Årstad Vgs

  1. Mer om
Årstad Vgs

Content [hide]

Rstad videregående skole ligg på Danmarksplass, like ved bybanestoppet. Vi tilbyr utdanningsprogram innanfor elektro, industriteknologi, helse og oppvekst yvind bønes årstad vgs - avd teknologi/elektro. Bøthun, Ann Helen Hadland rstad videregående skole, Bergen, Norway. 3 007 liker dette · 3 snakker om dette · 1 862 har vært her. Årstad videregående skole er blant de største rstad videregående skole, Bergen, Norway. 3006 likes · 3 talking about this · 1862 were here. Årstad videregående skole er blant de største Offentlig videregående skole med 1400 elever

Årstad vgs Kantine

Åpningen skjer omtrent samtidig som Nygårdsparken stenges, og personene som frekventerer en av Nord-Europas største åpne russcener må finne seg andre steder å være. Sammenfallet medvirker til at rektor Bjørn Lyngedal innfører ekstra sikkerhetstiltak på den nye skolen. Alt dette er benyttet på alle skader som er utbedret før pussing av mineralittpuss. Puss er også innlagt med rustfri armering i pusslaget. De nye ornamentene er utpusset med ny mineralittpuss som på resten av vestfasaden.

På vestfasaden som har mineralittpuss har Betong Consult as tatt prøver av eksisterende mineralittpuss, og funnet tilbake til den pussen som fasaden nå har fått. Alvheims kontaktlærer fortalte om fylkeskommunens planer to dager før juleferien.

Siden har det ikke kommet mer informasjon om flyttingen. Flyttingen er en av del den for lengst vedtatte skolebruksplanen i Hordaland. Klassen er veldig fornøgd med bøkene, for me føler det er noko for ein kvar smak.

Har du lest dette? Geografi 1 vgs

Alle er positivt innstilt og gleder seg veldig. Mitt ansvar er å se til at det er et forhold mellom de tiltak vi gjør og den effekten vi oppnår. Rektor oppgir at et eldre skolebygg, fordelt på tre bygg, på totalt 33 tusen kvadratmeter gjør oppgaven ekstra krevende.

I relasjon: Kda vgs

Han frykter også at massetesting skaper falsk trygghet og mener at testingen så langt ikke er tilstrekkelig evidensbasert. Vi gjør det lett å reise til Årstad Videregående Skole, som er grunnen til at over 930 million brukere, inkludert brukere i Bergen, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Slik den ser ut i dag, kan byrådsleder ved oransje nivå iverksette flytting av skip fra Bergens indre havn.

ÅRSTAD VGS Relaterte emner

I perioden 2004-2016 ble det som nå heter Årstad videregående skole, rehabilitert for 750 mill kroner. Den vanskeligste delen av jobben var å gjenskape gavlveggen med relieffmotiv og mineralittpuss. Fasaden var stedvis svært skadet, og på gavlveggen med det repeterende korsmønsteret måtte det flere steder repareres og ett av korselementene måtte støpes på nytt. Den dekorerte gavlveggen på Årstad er overflatebehandlet med mineralittpuss, som må ses på som et dekorelement i seg selv. Den gir en særegen effekt på grunn av glimmer, som kommer frem i etterbehandlingen av pussen. Denne typen puss ble mye brukt fra midten av 20-årene og opp mot slutten av 1960-tallet.

Årstad Vgs
ÅRSTAD VGS Kommentarer:
Rapportert den Årstad vgs
Husebø fra Drammen
jeg elsker lese tegneserier skammelig. Se over min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Flaggenfußball.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net