en annerledes valgkamp. For det første er jeg ikke på jobb - og for det andre har jeg gjort unna mine valgkampsendinger lenge før valgkampen starter.

Nå er det min tur til å følge med fra sofaen og heie på kollegaer og «kjefte» på politikere som ikke svarer, sier Ingunn Solheim med et smil.

Ingunn Solheim fra Dagsrevyen misbrukes i Facebook svindel

Erik Wold får ikke fortsette i «Debatten» Men selv om hun ikke leder noen av valgkampens store sendinger i år er hun på plass med sitt eget program «Einig? Seinare har ho vore journalist i radiokanalen Kanal 24 2003—06 og nyhendeanker i TV 2 2006—08.

Under ein valkamp-debatt leia av min gode kollega Ingerid Stenvold på vakre Sakrisøy, uttalte han det sånn som gjøken; «ko ko». Det kjem eg aldri til å gløyme.

Høyesterett slipper inn Norwegian

Vegen fram til eit godt språk er å bruke det språket eg kan. Eg er veldig oppteken av å ta vare på dette naturlege forholdet til språket mitt, for eg ser at dei som blir for opptekne av kva som er rett og feil slit meir.

Viktig å ikkje bli for sjølvsikker — Du har eit ambivalent forhold til nynorskprisar? Men eg er redd for å bli for sikker på at språket mitt er godt.

Eit anna poeng er at vi som brukar nynorsk av og til kan få ei kjensle av at det viktigaste vi gjer er å snakke nynorsk. Det viktigaste for meg er å få vere med og røkte samfunnsdebatten og drive god nyheitsjournalistikk. Da er det lagt opp til at Halvorsen får alle muligheter til å svare slik hun ønsker.

Dette er både fake news og kommersielt misbruk.

INGUNN SOLHEIM Relaterte emner

Artikkelen er over 7 år gammel I fjor fekk ho Kringkastingsprisen, no er det Kulturdepartementet som gjer stas på henne. I jubileumsåret for Grunnlova er juryen stolt over å heidre ein nynorskbrukande journalist med ei stadig meir sentral rolle i den opplyste debatten, heiter det i grunngjevinga frå juryen, som består av Håkon Haugsbø, Agnes Ravatn, forfattar og journalist i Dag og Tid, og Svend Arne Vee, redaktør i Firdaposten i Florø. Denne juryen er ny, og vart peika ut av Kulturdepartementet i fjor. Ho var òg eit solid ankerfeste under direktesendingane frå 22. Det er eit godt verktøy for ein tv-journalist, som må vere sparsam med orda. Då er nynorsk framifrå, seier Solheim etter ho fekk vite at ho fekk prisen. Ho er både overraska og stolt over å få Kulturdepartementet sin nynorskpris for journalistar for 2014.

Ingunn Solheim
INGUNN SOLHEIM Kommentarer:
Redaktør på Ingunn solheim
Sand fra Narvik
jeg liker dele interessante nyheter virkelig. Siste nytt: min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er tschechischer Handball.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net