Verdens Beste Peanøttkake

  1. Mer om
Verdens Beste Peanøttkake

Kjempegod kake inspirert av sjokoladen Snickers. Bunnen består av marengs blandet med peanøtter og Ritz kjeks for den gode salte Slik lager du verdens beste snickerskake. Her finner du oppskriften på sjokoladekaken Har du Norges beste bakeoppskrift? I oktober 2019 kårer Bremykt Norges beste bakst. Del din favorittoppskrift og få muligheten til å vinne Verdens beste Daim-iskake - Franciskas Vakre Verden. I dag er det bursdagen min, og det er bare en ting, (uten om fred Denne Snickerskaken er noe av det beste jeg vet. Kombinasjonen av luftig og sprø bunn med Ritz og peanøtter, karamell, sjokolade og salte peanøtter er en

Peanøttkake italiaenred.com

Finn ut hvordan de ulike kakene bør fryses ned og tines for å få best mulig resultat. Kaker som egner seg til å fryse gjør dessuten forberedelsene til store festdager vesentlig mye enklere.

Når du kan gjøre det aller meste klart på forhånd, og kun ha de små detaljene å ta hånd om på selve dagen, blir det mindre stress og mer tid å tilbringe med gjestene.

I relasjon: Zalando kjoler

De aller fleste kaker kan fryses, men det er noen unntak. Under får du en oversikt over hvilke kaker som kan fryses og hvordan du bør behandle dem.

Hell over formen, smør laget jevnt ved hjelp av slikkepott. Strø over grovhakket peanøtter, sett i kjøleskapet over natten. Blir den for tykk til at du får fordelt den pent bruker du bare en sprøytepose eller et matpapir formet som et kremmerhus.

Sprøyt karamellen på kaken og dra den ut med en gaffel. Dryss over grovhakkede peanøtter.

Du vil kanskje like: Infrarød badstue farlig

Del kaken i fine kakestykker og dander gjerne med peanøtter rundt. Blir det kake igjen kan den oppbevares i kjøleskapet.

Den holder seg i flere dager. Denne kaken kan også serveres som iskake! Sett den da inn i fryseren i noen timer og ta den ut en halvtimes tid før servering.

Når karamellen starter å tykne tilsetter man Bremykt.

Slik lager du verdens beste snickerskake

Start med 50 g og føl deg frem. Karamellen skal ikke bli for flytende, men skal ikke bli så tykk at den ikke renner utover kakebunnen. Den skal være myk og bevegelig i konsistensen. For et perfekt resultat pisker du kremen i håndmikser og når den tykner pisker du siste stykke med en håndvisp.

Snickerskake oppskrift med video

Da er faren for overpisking mye mindre. Ha over i en sprøytepose og sett i kjøleskapet.

Nå skal du lage bunnen; Pisk egg og Sukrinmelis til eggedosis. Visp forsiktig inn resterende ingredienser og fordel på et bakepapirkledd stekebrett. Stekes midt i ovnen i 5 minutter.

VERDENS BESTE PEANØTTKAKE Relaterte emner

Slik gjør du: Bruk en 20×20 cm form med bakepapir i bunnen, sett ovnen på 180°. Bland sammen alt det tørre i en middelsbakebolle. Smelt smør og kokosolje på lav temperatur og bland sammen med den tørre blandingen. Rør godt sammen ved hjelp av slikkepott. Hell blandingen over i formen, trykk ned med slikkepott, bruk litt tid og form til blandingen så bunnen blir jevn. Stek midt i ovnen i ca 10-12 minutter. Smelt smør i en kjele med svisikker bunn.

VERDENS BESTE PEANØTTKAKE Kommentarer:
Redaktør på Verdens beste peanøttkake
Furnes fra Molde
Se gjennom min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Amateurfunk. jeg liker rapporterer norske nyheter ikke.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net