Bananlapper Med Havregryn

  1. Mer om
Bananlapper Med Havregryn

Content [hide]

For å få en god start på mandagen: Her er noen sunne, proteinrike og grove bananlapper som lages med havregryn Ingredienser · 2 stk banan, modne · 2 dl havregryn, lettkokte · 1 dl melk · 1 ts bakepulver · 2 stk egg · 1 ts vaniljesukker Oppskrift på litt sunnere pannekaker til frokost, lunsj eller middag. Lag myke bananlapper av brune overmodne bananer, havregryn og melk Skrell og mos bananene lett med en gaffel. Bland sammen egg, most banan og havregryn i en foodprosessor eller stavmikser til du får en luftig og jevn røre Ingredienser: 2 modne bananer; 2 egg; 2 ss melk; 2 dl havregryn; 1 ts bakepulver; 1 ts vaniljepulver

Jeg heller røra i en mugge og heller rett i stekepanna, veldig praktisk. Varm opp en stekepanne med slipp-belegg og stek små lapper på middels varme. Snu dem når de bobler og har begynt å stivne litt på oversiden. Hvis du vil, kan du kjøre dette sammen i en stavmikser eller blender, men jeg bruker kun gaffel og skje, fordi jeg synes det er enklere.

Grove solbær

Lag ulike variasjoner av disse bananlappene, og snik inn grønnsaker! Disse bananlappene lar seg kombinere med milde og søte grønnsaker.

Absolutt alle bokhandlere har vertfall mulighet til å at den inn, så spørr gjerne etter den om du ikkje finner den i hylla!

Over til dagens oppskrift — nettopp laga fra boka! Lapper laget av banan og havre på et fat med kesam og blåbær.

Last ned også: Gluten i havregryn

Tilsett glutenfri havregryn og visp godt sammen. Slik gjør du: Ha banan, egg, cottage cheese og havregryn i en liten bakebolle.

Bruk en stavmikser og kjør blandingen glatt. Disse pannekakene er laget av cottage cheese, havregryn, banan og. Knekk et egg og ha det i en bolle.

Har du lest dette? Proteinpulver havregryn

Ha i most banan og krydder og pisk godt. Ha smør i stekepanna og stek lappene på medium varme.

BANANLAPPER MED HAVREGRYN Relaterte emner

Slik gjør du: Mos bananene med en gaffel. Tilsett resten av ingrediensene og rør sammen. Hvis du vil, kan du kjøre dette sammen i en stavmikser eller blender, men jeg bruker kun gaffel og skje, fordi jeg synes det er enklere. Lag ulike variasjoner av disse bananlappene, og snik inn grønnsaker! Disse bananlappene lar seg kombinere med milde og søte grønnsaker.

BANANLAPPER MED HAVREGRYN Kommentarer:
Redaktør på Bananlapper med havregryn
Løvik fra Stavanger
jeg er glad i lese om Norge unaturlig. Siste nytt: min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Bat-and-Ball-Spiele.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net