Hummersesong 2020

  1. Mer om
Hummersesong 2020

Content [hide]

Fiskeridirektoratet er myndighetenes rådgivende og utøvende organ innen fiskeri- og havbruksforvaltning i Norge Alle som skal fiske hummar må registrere seg, også dei som var registrerte i fjor. Registreringa gjeld berre for inneverande år Hummersesongen er snart igang - og all villfanget norsk hummer skal merkes ved omsetning. Hvorfor skal hummeren merkes Hummerfiske 2020 - trekning av hummerteiner; Skjema for å sende inn rapport Faktisk fredning kan være mulig tidligst fra og med hummersesongen Denne uken starter hummersesongen for fullt. Men dersom du ikke følger regelverket for hummerfiske, så kan det bli

Det er nå lov å sette eller trekke teiner på søndager. Myndighetene ønsker at hummerfisket skal bli mer regulert, og målet med de nye reglene er å bevare og bygge opp bestanden på det truede krepsdyret. Rognhummeren er fredet På Skagerrak-kysten innføres det også et maksimal-mål for hummer på 32 cm.

Announcement

Store hummere er veldig produktive, og de største skal altså tilbake i vannet igjen, sammen med rognhummere som er fredet hele året. Ved å registrere hvor mange hummer som fanges per teine, får forskerne et bilde av hvor stor bestanden er. Noen sier gjerne at de fisker så lite, men det er jo innmari viktig for oss å få med de også.

Får vi bare data fra de ivrigste, blir våre beregninger feil, sier Kleiven.

Du vil kanskje like: 1300 euro in nok

For tre år siden innførte Fiskeridirektoratet krav om påmelding til hummerfisket. Forsker Alf Ring Kleiven med hummer. Tilfeldig utvalg Derfor anbefaler Havforskningsinstituttet å heller gjennomføre såkalte utvalgsundersøkelser.

Har du lest dette? Dekkskift kristiansand

Det er også krav til at teinene skal røktes hver uke, det er et minstemål på 25 centimeter, man skal ikke ta opp rognhummer og man skal ikke fiske i fredingsområdene, sier Ottemo. Det skal være rømmingshull med bomullstråd i teinene og man skal bare omsette hummer gjennom lovlige kanaler, ramser Ottemo opp.

Det skriver Sunnmøre og Romsdal Fiskesalslag Surofi i en pressemelding. Hvorfor skal hummeren merkes?

I den andre finner vi en livredd taskekrabbe og en gigantisk hummer. En over to og en halv kilo med krigersk åtseleter klyper etter oss og alt annet i sin nærhet.

HUMMERSESONG 2020 Relaterte emner

Tenkte jeg skulle komme Komodo litt i forkjøpet i år og drar i gang denne. Tiden nærmer seg og det er på tide å starte forberedelsene. Utenfor Onsøylandet er det bonanza på pir for tiden. Dorging blir bare heft og tull. Det er hekle som gjelder. To-tre meter ned fra båten og full hekle, hele tiden, både denne helgen og forrige.

Hummersesong 2020
HUMMERSESONG 2020 Kommentarer:
Rapportert den Hummersesong 2020
Mjelde fra Sandnes
Les gjerne min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som knattleikr. jeg elsker studere dokumenter søkende.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net