Avisa Tromsø Nyheter

  1. Mer om
Avisa Tromsø Nyheter

Content [hide]

KJØPER NY SKOLE: Tromsø kommune skal kjøpe lærerskolen i Mellomveien 110 av VI BESTEMMER: Avdelingsleder Øyvind Strømseth for samferdsel i Troms og Vi finner ikke et aktivt abonnement på din bruker. Sjekk min Schibsted-konto · Bli abonnent · Kundeservice; Logg ut Tone (67) og Dag (63) mistet barnebarnet i dramatisk brann: – Hvem skal vi gå til for å få hjelp når tankene strømmer på? LEVER AV NAKENBILDER: «Oda» fra Lokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser med mer MÅLSELV: Troms fylkestrafikk melder om avvik i kollektivtrafikken under sykkelrittet Arctic Race of Norway de kommende dagene. Både Målselv, Balsfjord og

Har styrtet Flyet hadde kallesignal Air Sweden 294.

Etter mayday-signalet ble sendt ut forsvant det fra radaren. Store sivile og militære styrker fra Norge og Sverige har blitt mobilisert i lete- og redningsaksjonen i natt.

Se dette: Nrk no nyheter

En av panelets deltakere kommer også med en saftig tirade mot Rosenborg og Åge Hareide, to uker før lagene møtes på Lerkendal. Tallene har Nordlys fått fra kommunen. Kim Andre Guttormsen, leder i Fagforbundet Tromsø, understreker at miljøterapeuten fortjener lønna si, og at han ikke har kjennskap til dette enkelttilfellet direkte.

Likevel kan det være et symptom på et mer generelt og altomfattende problem: Det kan ligge mange bakenforliggende årsaker til at ett menneske får så mye utbetalt, men det Nordlys viser til er at vedkommende er tilkallingsvikar med mye overtid.

Vi har derfor aldri tenkt, slik Nordlys, at tap var et nederlag, sier hun, og fortsetter.

Kvinne funnet skadd i Tromsø bekreftet død på sykehuset

Kjøper ikke Opdahl-utspill - Hva synes du om Nordlys' førsteside, da? Når det er sagt, er jeg litt overraska over at de var for sikre på seier til å ha en plan B. Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt.

Hun har også jobbet i avisen Firda i Sogn og Fjordane hvor hun også var innom Nynorsk avissenter. Hun brenner for de harde nyhetene og undersøkende journalistikk. Hun mener det er positivt å få teamet «ut av Oslo», og at det er viktigere meg gode reportasjer «enn hvem som lager dem».

Følg også debatten i tråden på Skjalg Fjellheims Facebook-profil: Dette er helt hysterisk komisk.

AVISA TROMSØ NYHETER Relaterte emner

Tromsø Skal ha truet politiansatt — utløste væpnet politiaksjon mot Hells Angels På to adresser slo bevæpnet politi til i Tromsø onsdag ettermiddag i sammenheng med en større aksjon mot Hells Angels. Det er i sammenheng med etterforskningen av en straffesak. Vi vil komme tilbake med mer om aksjonen etter at den er ferdig, sa Meyer til Nettavisen. NRK skrev at bevæpnede politifolk gikk ut og inn av lokalene til motorsykkelklubben Hells Angels. Ifølge Nordlys var det fem politibiler på stedet og én ambulanse. Avisen skrev også at politiet var bevæpnet.

Avisa Tromsø Nyheter
AVISA TROMSØ NYHETER Kommentarer:
Forfatter om Avisa tromsø nyheter
Heimdal fra Kaupanger
Bla gjennom min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Cowboy Action Shooting. jeg liker lese bøker riktig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net