Gaming Pc Deler

  1. Mer om
Gaming Pc Deler

Content [hide]

Vi er en 100% norsk nettbutikk med stort utvalg og rimelige priser på datautstyr og elektronikk! Hjemlevering på alle forsendelser PC i deler er for deg som ønsker å bygge selv, men er usikker på hvilke komponenter som passer sammen. ASUS ROG Strix B550-F GAMING + Ryzen 7 3700X PC-komponenter, Utvid minnekapasiteten og forbedre ytelsen på din Lenovo ThinkPad med denne 4 GB DDR3L RAM minnebrikken. Hovedkort, Lydkort, Kabinett del, gamer, monitor, 360 hz gaming skjerm, esport, fps, rgb, asus, rog, rgb, vannkjøling, 140mm, 280 mm, stasjonær datamaskin pc data deler, nytt, ny Digital Impuls har helt siden starten i 2002 skilt seg ut i datamarkedet, både ved å være entusiastisk på elektronikk, PC, hardware og datautstyr

Oppgraderingspakker og PC i deler

Han har satt sammen en liste over deler som vil gi oss en optimal budsjett-gamer-PC. Fargen ble valgt primært pga grunn av WAF og at den skal stå i stua. Kabinettet er ganske lekkert i hvitmalt aluminium på tre sider og glass på den siste langsiden.

Se dette: Trumf fordeler

Det følger med to vifter, men ingen strømforsyning så jeg trengte også en PSU. Intel Core i7 9700K er også et populært valg for mange. Denne prosessoren har holdt seg jevnt i pris, på rundt 4000kr.

Hvordan i huleste huliheita får du 650w til å være i grenseland for 2 770 kort?? Et slikt maksitårn, med plass til 11 lagringsmedier, kan være ca. Komponenter til stasjonær PC Alt du trenger for ditt neste bygg!

Vi har alt du trenger for ditt neste PC-bygg. Antakelig er det snakk om en mobil variant av RX 6700 eller 6800, der sistnevnte koster rundt 6300 kroner. Det vi vet er at grafikkdelen av SOC-en i PS5 skal klare 10,28 teraflops, som er omtrent i samme lende som et 5700XT-skjermkort til rundt 4500 kroner. Problemet er at man ikke kan sammenligne dette på tvers av generasjoner, og at teraflops ikke nødvendigvis sier så mye om ytelsen uansett.

Vi kan likevel anta at det blir et skjermkort i omtrent den prisklassen.

Vi går likevel for RTX 3070 i denne runden, for det er umiddelbart åpenbart at vi uansett kommer til å bomme grovt på prisen til PlayStation 5. De er også å finne i både PS5. Bilde: AMD Når det gjelder prosessor er det mye enklere, om enn fortsatt altfor dyrt totalt sett. Her er det altså du eller lommeboka som må ta en avveining. Les mer: Nå er neste generasjons grafikkort her SSD Å velge lagring er noe av det enkleste man kan velge.

I dag er det SSD-lagring som gjelder. Ekstra harddisk Har du bruk for ekstra lagringsplass på PC-en kan du kjøpe en ekstra harddisk i tillegg til SSD-en, hvor du kan lagre filer. Her har vi plukket frem et sort kabinett med vindu: Dette trenger du i tillegg til komponentene Hvis du ikke har bygget PC tidligere, er instruksjonsheftet som følger med hovedkortet en god og trygg følgesvenn i prosessen, forklarer PC-eksperten. Her står alt man trenger å vite om selve monteringen.

For å få orden i kabinettet er det en fordel om man også har strips tilgjengelig, og ekstra kjølepasta.

Derfor kan det lønne seg å bygge PC

Det aller viktigste er en stjerneskrutrekker, og at man monterer PC-en på et sted med god belysning og lite statisk elektrisitet, sier Berg. En kjøkkenbenk er for eksempel midt i blinken for oppgaven. Da kan man ta på vasken i ny og ne, for å fjerne statisk elektrisitet — som er komponentenes verste fiende.

GAMING PC DELER Relaterte emner

Da jeg var tenåring og i tidlig 20-årene var jeg også en ganske aktiv gamer vi snakker nitti-tallet og litt ut på 2000-tallet og for å få råd til en skikkelig gamer-PC så pleide jeg alltid å bygge maskinene mine selv. Siste maskinen jeg bygde var en liten Shuttle XPC, i ca. Siden det er så lenge siden jeg hadde bygget PC sist, var jeg usikker på hvordan maskinvare-verden så ut idag, hva som passer sammen og hva man bør ha. Derfor kontaktet jeg min datters tremenning, en tenåring med eksepsjonell kompetanse på maskinvare. Han har satt sammen en liste over deler som vil gi oss en optimal budsjett-gamer-PC.

Gaming Pc Deler
GAMING PC DELER Kommentarer:
Forfatter om Gaming pc deler
Sandnes fra Alta
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg trives Hase Coursing. Jeg nyter lese romaner svakt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net