Sommerdekk Tilbud

  1. Mer om
Sommerdekk Tilbud

Oppgitte priser er inklusive merverdiavgift og gjelder 1 stk sommerdekk av billigste modell i oppgitt merke/segment. Miljøavgift, verkstedmateriell, eventuell Kjøpe sommerdekk raskt og smidig online hos Byttdekk. Få hjelp med å bytte sommerdekk Sommerdekk byr på bedre grep på sommeren enn piggfrie vinterdekk både på tørt og vått føre. Husk å kjøpe riktige dekk som passer både til bilen, bruken og Uansett om du skal kjøpe sommerdekk eller et annet bil-, motorsykkel eller spesial-dekk har vi tilegnet oss høy kunnskap for å kunne tilby deg et billig Det kan være en ekstra god pris på våre prisbelønte dekk, felger fra vårt omfattende sortiment, servicetjenester, bilrekvisita eller dekkhotell

Servicen er et utvidet oljeskift der vi sjekker 36 sjekkpunkter med fokus på trafikksikkerhet. Tjenesten inkluderer oljeskift inkl.

Sommerdekk Klett Dekk

Kampanjepris: 1895,- ord. Videre har dekket stabile barmarksegenskaper og en god balanse mellom egenskaper på is, snø og barmark. For deg som ikke trenger de dyreste Premium dekkene, så er Gislaved et meget godt alternativ.

Dekkene blir vasket, mønsterdybde sjekkes og du får beskjed om dekkene er skadet eller slitt i god tid før dekksesong — hører du ikke noe, kan du være trygg på at alt er i orden. Lufttrykket sjekket og etterfylles ved behov. Dersom din bil har TMPS blir funksjon og batterikapasitet også sjekket.

Dekkmann sørger for forsvarlig oppbevaring og alle dekk er forsikret. Se pris på dekkhotell i nettbutikken.

Dekk hos Mobile

Dette gjelder uavhengig av hvor god mønsterdybde man har på de gamle dekkene. Riktig valg av sommerdekk Dekkets mønster er svært viktig for et godt sommerdekk, og reduserer risikoen i forhold til for eksempel vannplaning, veigrep på varm asfalt og veier med dype spor.

Last ned også: Megaflis tilbudsavis

Velg gjerne et sommerdekk som har lav rullemotstand, noe som reduserer utslippene og sparer både penger og miljøet.

Tenk også på hvordan du bruker bilen. Avhengig av om du kjører lange strekninger, bykjøring, i Nordland eller på sørlandet, så har det betydning for valget av sommerdekk. Sommerdekk er laget av en gummiblanding som blir hardere når det er kaldt ute.

Prisgaranti på sommerdekk!

Alle sommerdekk skal dessuten være markert med en hastighetsklassifisering. Dette innebærer at merkingen av dekket skal tilsvare bilens makshastighet.

Er du usikker på hva du skal velge så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss, så vi kan hjelpe deg med å gjøre et korrekt dekkvalg. Mønsterdybde for sikkerhet Nye sommerdekk har en mønsterdybde av 8 mm – enhver lavere dybde reduserer grepet på våt av sommerdekkene.

En slitebane dybde som er for lavt øker risikoen for vannplaning betydelig og øker bremsestrekningen. Er du ikke helt fornøyd med produktet du har kjøpt, gir vi deg 30 dagers returrett.

Sommerdekk priser:

Ønsker du hjelp til montering? Vi har mer enn 300 verksteder som står klare til å hjelpe deg. Bestill på nett i dag.

Har du lest dette? Tysse henger tilbud

Det er billig, raskt og sikkert!

SOMMERDEKK TILBUD Relaterte emner

Bestill Sommerdekk til personbil Dekk-outlet. De har over 35 000 bildekk varianter fra over 100 merkeleverandører. Du finner anerkjente merker som Bridgestone, Michelin og Pirelli med mange flere. Uansett om du skal kjøpe sommerdekk eller et annet bil-, motorsykkel eller spesial-dekk har vi tilegnet oss høy kunnskap for å kunne tilby deg et billig kvalitetsdekk. De fleste hjul hos oss har gode testresultater og kan trygt anbefales.

Sommerdekk Tilbud
SOMMERDEKK TILBUD Kommentarer:
Redaktør på Sommerdekk tilbud
Nyhus fra Steinkjer
Se min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er extremes Bügeln. jeg liker utforske norske bøker enormt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net