Nettenestea

  1. Mer om
Nettenestea

Content [hide]

K Followers, 546 Following, 2210 Posts - See Instagram photos and videos from Annette Haga likes · 1 talking about this Became a tiser in November SKAL SKILLES: Annette Haga, også kjent under bloggnavnet «NetteNestea» og ektemannen Emil Løvstad Haga skal skilles Annette styler sommerens største trender. Makeup tutorial: Costume Awards

Som regel sitter jeg på hjemmekontoret i andre etasje, eller med macen i fanget i sofaen for å holde M med selskap. Hvis jeg har noe som henger over meg klarer jeg bare ikke å ta mentalt fri, da surrer det rundt i hjernen og gir meg dårlig samvittighet — så det er bedre å bli ferdig med det.

Last ned også: Oksykodon

Det er ikke det at jeg ikke liker å lage mat, men jeg er nok litt lat og prioriterer andre ting. Se hele innlegget her. Hemmeligheten For Annette har nemlig hentet inspirasjon fra boken «The Secret» som går ut på at du skal fokusere på alt du er lykkelig over. Denne tankegangen skal også gjøre at universet gir deg det du vil ha, enten det er materialistiske ting, å bli helbredet fra sykdom eller holde vekten.

Hun understreker at hun ikke har fokusert på ønskene sine og oppfyllelsen av disse, men av hvordan tankegangen kan gjøre henne lykkeligere. Jeg bestemte meg for å tenke over hvor fantastisk liv jeg har, hvor fornøyd jeg var med utseendet mitt og hvor takknemlig jeg er over dette, sier Annette.

London Look

Morgendagens podcast-episode er hvertfall spilt inn og klar til å lastes opp etter midnatt — og jeg håper dere som hører på oss kommer til å like den Litt bedre stemning der enn i dette innlegget, jeg lover! Blir syyykt glad om dere vil legge igjen en omtale inne på appen forresten helst en fin en da, haha — men nå skal jeg slutte å mase og komme meg i dusjen.

Og så skal det bestilles pizza til Eurovision-sendingen i kveld. Til produktet Deborah Lippmann Nail Polish Jeg er svak for korallfargede negler, spesielt til sommeren!

Nette Nestea

Denne fra Deborah Lippmann er perfekt å kombinere til solbrune hender og gullringer på fingrene. Superfin, og så får den tommel opp for rask tørketid! Til produktet Loral Glam Bronze La Terra Dette solpudderet var min favoritt for mange år siden, før jeg plutselig glemte det helt bort.

NETTENESTEA Relaterte emner

Blogger Annette Haga tenker seg til et lykkeligere liv. Jeg elsker kroppen min, den er perfekt og det er ingenting jeg er misfornøyd med. Jeg ser fantastisk ut, jeg har en utstråling som ikke mange andre har. Jeg er et utrolig godt menneske som vil det beste for andre. Jeg elsker personligheten min, jeg er jordnær, empatisk og ydmyk og burde aldri tvile på meg selv. Negative reaksjoner Innlegget publiserte hun for første gang for et år siden, til skrekk og gru for mange av sine lesere.

Nettenestea
NETTENESTEA Kommentarer:
Rapportert den Nettenestea
Smith fra Sarpsborg
jeg liker studere dokumenter oppløftende. Siste nytt: min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Beibootsegeln.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net