Hoppuka 2021

  1. Mer om
Hoppuka 2021

Content [hide]

Hoppuka 2020/21 var den 69. utgaven av hoppuka og ble arrangert i Tyskland og Østerrike fra 29. Kamil Stoch fra Polen vant sammenlagt for tredje gang etter seire i Innsbruck og Bischofshofen Resultater Hoppuka - Four Hills Tournament Hoppuka regnes som en av de mest prestisjetunge konkurranse innen skihopping og har siden 1953 blitt arrangert i Tyskland og Østerrike Gruppereise til Hoppuka 2021 - 2022: Fly Oslo - München t/r, vi bor på Hotel bigBOX i Kempten (2 nt.), på AlpHotel i Ettal (3 nt Den tysk-østerrikske hoppuka arrangeres for 69. Se programmet, resultatene, bakkerekorder og annen informasjon her

Hilde mener Granerud har muligheten til å stikke av med seieren, og at han har levert strålende resultater til tross for dårlige værforhold.

Granerud overtok ledelsen i hoppuka da Kubacki vant nyttårshopprennet

Granerud tok over ledelsen i hoppuka etter andreplass i nyttårshopprennet — Han har ikke hatt samme forhold som Dawid Kubacki. Halvor hopper på et så høyt nivå at selv med uflaks så blir han nummer to.

Tillegg for singelrom, fra 2. Kamil Stoch ble tildelt Holmenkollmedaljen i 2015.

Les mer i Store norske leksikon. Det gjør at jeg akkurat havner utenfor pallen, men det er mye greiere å misse fordi man har prøvd fremfor å ikke prøve og kose seg med tanken på hva som kunne ha blitt. Granerud ledet med 6,7 poeng på Stoch etter de to rennene i Tyskland, men i Østerrike har Kamil Stoch vært suveren.

Polakken har vært hele 53,2 poeng bedre enn Granerud over de siste fire hoppene og tok altså en helt suveren seier i Hoppuka til slutt. Åpnet med tredjeplass Lindvik har slitt med den smertefulle betennelsen siden før jul og har blant annet hatt problemer med å spise. Rælingen-gutten var hos tannlege både før og etter avreise til hoppuka.

Det synes jeg er "smooth", sier Granerud til NTB. Med til historien hører det at han også tidligere har forsynt seg mer av premiepengefatet enn forrige vinter.

Hoppuka /21

Daniel André Tande - 734,4 poeng - 75,5 poeng bak 21. Johann André Forfang - 601,3 poeng - 208,6 poeng bak 26. Robert Johansson - 589 poeng - 220,9 poeng bak 44. Sander Vossan Eriksen - 299,2 poeng - 510,7 poeng bak Vis mer Nordmannen hoppet seg opp fra 29. Mye skal til om han ikke krones som vinner av Hoppuka etter siste renn i Bischofshofen, onsdag 6.

HOPPUKA 2021 Relaterte emner

Vi ordner gjerne med tilslutningsfly fra andre flyplasser. Tillegg for singelrom, fra 2. Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser gjelder. Nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen! Innen skihopping er dette den mest prestisjetunge konkurransen etter VM og OL, og et stolt tradisjonsrikt renn som har vært arrangert siden 1956.

Hoppuka 2021
HOPPUKA 2021 Kommentarer:
Redaktør på Hoppuka 2021
Selnes fra Bergen
Vennligst sjekk min andre nyheter. jeg er tent på Badminton. jeg liker rapporterer norske nyheter dessverre.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net