Tv Guide Vg

  1. Mer om
Tv Guide Vg

Norges mest komplette oversikt over linjær-TV og strømmetjenester. Tv-guide til over 200 tjenester En smart og oversiktlig TV-Guide. Velg dine favorittkanaler og få oversikt over det du ønsker å se på TV TV 2 er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video TVGuide gir deg inspirasjon og tips til hva du skal se på. Du får full oversikt over alt av innhold fra alle streamingtjenester og TV-kanaler på ett sted Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden

Med utgangspunkt i innsikt om nisjen skal du kartlegge markedet de opererer i og finne nye lønnsomme muligheter. Det er viktig at du ser på både brukerne og forretningsmodellene, og optimaliserer disse. Kort oppsummert blir det din oppgave å optimalisere løsningene vi har i dag, og bidra nye løsninger for våre lesere og annonsører.

Hovedstaden er på TV

Selv om du er ansatt i VG har du også ansvar for alle Schibsteds mediehus. Hvem søker vi etter? Vi søker etter et ja-menneske som takler høyt tempo og har stor interesse for innovasjon. Du er i tillegg en lagspiller som tar i et tak der det trengs.

Loading

Du er en initiativtager som kan jobbe proaktivt ut mot salgsavdelingen, og som har et lederpotensiale som du ønsker utvikle.

I rollen vil det bli regneøvelser i form av analyse eller regne på business case, så du må ha et litt godt øye til tall. Aktivt skanne enhetsegenskaper for identifikasjon. Opprette en personlig innholdsprofil.

I relasjon: Symaskine guide

Velge personlig innhold. Du kan se hva som er nytt, mest populært og som har høyest brukerrangering på alle strømmetjenester.

Også her kan du velge ut hvilke strømmetjenester du abonnerer på, og kun få innhold fra dem. Utforske Søk på et program, en serie eller en film uansett om det går på TV eller strømming.

TV Guide (italiaenred.com)

Men hei, sjå der du. På tide å svitsje til History og få med seg litt skattejakt.

Her snakkar vi forbetra livskvalitet. Takk VG, eg foretrekk denne appen framfor kjendisnyttet dykkar. Min side I tillegg til at du enkelt kan velge kanaler og streamingtjenester, kan du også her kontakte oss her. Logg inn Ved å registrere deg på TVGuide får du tilgang til å lagre dine kanaler.

Når du er logget inn kan du velge å bli påminnet hver gang en av dine valgte serier kommer med en ny episode.

TV GUIDE VG Relaterte emner

All rights reserved. Vi bryr oss om ditt personvern Vi og våre partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier og behandler unike identifikatorer og surfedata for å gjøre våre nettsteder og tjenester funksjonelle, for å hjelpe oss med å forbedre dem og for de formålene som er oppført nedenfor. Vi og våre partnere kan behandle dine personopplysninger basert på ditt samtykke og våre legitime interesser. For mer detaljert informasjon om informasjonskapslene, hvordan vi og våre partnere bruker dine personopplysninger og for å administrere preferansene dine, klikk på «Flere valg». Ved å klikke på «Jeg godtar» godtar du bruken av informasjonskapsler og lignende teknologier og behandlingen av dine personopplysninger mens du bruker vårt nettsted og våre tjenester. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt eller protestere mot behandlingen av dine personopplysninger ved å gå tilbake til vårt preferansesenter, tilgjengelig gjennom våre Retningslinjer for informasjonskapsler. Vi og våre partnere kan behandle dine personopplysninger for: Bruke nøyaktige geolokasjonsdata.

Tv Guide Vg
TV GUIDE VG Kommentarer:
Forfatter på Tv guide vg
Øverland fra Gjøvik
jeg elsker lese om Norge løst. Les også min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Kampfspiel.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net