Ovnsbakt Ørretfilet

  1. Mer om
Ovnsbakt Ørretfilet

Content [hide]

Sett stekeovnen på 180 grader Slik lager du ovnsbakt ørret · Varm ovnen til 200 grader Del potet i tynne skiver og spre utover et stekebrett smurt med smør. Dryss med salt og pepper og stek i ovnen i Skjær ørretfileten i porsjonsstykker. Hell saltet i en ildfast form og plasser fiskestykkene oppå med skinnsiden ned I denne oppskriften med ørret stekes alt i stekeovnen, og grønnsakene får en god smak av hvitløk. En rett som passer både til hverdag og helg

Dryss med salt og pepper og stek i ovnen i 15 minutter.

Legg fiskestykkene på toppen av potetene med en klatt smør på hver. Stek videre i ovnen i 10-12 minutter, til fisken er så vidt gjennomstekt. Klipp bort finnene og tørk fisken godt utenpå og inni. Du kan også fjerne hodet og halen hvis du ønsker det, men jeg stekte den hel i dag.

Ovnsbakt ørret med agurksalat

Pensle et ark tykk aluminiumsfolie med smør. Gni fisken inn med salt og pepper både utvendig og i buken. Avslutt med litt maldonsalt og ørreten er klar for å bakes. Steg 4 Et godt tips er å steke fisken i den formen du skal servere den i. Da slipper du å flytte fisken etter den er stekt.

Ovnsbakt laks

Ta på litt olivneolje på formen der du skal legge fisken og flytt fisken over i formen. Steg 5 Nå kommer kanksje det aller viktigste når du skal bake ørret. Råvare Tilberedning Tre forskjeller på laks og ørret Liker du laks vil du elske ørret.

Last ned også: Kattedør chip

Ørretfileten har alle de gode egenskapene til laksen, og noen til, med delikat farge og en ren og saftig smak. Pensle et ark tykk aluminiumsfolie med litt av smøret.

Gni fisken inn med salt og pepper både utvendig og i buken. Lag en blanding av smør, hakket persille og sitronsaft, og fordel dette i buken på fisken.

Pakk inn fisken og legg den i en langpanne.

OVNSBAKT ØRRETFILET Relaterte emner

Lag en lake av vann og eddik. Smak til med sukker, paprika og pepper. Skyll saltet av agurkene og hell laken over. La salaten trekke i 20 minutter før den serveres. Ovnsbakt ørret med sopp og persille kan også lages på grillen. Viktig å ikke ha for sterk varme slik at du svir fisken. Du må følge mer med på fisken på en grill enn det du må i ovnen.

OVNSBAKT ØRRETFILET Kommentarer:
Forfatter på Ovnsbakt ørretfilet
Sandvik fra Hamar
jeg liker lese bøker raskt. Bla gjennom min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Radfahren.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net