Trondheim Attraksjoner

  1. Mer om
Trondheim Attraksjoner

Severdigheter og landemerker • Broer Natur- og dyrelivområder • Turstier Sverresborg Trondelag Folk Museum Attraksjoner · Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum · Ringve Musikkmuseum · Sukkerhuset · Forsvarsmuseet Rustkammeret · Utsikten · Turistinformasjonen · Sverresborg Ting å gjøre · Attraksjoner Museum KUNST Utendørs underholdning · Nidarosdomen · trondheim kajakk · Gamle Bybro · Nordlyssafari · Trondheim by boat · HavørnSafari · via

Museet arrangerer også en hel rekke med arrangementer, om det enten skulle være noe knyttet til påska, 17. Trøndelag folkemuseum er idyllisk, sommer som vinter. Foto: Ivar Mølsknes - Skal du ha en avslappende stund og oppleve gamle bygninger, er det ikke langt fra sentrum og opp til Sverresborg, skriver «Per-Arne E» på nettstedet.

Parkering i Trondheim

Vitensenteret i Trondheim På dette museumet får du eksperimentere med matematikk, naturvitenskap og teknologi. Her får du leke deg til kunnskap og passer for både vokse og barn.

Lære om vitenskap gjennom å leke på Vitensenteret. Mellom fiskeværet Bud og Kristiansund bør du stoppe opp, for her har du nemlig kommet til en av de flotteste veistrekkene i Norge. Nasjonal turistveg Atlanterhavsvegen er et imponerende stykke arkitektur der den bukter seg langs små øyer og holmer i havgapet.

Norge, Norge

Spaser rundt stien på Eldhusøya eller sleng ut fiskesnøret og prøv lykken. Kristiansund — Smøla — Trondheim, 305 km, 3 ferger, 6 t 30 min I Kristiansund anbefales en tur med den lokale Sundbåten. Bysentrum er spredt over fire øyer, og båtruten har fraktet passasjerer i over 200 år!

Har du lest dette? Myndin nerdrum

Foto: TripAdvisor Michelinstjerne-restauranten Credo er en unik gourmetrestaurant uten fast meny. Sjefskokk Heidi Bjerkan lager unike retter basert på ingrediensene som leveres hver morgen av lokale leverandører. Her kan du kan forvente å spise slikt som vill kveite med persillesaus, kongekrabbe med gjæret smør og andebryst glasert i sommerhonning.

Du vil kanskje like: Support telecomputing

Hvis ikke det er grunn nok til å dra dit, kan det nevnes at vinkjelleren deres en av Norges beste. Fagn Et besøk på Fagn er en opplevelse i seg selv. Foto: TripAdvisor Dette stilige stedet, som serverer tradisjonell norsk mat med en moderne vri, drives av den erfarne kokken, Jonas Andre Nåvik.

Parkering i Trondheim

Han har skapt en «fine dining» restaurant i første etasje, med delikate retter av tradisjonell norsk mat, inspirert av et internasjonalt kjøkken. Det er en mer avslappet restaurant og cocktailbar i andre etasje.

Oksekinn og gul karrytorsk vil få smaksløkene dine til å smile fra øre til øre. Les mer om de beste restaurantene i Trondheim her. Denne siden er nå besatt av et fort bygget i 1658, den Gammel Festning, samt nyere festninger etterlatt av de tyske okkupasjonene i andre verdenskrig, da den ble brukt som en anti-luftfartøy pistol stasjon.

Om sommeren vil vandrere nyte stien som fører til toppen av Gråkallen 555 meter med en fantastisk utsikt over Trondheims og fjellene langs den svenske grensen.

Attraksjoner i Norge, Norge: Offentlig transport guide Moovit

Bakken kan også nås på Gråkallen elektriske jernbane fra St. Olavsgata, eller med buss. Overnatting i Trondheim for sightseeing Trondheims største turistattraksjoner ligger i det kompakte sentrum, og dette er det beste stedet å bo for sightseeing. Har du en sjørøver i deg? Spider Tower Ta deg opp gjennom edderkoppnettet, eller ras deg nedover mellom hvert eneste lag med edderkoppnett.

Er du smidig nok til å ikke sitte fast i edderkoppens nett? Sports Arena I Leo's sin egen sports arena avgjøres de mest spennende kampene innenfor fotball, innebandy og basket. Hvem i familien kan gå av med seieren?

Nidarosdommen ble reist direkte over gravstedet til Kong Olav som døde ved slaget ved Stiklestad i år 1030. Kirken har i lang tid vært brukt som kroningskirke, senest i 1906 da Hakakon VII ble kronet.

I Museet Erkebispegården kan man oppleve originalskulpturer fra Nidarosdomen og se de viktigste funnene fra de arkeologiske utgravningene som foregikk i Erkebispegården på 1990-tallet. I Forsvarsmuseet, Rustkammeret, kan man lære mer om forsvarets historie i Midt-Norge.

Nidarosdomen Erkebispegården i Trondheim

I sinne kastet han øksa si mot Rendalsjutulen og traff ham midt i skallen så han falt død om. Slik ble Jutulhogget i Rendalen til. Jutulhogget er et imponerende skue, men er også vekstplass for varmekjære arter det er svært uvanlig å finne i fjellandskapet her oppe.

TRONDHEIM ATTRAKSJONER Relaterte emner

Anbefalt Om Det finnes en hel masse opplevelser å få med seg mellom Bergen, "byen mellom de syv fjell", jugendstilbyen Ålesund og den spektakulære Atlanterhavsvegen. Kystkulturen har dype røtter i Norge, og i de små historiske fiskeværene og byene kan man oppdage skjulte perler, utforske fyrtårn og kyststier, og til og med prøve fiskelykken selv. Bergen — Førde, 175 km, 1 ferge, 3 t Den mest åpenbare måten å oppleve Bergen på er å vandre langs brosteinsbelagte gater. Utforsk sjarmerende nabolag med gamle trehus i Sandviken og på Nordnes. Det Hanseatiske området Bryggen trekker deg inn i middelaldersk tidsperspektiv med sine små autentiske smug. For et fugleperspektiv, ta Fløibanen opp til fjellet, og gå i eget tempo ned til sentrum. På Norges fiskerimuseum i Sandviken kan både barn og voksne dykke ned i spennende fiskehistorier, leie robåt og utforske fjæresteinene.

TRONDHEIM ATTRAKSJONER Kommentarer:
Forfatter om Trondheim attraksjoner
Norheim fra Kristiansand
Se min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Angeln. jeg elsker lese tegneserier innad.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net