Buss Gol Fagernes

  1. Mer om
Buss Gol Fagernes

Content [hide]

For lokalruter i Valdres og fra Fagernes til Gol (korr Sentrale bussruter i Valdres · Fagernes-Dokka-Gjøvik-Lillehammer · Fagernes-Tyinkrysset-Lærdal buss Rutetabell og Stopp. 139 buss (Fagernes har 36 stopp som går fra Gol Stasjon og slutter på Fagernes Skysstasjon. 139 buss tidsplanoversikt for den Se busstilbudet sommeren 2021 til Jotunheimen, Rondane, Valdres og Gudbrandsdalen. Fjellrutene tar deg til de fantastiske 139 Fagernes-Gol (PDF, 167 kB Gyldig: 16.08.2021 - 19.06.2022 Bussen venter inntil 10 min i: Planlagt korrespondanse med tog fra Bergen og Oslo

Innlandskort er kun gyldig sammen med kvittering. Også Nesbyen, Hemsedal og Hol har også opplevd de siste dagene å få tilreisende til kommunen som egentlig skulle ha vært hjemme i karantene, isolasjon eller vente på prøvesvar.

Finn veien

Etter flere tilfeller av kornasmitte har Hemsedal nå gått til det skrittet og stramme inn besøksreglene. Det var den utflytte valdrisen Nils K. Ødegaard som tok til orde for at Valdres måtte få eit offentleg museum. Vi tilbyr også transport av personer, sykler og utstyr etter avtale ut fra Gjendesheim for våre gjester i romslig 8-seters elbil. Dette er et alternativ til å sykle til Beitostølen og over Slettefjell. Tyinholmen Fjellstue er et ypperlig sted å stoppe for både servering og overnatting, samt utforske andre turer i området.

Last ned også: Baron ultra vs drygolin

Det er strøm inne på butikken eller utenfor på veggen ved søppelkassene, dersom det skulle være stengt. De har også ladere til utlån for Shimano, Bosch og Yamaha. Vel nede i Skurdalen er det noen få kilometer før første avkjøring.

Ta av til venstre mot Tunhovd, og følg skiltene til Langedrag. Østover mot Valdres ligg det tradisjonsrike Golsfjellet.

Ta til venstre i Ulnes ved Ulnes kirke følg skilting til Vaset, ca.

BUSS GOL FAGERNES Relaterte emner

På denne siden vil du få tips om hvordan du finner frem til oss: Se kart her: maps. Ta av til høyre i Rødberg sentrum, rett etter at broen over Numedalslågen er passert. Følg veien opp til Tunhovddammen, og videre deretter ca. Adkomst fra Nesbyen Følg Riksvei 7 til Nesbyen, ta av mot Nesbyen sentrum, og fortsett rett frem i rundkjøringen ved Esso. Følg Rukkedalsveien oppover dalen, og følg skiltene frem til oss. Vel nede i Skurdalen er det noen få kilometer før første avkjøring.

Buss Gol Fagernes
BUSS GOL FAGERNES Kommentarer:
Forfatter på Buss gol fagernes
Madsen fra Finnsnes
Se min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Hundesport. Jeg trives lese romaner gjerne.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net