Norges Største Arbeidsplass

  1. Mer om
Norges Største Arbeidsplass

Flyplassen på Gardermoen er De største arbeidsgiverne totalt i Norge Bare se på landets suverent største arbeidsgiver Norsk Hydro. Etter overtagelsen av Orklas eierandel på 50 prosent i aluminiumsselskapet Sapa i Hvordan lage buzz rundt Norges største arbeidsplass. Selv om Honningcentralen sto for 70 % av Olje- og gasselskapet ble opprettet i 1972, og er i dag Nordens største konsern og verdens største operatørselskap offshore

Les mer om nye Sogndal kommune her. På grunn av spesielle forhold innen fiskerinæringen vil antall virksomheter innen denne næringen være lavere enn antall fiskere ifølge NOS Fiskeristatistikk skulle tilsi.

De største arbeidsgiverne totalt i Norge

Lottagere på fiskefartøy er ikke innmeldt som ansatte. Tilrettelegging av industriarealer har også medført at det er etablert internasjonalt orienterte industrielle virksomheter over hele Innlandet, ikke minst i Kongsvinger-, Hadeland- og Gjøvikregionen.

Både Hamar og Gjøvik huser bedrifter som er ledende i landet innen VR-teknologi. Reitangruppen Odd Reitan, Rema-grunnlegger og administrerende direktør i Reitangruppen, fikk 2,2 millioner kroner i lønn i 2016. Ifølge Kapital hadde han i fjor en formue på 48 milliarder kroner.

Det er en økning på 5 milliarder fra 2016. Børsnotering — Vi besluttet å hente inn mer kapital og har jobbet med en børsnotering i lang tid. Den skal skje nå 14.

Kapitalen skal gå til å øke vårt arbeid med salg og markedsføring og til videre utvikling, forteller han. Vi har rundt femti utviklere på Lysaker og det samme utenfor London.

Dan leter etter tillitsvalgte på Norges største arbeidsplass FriFagbevegelse

TechnipFMC tilbyr et bredt spekter av tjenester innen undervanns- overflate og landbasert teknologi i Norge. Selskapet har unik ekspertise og lang erfaring med store og komplekse prosjekter. Nesna kommune Mosjøen videregående skole er en kombinert skole med yrkesfaglige og studieforberedende utdanningsprogram.

Med base på Lovund er Nova Sea AS en av de største nordnorske produsentene av oppdrettslaks med 33,33 heleide og fire deleide laksekonsesjoner. Selskapet har oppdrettsanlegg langs hele Helgelandskysten — omgitt av kaldt, friskt vann og vill og vakker natur.

Norsk jordbruk skaper over hundre tusen arbeidsplasser

Han er daglig leder i Site Telemark, et næringsutviklingsselskap som er opprettet for å tilrettelegge og fasilitere for en vellykket etablering av et såkalt «hyperscale» datasenter i Skien. Området Statkraft har valgt ut ligger på Gromstul, snaue ti kilometer nord for Skien sentrum, og er tre tusen mål stort. I fysisk størrelse er et «hyperscale» datasenter typisk fra 10 000 m2 til 100 000 m2 store bygg i grunnflate.

NORGES STØRSTE ARBEIDSPLASS Relaterte emner

Å skape arbeidsplasser Hadia Tajik Hadia Tajik 22. Stortingsrepresentant Rolf Hellem Ap, som nå er 93 år gammel, var blant politikerne som la grunnlaget for Norges oljenæring og -politikk. Her ses han ytterst til høyre sammen med daværende direktør i Statoil, Arve Johnsen t. Det var aktiv næringspolitikk — nesten hyperaktiv, vil kanskje noen si. Men det var fremsynt, og helt riktig å gjøre. Kommentar Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

NORGES STØRSTE ARBEIDSPLASS Kommentarer:
Rapportert den Norges største arbeidsplass
Røed fra Hammerfest
Se gjennom min andre nyheter. jeg liker Fahrradpolo. Jeg trives lese tegneserier rolig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net