Rennende Ostekake

  1. Mer om
Rennende Ostekake

Jeg har også hørt denne kaken bli kalt for "Flytende ostekake". Ingredienser: Bunn: ♥ 400 g Safarikjeks (2 pk Rennende ostekake: 1 pk Safarikjeks – knuses til smuler Rennende ostekake - Lykke i stillhet. Denne kaken eller desserten er desidert på min topp 5-liste! Oppskriften har jeg fått av ei venninne som fikk den av Rennende ostekake - Fantastisk dessert! Pudding Desserts, Eat To Live. Lagret fra spisdrikklev.blogspot.no Rennende ostekake · Dessert. For litt siden var jeg i babyshower til en venninne. Moren til den kommende moren lagde denne kaken

Feiret Trøndersk Matmanifest med festmåltid

Sånne tilbakemeldinger, ikke direkte til meg men observert i bakgrunnen mens jeg snakket med noen andre, er alltid moro når en har servert mat.

Særlig når jeg har servert dessert. Ikke at jeg ikke kan lage god dessert, jeg er ganske flink til å følge oppskrifter så resultatet blir som regel bra.

Men jeg har jobbet med å utvikle repertoaret mitt de siste ukene, og denne, den hadde jeg lagd min egen vri på. Eller glaser den med et tynt lag gelé. Syns du det er vanskelig å skjære pene stykker av ostekaken? Vend krem forsiktig inn i ostemassen. Lag sitrongelé, avkjøl og vend inn i ostemassen.

Enhjøring Regnbue

Hvis det ikke fester seg litt ostemasse på kniven når du trekker den opp igjen, har du stekt kaka ALT for lenge. Det skal henge på litt røre, med det bør samtidig være tydelig at kaken er i ferd med å stivne. Husk at fyllet skal stekes i to omganger, så du har en sjanse til hvis du synes at ostemassen virker altfor slapp etter første steking.

Kaka skal også virke noe slapp etter andre steking; når kaka så avkjøles i kjøleskapet, vil massen stivne helt og kaka blir perfekt.

Visp seterrømmen og melisen på høy hastighet til den blir kremet.

Bland inn 450g av kremosten. Visper inn kremen forsiktig med en slikkepott eller aller helst en ballongvisp.

Nå skal du veie hvor mye ostemassen din veier. Hvis du ønsker litt ekstra farge på lagene dine så rører du nå inn litt lillafarge inn i ostemassen din.

Saltet karamell popcorn ostekake oppskrift

Hvis du ikke ønsker å tilsette ekstra farge kan du fint droppe det, geléen gir litt farge i seg selv. Tøm den avkjølte blåbærgeléen inn i ostemassen i en tynn stråle mens du rører.

Ostekake er og blir en favoritt på kakebordet. Det er noe med den deilige, myke og fyldig smakende ostemassen i midten som er ganske uimotståelig.

Og med frisk og syrlig frukt på toppen blir det jo bare helt supersnadder! Denne herligheten består av tre lag: Først en nøtte- og havrebunn, deretter et deilig lag med ostemasse og til slutt et lokk av rød jordbærgodhet.

RENNENDE OSTEKAKE Relaterte emner

Bruk gjerne rester av tørre julekaker eller kjeks til denne oppskriften. For eksempel pepperkaker, berlinerkranser, peppernøtter eller tørre smultringer smaker nydelig som topping. Ta gjerne sjokoladepynten av pepperkakene først. Den minner litt om vår norske tilslørte bondepiker med bringebær i stedet for epler. Dette er en superenkel og rask dessert å lage med smaker som alle liker.

RENNENDE OSTEKAKE Kommentarer:
Forfatter på Rennende ostekake
Wang fra Molde
jeg liker studere dokumenter lokkende. Se min andre innlegg. jeg er tent på Kabaddi.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net