P3aksjonen Direkte

  1. Mer om
P3aksjonen Direkte

Direkte til P3: Oslo: Bjørnstjerne Bjørnsons Plass 1, Marienlyst (kart Norges viktigste og artigste radiosending! P3aksjonen er NRK P3 sitt bidrag til TV-aksjonen. Hvert år sender fire programledere 100 timer live radio Norges viktigste radiosending går direkte fra Solsiden i Trondheim, og er til inntekt for Verdens Naturfond (WWF). Programledere er Adelina Ibishi Teltet til P3aksjonen på Solsiden i Trondheim foran en murbygning med en regnbue på skyet himmel 100 timer radio sendes direkte fra Solsiden timer direktesendt radio. Her er programmet for årets P3aksjon

Romaskina vil bli plassert like ved studioet, så det verkar som det kan bli fleire innslag derfra undervegs.

Last ned også: Trav direkte

Dermed veit ein før klokka 12 på søndag formiddag korleis det går. Publisert mandag 21. Dette gjør nok at vi når ut til langt flere, spesielt de yngre lytterne og seerne. Vi samler den unge målgruppen for en viktig sak, og det gjør vi med å bruke de morsomme og underholdende virkemidler, forteller redaksjonssjef Jan Henrik Mo til Medier24. Pengene gikk til Care Norge, en organisasjon som jobber med å skape likestilling og bekjempe fattigdom blant kvinner i de delene av verden som er mest utsatt.

Martin Lepperød:

Årets beløp kom på hele 10. Krafttak mot kreft går i år til forskning på kreftformer som få overlever, og til gode omsorgstilbud for pasienter og pårørende. Ronny Brede Aase har vært blant programlederne hvert eneste år siden oppstarten for hele ti år siden. Ringreven er imidlertid ikke mindre spent av den grunn.

P3aksjonen styrker laget

I november går teppet opp for en hyllest av norske artister. Under fanen P3 Gull 2019 skal det beste fra musikkåret som har gått plukkes fram.

Mørkt Det ble kjapt mørkt og før jeg visste ordet av det hadde det gått 5,5 timer og jeg var ferdig. Så jeg rakk ikke å dokumentere prosessen mer enn på Snap Kreativoli.

Etter innlegget la ikke Arif skjul på at det hadde vært en tøff og over snittet flau opplevelse. Jentene hindres i å nå sine drømmer og mål, og frarøves muligheten til å skape en god framtid. Barneekteskap bremser utvikling og opprettholder fattigdom.

P3aksjonen på TV

Se åpningen av P3-aksjonen her: Jeg er rørt, takknemlig og ydmyk på vegne av hele Røde Kors. To millioner mennesker vil nå få livsviktig hjelp. Sven Mollekleiv, president i Norges Røde Kors.

P3AKSJONEN DIREKTE Relaterte emner

Publisert: 14 oktober 2019 08:15 Sist oppdatert: 14 oktober 2019 09:50 Førstkommende onsdag braker det løs med P3aksjonen på Solsiden i Trondheim. Da blir det både livemusikk og elleville utfordringer i løpet av 100 timer med direktesendt radio. Ronny Brede Aase har vært blant programlederne hvert eneste år siden oppstarten for hele ti år siden. Ringreven er imidlertid ikke mindre spent av den grunn. I november går teppet opp for en hyllest av norske artister. Under fanen P3 Gull 2019 skal det beste fra musikkåret som har gått plukkes fram.

P3AKSJONEN DIREKTE Kommentarer:
Redaktør på P3aksjonen direkte
Hågensen fra Moss
jeg liker rapporterer norske nyheter gledelig. Les også min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Brettspiele.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net