Vinsamling Til Salgs

  1. Mer om
Vinsamling Til Salgs

Det var evnen til å gi folk uforglemmelige vin- og matopplevelser som gjorde at Le Canard opplevde en storhetstid. Og dette viderefører nå Vinoteca til deg Over 7.000 flasker skal auksjoneres bort, og salget antas å gi ham mangfoldige millioner på bok. Blant vinene som skal selges er en kasse Her finner du en kort guide om fremgangsmåte og betingelser som gjelder ved salg Legendarisk vinsamling under hammeren Mange hyllemeter: Nesten 4.000 flasker med vin er til salgs i Christies-auksjonen som torsdag Mye av vinen som selges på polet har sine optimale år 5-20 år etter de kommer i hyllene. På vinmonopolets hjemmesider har du også tilgang til et

ØSTFOLD ØSTFOLDGUIDE

Ole Gunnar Solskjær ble som kjent matchvinner i Champions League-finalen det året. David Elswood er sjef for auksjonshuset som har fått æren av å selge Fergusons samling.

Se dette: Kid gardiner

Slik lagrer du vinen Hvordan du lagrer vinen er viktig. Den bør lagres kjølig og mørkt. Helst et sted mellom 8-12 grader. De færreste har egen kjeller til rådighet, men det finnes alternativer. Da ser man også vinene, som er veldig hyggelig. Man kan også la de ligge i en bod. En forbruker omfatter etter alkoholloven enhver som ikke på grunnlag av bevilling eller registrering etter alkoholloven, har som næring å selge alkoholholdig drikk.

Det vil si at innkjøp av alkohol til bruk ved private fester som bryllup, til firmafester og representasjon, som gave til kunder o. Det ligger implisitt i alkohollovens system at det som er kjøpt inn fra grossist på grunnlag av salgs- eller skjenkebevilling, kun kan anvendes til omsetning som denne bevillingen gir rett til. Den alkoholholdige drikken kan for eksempel ikke brukes privat eller, hvis den er kjøpt inn i kraft av skjenkebevilling, for videresalg.

På denne bakgrunn anbefaler direktoratet at kommunene inntar i bevillingsdokumentet at bevillinger for enkelt anledning jf. Slik forskrift er gitt i forskrift om engrossalg og tilvirkning av alkoholholdig drikk mv.

Departementet kan gi forskrifter om innholdet i plikten til å sikre at virksomheten utøves i henhold til dette. Avgiftsmyndighetenes kontrolloppgaver reguleres av særavgiftsregelverket og vil i henhold til dette også omfatte kontroll med at engrossalg utøves i samsvar med alkoholloven.

Selv om selve registreringsplikten for de rene grossistene følger av alkoholloven, er registrerings- og kontrollordningen for øvrig knyttet opp mot ordningen for de øvrige grossistene importørene. Dette innebærer å føre kontroll med at driften av virksomheten er i samsvar med alkohollovens krav. Det vil si at alkohol bare kan selges til mottakere med bevilling, og at oppbevaring, forretningsdrift mv. Lukk Sist faglig oppdatert: 02. Aldersgrenser Lovtekst Salg, skjenking eller utlevering av alkoholholdig drikk gruppe 3 må ikke skje til noen som er under 20 år.

Salg, skjenking eller utlevering av alkoholsvak drikk og alkoholholdig drikk gruppe 1 og 2 må ikke skje til noen som er under 18 år. Den som selger, utleverer eller skjenker alkoholholdig drikk gruppe 3, må ha fylt 20 år, og den som selger, utleverer eller skjenker alkoholsvak drikk og alkoholholdig drikk gruppe 1 og 2, må ha fylt 18 år.

Dette gjelder likevel ikke ved salg av alkoholsvak drikk når en person over 18 år har daglig tilsyn med salget.

Summen på innboforsikring| DNB Eiendom

Departementet kan gi forskrift om unntak fra aldersgrensebestemmelsene for personer med fagbrev dersom fagbrevet har naturlig sammenheng med salgs- og skjenkevirksomhet og utdanningen gir tilstrekkelig opplæring i alkohollovgivningen.

Departementet kan gi forskrifter om unntak fra aldersgrensebestemmelsene for lærlinger og andre under opplæring.

Har du lest dette? Nav kristiansand

Departementet kan gi forskrifter om aldersgrensen for innførsel av alkoholholdig drikk. Brudd på § 1-5 kan medføre inndragning av bevilling og straffeansvar. Derimot er det ikke straffbart for personer under de nevnte aldersgrenser å kjøpe eller drikke alkoholholdig drikk. Aldersgrensene i § 1-5 gjelder også for drikk fra og med 0,7 volumprosent til og med 2,5 volumprosent alkohol f.

Definisjonen av alkoholholdig drikk i § 1-5 er altså videre enn definisjonen i resten av alkoholloven, jf.

Denne langsiktige tenkning gjør at Refsnes Gods ofte handler vin for mange år frem i tid. Det gir Refsnes Gods tilgang på modne viner som du knapt finner maken til.

Hvordan starte en vinsamling?

Ved å velge seg ut noen land eller områder å konsentrere seg om i starten, får man bedre oversikt over gode kjøp. Det blir lettere å sammenligne viner, og man kan konsentrere eventuelle vinreiser til disse områdene. Planlegg kjøpene dine Det lønner seg å ligge foran. Mye av vinen som selges på polet har sine optimale år 5-20 år etter de kommer i hyllene. På vinmonopolets hjemmesider har du også tilgang til et langt større utvalg enn om du går på det lokale polet.

Slik kommer du i gang med egen vinkjeller

Den gang fikk Vinmonopolet beskjed av Helse- og omsorgsdepartementet om at alkoholauksjoner ville være i strid med gjeldende lovgivning. Det svenske Systembolaget har i flere år hatt en tilsvarende ordning. X-faktor — Det er etter Systembolagets modell vi ønsker å prøve ut dette i Norge.

VINSAMLING TIL SALGS Relaterte emner

Vin-kupp til 82 millioner Norsk finansmann solgte halve kjelleren Finansmannen Christen Sveaas stod trolig bak tidenes vinsalg da han solgte halvparten av sin private samling. Publisert: Artikkelen er over 23 år gammel På to dager solgte auksjonsfirmaet Christie's 19 000 vinflasker for hele 82 millioner kroner. Sveaas ska ha tjent mellom 40 og 50 millioner kroner på vinkuppet. Inntil i går var det ukjent hvem som la ut den fasjonable vinsamlingen for salg på Christie's auksjon i London 18. Men Dagens Næringsliv kunne i går fortelle at det var den mediesky finansmannen Christen Sveaas som solgte ut en del av sin private vinkjeller. Til sammenligning solgte verdensberømte Andrew Lloyd Webber ut sin mye omtalte vinsamling for 46 millioner kroner i fjor.

Vinsamling Til Salgs
VINSAMLING TIL SALGS Kommentarer:
Redaktør på Vinsamling til salgs
Bjørge fra Kirkenes
Jeg trives lese tegneserier riktig. Les også min andre nyheter. Jeg elsker absolutt alte Spiele.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net