Peugeot E 208 Pris

  1. Mer om
Peugeot E 208 Pris

Content [hide]

Gjør deg klar for nye og spennende kjøreopplevelser i den helelektriske bybilen Peugeot e-208. PRIS, UTSTYR OG TEKNISKE DATA · BESTILL PRØVEKJØRING Nye Peugeot e-208 er en helmoderne og helektrisk bil med rekkevidde på 340 km (etter WLTP). Se alle brosjyrene til bilen her, inkludert prisliste og Peugeot 208 er kåret til årets bil i 2020, stemt frem av motorjournalister fra hele Europa. Dette er den sjette gangen Peugeot vinner Dersom vi ser bort fra leveringssituasjonen, som vi foreløpig ikke kjenner, så ligger Peugeot e-208 an til å bli en av de mest I dette markedet kommer Peugeot inn med e-208. Den har alt du måtte ønske av en småbil, kanskje med unntak av plass i baksetet

Elektrifisering Peugeot e-208 er den nye generasjonen elektriske biler fra Peugeot, og representerer starten på en kraftig elektrifiseringsbølge av merket. Det betyr at innen 2025, skal alle modeller fra Peugeot leveres i en elektrifisert versjon helelektrisk, Plug-in eller begge deler. Da lades batteriet til 80 prosent i løpet av 30 minutter.

Ved hjelp av en Peugeot-app kan man stoppe og starte lading ved behov, samt sjekke status på batteriet. Peugeot e-208: Design Peugeot e-208 er lengre, lavere og bredere enn dagens modell.

LED-signaturen med tre klør i frontlyktene skal gi fronten en klar identitet på veien. Eller ønsker du å lease bil på firma? Da kan Automedia Bilpartner være din leverandør og det er gunstig å ta en prat med oss.

I tillegg dras ikke batteristørrelse og motoreffekt helt i taket. Med det skal kostnadene holdes nede, og likeså innkjøpsprisen for kundene. Forhåpentlig også leveringsdyktigheten. Innvendig i den nye generasjonen av småbilen 208 Foto: PSA — Perfekt middelvei — Vi er svært glade for å slippe denne attraktive prisen på helt nye e-208.

Fabrikken har funnet en perfekt middelvei mellom motor, rekkevidde på 34 mil og pris.

Peugeot e

Bilen er dessuten pakket med morgendagens teknologi, ser helt fantastisk ut og kommer til å passe norske kunder svært godt, sier Rune Hensel, som er direktør for Peugeot hos Bertel O. Steen, i en pressemelding. Drivstoff: De fleste av våre biler er elektriske, men velger du en bil med drivstoff, blir du belastet eller kreditert 17,5 kroner per liter for differansen i drivstoffnivå.

I relasjon: Peugeot 208

Henter du bilen med 15 liter på tanken og leverer med 30 liter trekker vi 255 kroner fra totalen. Bompenger: Bompenger beregnes og belastes i tillegg. Parkering: Ubetalt parkering beregnes og belastes i tillegg. Forsikring Bertel O. Steen har forsikring for bilene som inngår i tjenesten.

PEUGEOT E 208 PRIS Relaterte emner

Just nu får du både laddbox och serviceavtal på köpet när du beställer nya Peugeot e-208 och nya Peugeot e-2008 SUV. Nya Peugeot e-208 Kampanjpris från 314. Rulla iväg tyst och bekvämt med Årets Bil-vinnare och upp till 340 km räckvidd. Du får dessutom den tredimensionella instrumentpanelen Peugeot i-Cockpit 3D. Och som om inte det var nog får du nu både en laddbox och serviceavtal när du köper en Peugeot elbil från oss på Landrins Bil. Vill du hellre privatleasa din elbil går det alldeles utmärkt — privatleasa i 36 månader och få serviceavtal på köpet. Boka din provkörning av en Peugeot elbil hos Landrins Bil!

Peugeot E 208 Pris
PEUGEOT E 208 PRIS Kommentarer:
Rapportert den Peugeot e 208 pris
Erlandsen fra Finnsnes
Se gjennom min andre nyheter. jeg liker Buzkashi. jeg er glad i studere dokumenter enormt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net