Rom Likør

  1. Mer om
Rom Likør

Romtopf er frukt eller bær som konserveres i sukker og rom. Du kan spise det til dessert, og bruke marinaden som dine egen, hjemmelagde likør En Romtopf er holdbar i 4-5 måneder så lenge den er dekket av rom. Sil gjerne fra laken og server den lett avkjølt som likør, eller bland den i drinker og Rom er et brennevin laget av biprodukter fra sukkerproduksjon, som melasse (rårørsukker) og sukkerroesaft, som er gjæret og destillert En deilig og kremete likør med en herlig smak av sjokolade og kaffe. Likøren er holdbar i flere måneder og egner seg godt å gi bort i gave til noen du Vanligvis bruker man nøytral brennevin, men det blir også brukt whisky, konjakk, druebrennevin, rom og fruktbrennevin. De vanligste smakstoffene kommer fra

Ha melon og jordbær opp i dype tallerkener.

Liqueur Delight, Lag din egen likør

Fisk opp vaniljestangen. Tilsett creme fraiche klattevis i appelsinsaften i kjelen. La det putre godt sammen til ønsket konsistens. Whisky: Tradisjonelt laget av korn.

Cocktailer med Malibu

For å si det på en enkel måte er det øl som er destillert og lagret. Alle ingrediensene må blandes i en mikser og helles i et høyt glass. Som i forrige tilfelle er alt pyntet med en skive ananas og, om nødvendig, krem.

En av de mest berømte cocktailene med Malibu brennevin. Ingrediensene er enkle: Likør Malibu 50 ml; Ananasjuice - 100 ml; Pisket krem.

Captain Morgan Sjokolade Rom

Oligark Sterk cocktail mer egnet for menn. For matlaging trenger du 10 ml malibu likør, rom, sitronsaft, vodka og absint.

Alt må helles i et glass i lag i den angitte rekkefølgen. Som regel drikkes en slik cocktail i en slurk. Oppskrift for å lage Malibu-likør hjemme Selvfølgelig vil du ikke kunne etterligne smaken av den opprinnelige malibuen. For å lage cocktailer kan du imidlertid bruke hjemmelaget malibu-likør, laget hjemme.

I relasjon: Anicura tromsø

For å forberede det trenger du: Vodka eller hvit rom - 600 ml; Kokosflak - 250 gram Kokosmelk - 400 ml; Kondensert melk - 1 boks Du må legge kokosflak til krukken, som skal helles med rom eller vodka.

Etter det er det nødvendig å la krukken stå i omtrent to uker i et tørt og varmt rom, mens du rører og rister av og til.

Filtrer deretter den resulterende væsken, tilsett kondensert melk og kokosmelk til den. Etter det er det nødvendig å blande den resulterende massen så mye som mulig og sende den for å insistere i en uke til.

Essenser og ekstrakter

Smaksstoffene kan alternativt bli tilført fordampet alkohol under nedkjølingen. Likør deles inn i følgende hovedgrupper: Enkle urtelikører som er preget av en urt, alkoholstyrke ca. De har ingen spesiell framtredende smak, men er harmoniske blendinger av uttrekk og destillater.

Så her må man være nøye og følge oppskriften eller prøve seg frem.

Romtopf (dessert og likør) NRK Mat Oppskrifter og inspirasjon

Generelt kan man si at man tar urter på en flaske, heller på sprit og korker igjen. La det stå i solen og snu av og til. Etter 3-4 uker siles det og tilsettes evt sukker. En urtelikør som kan lages enkelt er likør med stjerne anis: Ha 3 ss malt stjerneanis i ett syltetøyglass. La stå i 2 uker før det siles over i ny flaske gjennom kaffefilter.

Ha 2,5 dl sukker, kork og la stå i 3 mnd.

For barnet Pedersen kastet seg over godsakene og ble full. Det er kanskje derfor jeg er så nysgjerrig på å lage likør.

Hjemmelaget likør på frukt og bær

Det å lage sin egen likør, er forbausende enkelt. Det kreves bare litt tålmodighet og tid. For ikke å snakke om tilgang til frukt, bær eller urter. Er man heldig, har man det i hagen ellers har det blitt et riktig godt utvalg i butikkene av frukt og bær.

ROM LIKØR Relaterte emner

Jordbær, bringebær, stikkelsbær, rips, kirsebær, plommer, fersken m. Skåld plommer og fersken. Skrell epler og pærer. Ta bort steiner og kjernehus. Del større frukter i båter eller biter. Du kan også bruke frossen frukt og bær. Jo flere sorter, jo mer smak og aroma.

Rom Likør
ROM LIKØR Kommentarer:
Redaktør på Rom likør
Kristiansen fra Trondheim
Siste nytt: min andre innlegg. jeg liker Feldziel. jeg elsker lese tegneserier slapt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net