Dekton Benkeplate

  1. Mer om
Dekton Benkeplate

Content [hide]

Dekton benkeplater fra Cosentino er vakre og svært holdbare benkeplater som er laget for å vare. I tillegg til å komme i et stort utvalg farger Dekton består av 100 % naturlige mineralpartikler, som presses i plater under et 25.000 tons trykk for deretter å bli sammensmeltet ved en temperatur på omkring Dekton benkeplater til kjøkken. Dekton er Cosentinos innovative overflate som gjenspeiler de metamorfiske endringene som naturlig stein går gjennom Dekton er den nye ultrakompakte overflaten fra Cosentino. Et materiale laget av porselen, glass og kvarts. Med sin nullporøsitet har den blitt et allsidig og Dekton er UV-bestandig, ripebestandig, flekkbestandig, varmebestandig, slitebestandig, kuldebestandig, fargebestandig og ikke-brennbar. Materialet er svært godt

Last ned også: Eide stein benkeplate

Ved å registrere det utvalget produktet på hjemmesiden får du aktivert 25 års garantien. Selv om sommeren byr på plussgrader, blir utekjøkkenet stående igjen ute når vi trekker oss inn foran peisen om vinteren. Dekton er en merkevare som består av ultrakompakte plater, produsert av naturlige mineraler.

Dekton benkeplate tåler varme og er helt porefritt og overflaten tåler sterke husholdnings kjemikalier. Benkeplate av Dekton er ripefritt i hverdagslig bruk og kan benyttes til utendørs kjøkken da det tåler frost og er UV-bestandig.

Dekton ble i utgangspunktet utviklet til bruk på bygningsfasader, men har på kort tid gjort sitt inntog på kjøkkenet. Dekton-overflatens høye bestandighet mot UV-stråler har gjort det mulig å designe benkeplater til utendørs bruk som bevarer fargen og teksturen. Vår samarbeidspartner på Dekton benkeplater i er Consentino Norway AS Benkeplatene bearbeides hos lokale steinprodusenter i store deler av Norge.

Har du bestilt deg nytt kjøkken

I dag kan man få spesialtilpassede benkeplater i rustfritt stål som dekker hele kjøkkenbenken e. Disse benkeplatene gir kjøkkenet et industrielt preg. Platene er hygieniske, resistent mot flekker, lett å holde rent, miljøvennlig, samt lett å holde ren. Elektronisk mikroskopi tillater null porøsitet i materialet, en konsekvens av syntetiseringen og ultrakomprimeringen som er eksklusiv for DEKTON.

Produksjon og Showroom i Lier Vi har rask leveransetid 3-dager og egne montører.

Send oss gjerne en plantegning eller benytt vår online priskalkulator for pris. Naturstein som benkeplate.

Benkeplate på kjøkkenet: Velg rett materiale italiaenred.com

Du kan med andre ord søle hva som helst — og ganske enkelt tørke det opp med en oppvridd klut og eventuelt nødvendige rengjøringsmidler. Hverken varme eller kulde kan gjøre noen skade på keramikk. En benkeplate i Dekton vil derfor ikke falme eller nedbrytes.

Prisnivå: 5 av 5 Vil du høre mer om kjøkkenbenkeplater i keramikk og dekton og se de mange forskjellige fargemuligheter, så kikk innom din lokale AUBO forhandler.

DEKTON BENKEPLATE Relaterte emner

Hvor skal man legge skjøten på benkeplaten dersom det er nødvendig å skjøte den? Generelt er det best å legge skjøten ved komfyrtoppen, hvis du har en. Vi har lave priser og tilpasser benkeplate raskt til deres kjøkken. Flere Silestone farger på lager og rask. Dekton keramikk benkeplate til kjøkken og bad. Benkeplate og veggplate.

DEKTON BENKEPLATE Kommentarer:
Forfatter på Dekton benkeplate
Larsson fra Tønsberg
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Ausdauer. Jeg nyter rapporterer norske nyheter herlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net