Unilabs

  1. Mer om
Unilabs

Content [hide]

Main navigation · Unilabs er stolt leverandør til Norges Skiforbund Langrenn og er en del av Skipool Norway. Vi leverer røntgentjenester til utøvere og Unilabs Røntgen består av 14 røntgeninstitutter fordelt over Norge og vi tar imot pasienter til røntgen med henvisning fra leger, tannleger, kiropraktorer og Våre røntgenleger er spesialister innen medisinsk bildediagnostikk. Våre radiografer er spesialutdannet helsepersonell innen medisinsk radiografi TRENGER DU Å FLYTTE, ENDRE ELLER AVBESTILLE TIME? På unilabs.no kan du finne, endre og avbestille time. Vi er også tilgjengelige via chat Unilabs Røntgen Sandnes fra, Rogaland

Den gir pasientene rett til å få utført undersøkelsen til vanlig egenandel på 218 kroner, sier Jarle K. Iversen, instituttsjef ved Unilabs Røntgen Bergen.

Han påpeker at instituttet må prioritere pasienter i likhet helseforetakene. Siden vi har den avtalen kan vi tilby pasientene offentlig finansierte undersøkelser, der de betaler egenandelen selv.

Så å si alle pasientene vi har går for egen maskin. Så har du det alltid trygt oppbevart og lett tilgjengeleg.

Les også: Kapla klosser

You own your own data All documents you store in Digipost are encrypted and are your personal property. Digipost does not have access to your mailbox and cannot share your content with anyone else.

Overså kreft må granske over CT

Vi har moderne, digitalt utstyr med nye tekniske løsninger innen alle undersøkelsesmetoder. Til sammen er vi rundt 400 medarbeidere i Norge.

Fikk medhold Seniorrådgiver hos pasient- og brukerombudet i Hedmark og Oppland, May Britt Solhøi, sier de har fått henvendelser fra pasienter i flere saker som gjelder Unilabs. Seniorrådgiver hos pasient- og brukerombudet i Hedmark og Oppland, May Britt Solhøi Foto: PRIVAT — Jeg kjenner også til at noen av sakene har vært sendt til Norsk pasientskadeerstatning med spørsmål om det da foreligger en skade som er erstatningspliktig, sier hun.

Hun forteller at de har fått avgjørelse i én sak, og at det ble gitt medhold i den. Gjør tiltak Unilabs har nå satt i gang tiltak for å hindre at dette skal skje igjen.

UNILABS Relaterte emner

Unilabs Røntgen Sandnes Åpningstid: 08. Avdelingen består av disse yrkesgruppene som er fast ansatt: 7 radiografer, 1 radiolog og 3 merkantilt personell. De vanligste undersøkelsene på CT er thorax, abdomen og bekken og nyre og urinveier. På RTG har vi en del reumautredning og ellers de vanlige undersøkelsene folk kommer til rtg for. UL blir utført av radiolog.

Unilabs
UNILABS Kommentarer:
Rapportert den Unilabs
Rørvik fra Hamar
Siste nytt: min andre innlegg. En av mine hobbyer er Metalldetektor. Jeg nyter lese bøker skarpt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net