Ovnsbakt Brosme Oppskrift

  1. Mer om
Ovnsbakt Brosme Oppskrift

Content [hide]

Sett stekeovnen på 180 °C Pensle stykkene med olivenolje, og dryss salt og pepper over Bak i stekeovnen i 12-15 minutter Framgangsmåte · Sett stekeovnen på 200 °C Skyll og tørk brosmefileten, krydre med salt og pepper og pensle med olivenolje. Del fileten i serveringsstykker og

By Stein Ivar on 5. Den er fast og fin i kjøttet og er lett å tilberede.

Ovnsbakt brosme med grønnsaker og pesto

Det er ikke bare portugiserne som har tradisjoner for gode klippfiskretter. Alle de katolske landene rundt Middelhavet har sine måter å servere klippfisk på, enten det er stekt i olivenolje og servert som snacks på en tapasbar i Katalonia, eller servert grillet med aioli, spinat og vintergrønnsaker på en restaurant i Provence.

Ovnsbakt Breiflabb Takk til Ove Hansen Breiflabben skjæres opp og steikes som biff 2 min på hver side. Deretter stekes stykkene på svak varme i 15 — 20 min.

Har du lest dette? Hente pukk selv

Skrell søtpotetene og del dem opp i skiver som er ca 2cm tykke og legg de på bakepapir i ovnen. Brosme Som sagt, kjøp den på fiskebutikken eller på Meny.

Begynn med å forvelle gulroten.

Ikke kok mer enn par minutt da disse skal stekes videre i panne. Tilsett oksekraften og kok inn reduser til ønsket smak skal være en kraftig saus. Smør piskes inn rett før servering.

Har ikke fisken skinn, steker du den på siden som hadde skinn. La den steke til den har fått en gyllen stekeskorpe. Øs gjerne stekefett over fileten underveis for masse god smak! Etter ca 8 minutter er fileten ferdig.

OVNSBAKT BROSME OPPSKRIFT Relaterte emner

Brosme Brosme brosme Brosmen er en torskefisk med langstrakt, kompakt kroppsfasong og karakteristiske finner hvor én lang ryggfinne og en lang gattfinne er forbundet med halefinnen. Brosmen har tydelig skjeggtråd og svakt overbitt munn. Den finnes langs hele kysten, og voksen brosme lever på relativt dypt vann, 100 - 1000 m, mens 'ungfisk' går grunnere. Brosmen blir inntil 16 kilo. Kosten består stort sett av annen fisk og krepsdyr, og den gyter etter 8 års alderen i april-juni. Utbredelse Brosme finnes langs hele norskekysten, men også i store deler av Nordvest-Atlanteren.

OVNSBAKT BROSME OPPSKRIFT Kommentarer:
Forfatter på Ovnsbakt brosme oppskrift
Eikrem fra Skien
jeg liker rapporterer norske nyheter virkelig. Se min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Kemari.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net