Kaffebrenneriet Bislett

  1. Mer om
Kaffebrenneriet Bislett

Kaffebrenneriet åpnet sin første forretning her i 1994. Dette var starten på kafferevolusjonen som fremdeles pågår i Oslo og Norge Ferske bakevarer leveres to ganger om dagen fra eget bakeri, Kaffebakeriet, lokalisert på Bislett i Oslo. Et steinkast fra vårt hovedkontor på Grønland har Thereses Gate 35 B•Bislett. Kaffebrenneriet er kaffebar med eget bakeri. Påsmurte varianter, kaker, scones og små konfekt Given the COVID-19 pandemic Visste du at Bakeriet vårt på Bislett lager sine helt egne pralinér, karameller og gelébiter til konfekteskene våre

Man går gjerne med kaffe i ta-med-krus i Oslo. Og så vokste Kaffehuset videre. Vår forretning i Theresesgate med fantastiske baristaer er et flott midtpunkt i et koslig nabolag. Vi har ombygd innvendig flere ganger og har nå også utvidet til nabolokalet og kan med glede tilby våre gjester flere sitteplasser over hele tre "etasjer". Ta en tur innom Kaffebrenneriets første kaffebar og se selv.

Verdens første Kaffebrenneriet er 20 år SCA NORWAY

Og vi visste at nordmenn drikker mye kaffe. På åttitallet hadde de så vidt begynt å drikke café-au-lait, men god kaffe var fortsatt mangelvare, sier Thomas Pulpan. I dag er de stolte over at de har baristaer som kan konkurrere med mange av de beste i verden og at folk kommer fra USA til Oslo for å drikke kaffe. Men de liker fortsatt å være «hands on».

Thomas Pulpan går bak disken og lager kaffe til Dagsavisen for å vise at han ikke har glemt sine gamle kunster. Det er det fortsatt.

Kaffebrenneriet, Bislett

Vi snakker business døgnet rundt og liker å være «hands-on», sier Steinar Paulsrud. Koffein og kommers God kaffe, dårlig kaffe, melkebasert kaffe og gourmetbrygg, kaffebarene i byen er stinne av folk fra tidlig morgen til stengetid.

Erling Dokk Holm er doktor i kaffe og har skrevet avhandlingen «Coffee and the City». Han har studert vårt behov, ikke bare for god kaffe, men for et offentlig sted der vi kan møtes eller sitte alene.

Last ned også: Kolonialen bislett

Det som Starbucks-eier Howard Schultz kaller «det tredje stedet» som vi har i tillegg til hjem og jobb. Det er et sted der du og jeg kan møtes for en samtale, du kan sitte der og jobbe, og folk har dater der fordi det føles mindre alvorlig enn å gå på restaurant. Men den største ressursen til kaffebarene er at det er attraktivt å være der alene. Og det er det få andre offentlige drikkesteder som er. Du trenger ingen unnskyldning for å være der, sier Dokk Holm på telefon fra Trondheim, der han er for å høre på foredrag og ironisk nok lar seg intervjue over et pappkrus dårlig automatkaffe.

Påskekaffe og påskesjokolade fra Kaffebrenneriet

Da Dagsavisen besøker sistnevnte i Klingenberggata, ligner den mest på en luksuriøs lesesal. Folk sitter på rekke og rad med oppslått PC og hodetelefoner samt en kopp kaffe. Flere av dem vi møter sier de har nettopp denne kaffebaren som sitt stamsted. De velger kaffebar framfor lesesalen på biblioteket.

Kaffebrenneriet Oslo, Thereses gate 35b Åpningstider og tilbud

Bordet er dekket med ark, skrivesaker, PC og kaffekopper. Vi elsker å sitte nettopp her. Det er så hjemmekoselig og lunt og fint når vi skal jobbe sammen, og du trenger heller ikke å være så stille, sier Heidi Kristin Meier Helgesen.

Byggemåte Støpt betongsåle - betong grunnmur. Yttervegger med bærende konstruksjoner i betong og teglsten fasader mote gate. Eldre 2-lags isolerglass vinduer.

Ingen krystall-lysekroner.

Fleksible kontorlokaler med vareheis Pilestredet Bislett

Dere burde vært på Karl Johan istedet! Hos oss får du servert espressobaserte drikker og Svart kaffe fra våre flinke baristaer.

Til vår Café au Lait, Cortado og andre drikker bruker vi kun de beste råvarer. Det er viktig for oss å være synlige, men ikke prangende. I tillegg klistrer vi aldri igjen vinduer og dører med informasjon og reklame.

KAFFEBRENNERIET BISLETT Relaterte emner

Små kjedebutikker som Deli de Luca og Kaffebrenneriet har til sammen 40 butikker, bare i Oslo. Lokalavisen har i flere utgaver skrevet om kisok-kjeden Deli de Luca som åpner sin 22. Som Kaffebrenneriet har Deli de Luca de beste hjørnelokalnene i byen, Begge foirholder seg svært aktivt til visuell identitet. Lokal identitet Kaffebrenneriet-gründer Steinar Saghaug forteller at en av nøklene til Kaffebrenneriets suksess er at butikken er svært opptatt av å opprettholde sin lokale identitet. Vi er lovprist de faste gjestene våre.

Kaffebrenneriet Bislett
KAFFEBRENNERIET BISLETT Kommentarer:
Forfatter om Kaffebrenneriet bislett
Hope fra Moss
jeg elsker lese romaner verbalt. Les gjerne min andre nyheter. Jeg trives Streichholzmodellierung.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net