Lectinect Mage

  1. Mer om
Lectinect Mage

Hvis kroppen ikke har tilstrekkelig med slike enzymer kan Lansert i 2007 og ble raskt en bestselger mot mageproblemer. Produktet er nå oppgradert med å tilsette kalsium, som bidrar til at Kosttilskudd basert på nøye kontrollerte og trygge råvarer. Prøv Lectinect Mage, Lectinect K2 Superior og andre produkter til gunstige introduksjonspriser Lectinect Mage er utviklet for å hjelpe mot mageproblemer som hard mage, løs mage og luft i magen · Bestselger siden 2007 · Glutenfri, laktosefri, vegansk · Med Lectinect Mage er utviklet for å hjelpe mot mageproblemer som hard mage, løs mage og luft i magen. Nå med ny og bedre formulering – tilsatt kalsium

Lectinect mage 60 tab

Hvis kroppen ikke har tilstrekkelig med slike enzymer kan det gi vanlige mageproblemer som luft i magen, treg mage, hard mage og løs mage. Hyllebær er historisk kjent for å kunne støtte immunforsvaret. Siden 2007 har hyllebær vært hovedkomponenten i Lectinect Mage.

Denne kombinasjonen gjør at sink umiddelbart fjerner dårlig ånde, mens melkesyrebakteriene fjerner de grunnleggende årsakene. En boks Lectinect Munnhelse inneholder 45 tabletter, og er nok til 45 dagers normal bruk.

Du vil kanskje like: Vondt i venstre side av magen

Den viktigste kilden er sollys, men det får mange av oss ikke nok av. D-vitamin kan bidra til å styrke immunforsvaret, til å styrke skjelettet og benbygningen, og til å opprettholde en normal muskelfunksjon.

En eske Lectinect D-vitamin inneholder 60 tabletter, og er nok til 60 dagers normal bruk. Les mer om innholdet her Lectinect Immun Produktet er laget for å kunne støtte immunforsvaret i munnhule og hals, og kommer derfor som sugetablett. Kan Lectinect brukes av barn?

Produktet inneholder konserveringsmiddelet natriumbenzoat. Når du bruker den, bør du være spesielt oppmerksom på gyldigheten til Lectinect Kampanjekode.

Lectinect Mage

Noen ganger kan Lectinect Kuponger brukes til å kjøpe alle Lectinect sine produkter online. Noen kan imidlertid bare brukes til å kjøpe bestemte produkter. Etter vi lanserte TV-reklame kom folk til helsekostforretningene og spurte etter produktene våre. Når først etterspørselen var der, ble veien inn i hyllene kort, forteller han. I fjor solgte Lectinect kosttilskudd for nesten 40 millioner kroner.

Foto: Lectinect Andreassen forklarer at kundegruppen deres er variert, men med en overvekt av kvinner. Aldersmessig ligger nedslagsfeltet deres normalt på rundt 50 år og oppover.

Lectinect AS

Vi lever godt med denne målgruppa. Det er et segment med god betalingsvilje og lite mislighold i forbindelse med fakturering, sier Andreassen. Helsespråket Den største utfordringen kosttilskuddsprodusenten har møtt på veien handler faktisk om språk, ifølge Andreassen. Fordøyelsesenzymer hjelper kroppen til å ta opp næring. Hvis kroppen ikke har tilstrekkelig med slike enzymer kan dette føre til mageproblemer som luft i magen, løs mage og hard mage.

Lectinect Mage inneholder kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt.

LECTINECT MAGE Relaterte emner

Del Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Mage- og tarm-problemer har blitt den nye folkesykdommen. En av tre har opplevd problemer med magen i den grad at de anser det som pinlig, viser en undersøkelse TNS Gallup har gjort for Helsekontrollen. På apotek og helsekostbutikker finnes en rekke produkter som lover å gjøre deg bedre i magen. Om de virker eller ikke, skal vi se nærmere nå, sier lege Maria Arlen Larsen.

LECTINECT MAGE Kommentarer:
Redaktør på Lectinect mage
Nilsson fra Sarpsborg
jeg elsker utforske norske bøker skånsomt. Vennligst sjekk min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Gatka.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net