Salgsingeniør

  1. Mer om
Salgsingeniør

Content [hide]

Ingeniørstudiet er et veldig teknisk studie. De fleste stillinger som kalles "salgsingeniør" trenger da selgerkunnskap i tillegg til teknisk Møt arbeidsgivere og bli kjent med jobbmuligheter for yrket. Arbeidsgivere Ledige stillinger Traineeordninger Artikler Yrker Salgsingeniør E-verk Møre & Romsdal Hovedoppgaver: Følge opp kunder i området -Arbeide med tilbud og forespørsler Salgsingeniør, Sales Engineer, Prosjektleder og mer Sulzer ønsker å styrke vår posisjon i Industri og fiskenæringen. Vi søker etter en salgsingeniør til vår industriavdeling. Stillingen kan opprettes ved vårt

Denne annonsen har utløpt.

Du er energisk, positiv og imøtekommende og opptatt av å ha god samhandling og relasjoner med så vel kunder som kolleger. Å bidra til fellesskapets beste i arbeidet med å utvikle Splitkon til en markedsledende leverandør av massivtre i Norge, vil være en stor motivasjonsfaktor for deg.

For å lykkes i rollen som salgsingeniør for Splitkon er selvstendighet og initiativ viktig.

Stillingen er i utgangspunktet lokalisert i Tønsberg, men det kan være aktuelt å jobbe fra annen lokasjon dersom det er mer praktisk. For spørsmål om stillingen, kontakt Ann-Kristin Irgens i Manpower på mob.

Vi ønsker å ytterligere forsterke teamet og søker etter ny e nøkkelressurser.

BlueTree er et etablert merkenavn innen IT-nettverkssfæren, og er kjent for å være et kompetansehus på Cisco-teknologier. Vi ønsker å øke aktivitetene på Reselling av ledende produsenter på maskin- og programvare, som f. Kvalifikasjoner: Ingeniørutdannelse eller bred erfaring innen pumper helst tilknyttet industri Mekanisk erfaring er et fortrinn Produktkunnskap innen pumper Gode datakunnskaper God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, norsk og engelsk Vi ser etter deg som er serviceinnstilt og evner å se behov og løsninger ute hos kunden.

Våre kunder skal vite at BVS er synonymt med god service og et høyt faglig nivå. Alle våre medarbeidere har riktig og nødvendig kompetanse for å utføre de jobbene de blir satt til.

Vi arbeider etter ISO 9001 kvalitetssikringssystem og er akkreditert gjennom Startbank. HMS og KS har høy prioritet og alle våre produkter er sertifiserte. Oppsøkende salg og oppfølging av egen kundeportefølje.

SALGSINGENIØR Relaterte emner

Vil du være med på et norsk industrieventyr med bærekraft? Vil du være med på et spennende industrielt eventyr? Til å være med å utvikle verdens største massivtrefabrikk og det største løftet innen norsk treforedlingsindustri på mer enn 50 år, søker vi en resultatorientert relasjonsbygger, som med positivitet og engasjement ønsker å bidra til at Splitkon når sine ambisiøse mål! Er du klar for en ny og unik utfordring med personlige utviklingsmuligheter? Da vil vi gjerne ha deg med på laget!

SALGSINGENIØR Kommentarer:
Redaktør på Salgsingeniør
Bergum fra Kaupanger
jeg elsker lese tegneserier fryktelig. Se min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Wolkenbeobachtung.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net