Helstekt Blomkål Med Bacon

  1. Mer om
Helstekt Blomkål Med Bacon

Kok opp og smak til med salt og pepper og rør til slutt inn revet ost og evt. hakket kruspersille og gressløk. Legg blomkålhodet på et fat Rør to tredjedeler av osten ned i sausen. Knus noe av baconet og rør inn det også. Legg blomkålhodene i en ildfast form, eventuelt delt i fire Sett stekeovnen på 200 °C. Hell saus over i formen og bland forsiktig. Stek midt i ovnen til osten er gyllen, ca Med spenstig ostesaus og sprøstekt bacon blir det garantert et festmåltid! La grønnsakene spille hovedrollen! Med en helstekt blomkål p Blomkål med ostesaus er en gammel klassiker som fortjener å bli børstet støv av! Det smaker ypperlig til middag, og baconet kan byttes ut med reker

Det avhenger litt av hvor stor blomkålen er, men det tar gjerne 40-60 minutter.

Stikk med en kakepinne inn mot kjernen for å kjenne etter. Men husk: det er godt om det er litt tyggemotstand. Trenger ikke trekke 5-6 min.

Skjær torsken i passe terninger på 4×4 cm. Ha blomkålen utover i en langpanne eller på et stekebrett. Drypp over olivenolje, tilsett knuste hvitløkfedd la skallet være på og noen urtekvaster. Press over sitronsaft og krydre med salt og pepper.

Torskegrateng med brokkoli, blomkål og bacon Snikgjest

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt personopplysningsloven § 19 og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger personopplysningsloven § 18 1. Behandling av personopplysninger på peergyntcatering.

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å be om kontakt. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Ostegratinert blomkål

Gudbrandsdal Catering og kokkeservice databehandler er Dialecta Kommunikasjon, og er vår markedspartner og leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet. Dialecta Kommunikasjon er vår driftsleverandør for peergyntcatering. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren.

Det er kun Gudbrandsdal Catering og kokkeservice og Dialecta kommunikasjon som har tilgang til opplysningene som samles inn. Dette er også den beste metoden dersom du har flere blomkål som skal gratineres samtidig. God hverdagsmiddag: Blomkålgrateng er kjempegodt tilbehør Fristende topping En tykk, deilig ostesaus hører med til gratinert blomkål.

Blomkålgrateng keto eller fløtegratinert blomkål

Den lager du enkelt fra bunnen med litt smør, hvetemel, melk og revet ost. Skal du servere det med kjøtt kan du også vurdere om du vil sløyfe pastaen.

Da får du en blomkålgrateng med purre, og det er jo ikke så dumt det heller. Mulighetene er altså mange her.

HELSTEKT BLOMKÅL MED BACON Relaterte emner

Ovnsbakt blomkål med ost og rosmarin Et eller annet sted laaangt inne i hukommelsen min finnes det et vagt minne om at hel blomkål har blitt forsøkt presentert som en komplett middag. For når du er 12 år og nettopp har oppdaget at livet består av mer enn Findus seifileter og Toro tomatsuppe oppdagelsen av pizza, da nytter det ikke å komme trekkende med blomkål, ass! Heldigvis er det lov å forandre mening! Det er så langt fra det jeg fikk smake på 80-tallet som jeg kan komme, og likevel føles det kjent og kjært. Den tradisjonelle måten å servere hel blomkål var vel å koke gjerne litt for mye og så dynke den med ostesaus og baconbiter. Det er ikke helt feil bortsett fra det med å koke den for mye, men jeg holder en knapp på denne kjøttfrie versjonen.

HELSTEKT BLOMKÅL MED BACON Kommentarer:
Redaktør på Helstekt blomkål med bacon
Torsvik fra Vossevangen
Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Cosplaying. jeg liker studere dokumenter unimpressively.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net