Rema 1000 Franchise Norge

  1. Mer om
Rema 1000 Franchise Norge

Content [hide]

REMA 1000 var den første dagligvareaktøren i Norge som tok i bruk franchising som organisasjonsform, og vi er i dag den eneste aktøren som REMA 1000 var den første dagligvareaktøren i Norge som tok i bruk franchising som organisasjonsform, og vi er i dag den eneste aktøren som rendyrker denne samarbeid mellom to selvstendige virksomheter, franchisegiver og franchisetaker REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. et gjensidig samarbeid i et velfungerende franchisesystem REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede, nå søker de flere Kjøpmenn. 1000 tilbyr stort handlingsrom i et velfungerende og lønnsomt franchisesystem

Dette tjener din Rema

For alle aktører innen dagligvare vil nødvendige investeringer for å være i tråd med regelverket representere meget store kostnader. Dersom en enkelt kjede i bransjen utsetter denne investeringen har vi forstått at dette kan gjøres i tråd med regelverket. Franchise-kjøpmannen hos Rema 1000 etablerer sitt eget selskap og går også inn med egenkapital i driften.

Deretter betaler han 7,5 prosent av den løpende omsetningen til konsernet for «leie» av konsept og navn.

Nå søker vi flere Kjøpmenn til region Østre Østland, klikk her for mer informasjon. Kunne du tenke deg å åpne en Rema 1000 et annet sted?

Les også: Rema 1000 lønn

Da kan du registrere en generell søknad til Rema 1000, så kan vi ta kontakt med deg om det dukker opp franchisemuligheter via Cappa. De går ikke inn med aksjekapital, det slipper de, men det at de får en andel av resultatet gjør at de passer på driften, varene og kostnadene bedre, sier Jan Paul Bjørkøy, adm.

Vil du drive din egen REMA

Jan Paul Bjørkøy, Kiwi-sjef Rema 1000-sjef Trond Bentestuen vil heller ikke ut med tall, men gjør det klart at hele kjeden har hatt nok å gjøre det siste halvåret.

Både vi og kjøpmennene skal gjøre det bra, og begge parter har stor påvirkning på resultatet.

Vennligst prøv igjen om en liten stund. Du er innlogget som Vi finner ikke et aktivt abonnement på din bruker. Ikke riktig bruker?

REMA 1000 FRANCHISE NORGE Relaterte emner

Publisert: Publisert: 22. Rema 1000 har blitt lavpriskjeden i Danmark med størst gjennomsnittlig omsetning per butikk, og størst omsetning per kvadratmeter. Det var den danske avisen Børsen som først omtalte saken. Instituttets leder Henning Bahr trekker fram franchisemodellen som gir kjøpmennene egeninteresse i driften, som en av nøkkelfaktorene bak Remas suksess. Konkurranse Lavpriskonkurransen i Danmark er svært tøff. Vis mer byoutline Foto: Retail Institute Scandinavia I fjor vokste Rema 1000 med 9,2 prosent til en omsetning på 14,3 milliarder danske kroner, og er nå den nest største lavpriskjeden i Danmark. Remas største konkurrent, lavprisgiganten Netto, holdt omsetningen omtrent uendret på 20,6 milliarder.

REMA 1000 FRANCHISE NORGE Kommentarer:
Redaktør på Rema 1000 franchise norge
Kopperud fra Kaupanger
Anmeldelse min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Druckgussspielzeug. Jeg nyter lese om Norge unødvendig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net