Kule Kidz Gråter Ikke Jonas

  1. Mer om
Kule Kidz Gråter Ikke Jonas

Content [hide]

Kule kidz gråter ikke er en norsk versjon av den nederlandske filmsuksessen Achtste-groepers huilen niet som ble produsert i 2012. Denne er igjen basert på en Anja er ei livlig og tøff jente som elsker fotball. Klassekameraten Jonas liker ikke at jenter spiller fotball og særlig ikke når de er s Jonas (Victor Papadopoulos Jacobsen) er Anjas klassefiende i Kule kidz gråter ikke (Foto: SF Norge AS/Cinenord Aldersgrense: Tillatt for alle. Format: DVD Priskategori: Swedish Film. Anja er ei livlig og tøff jente som elsker fotball. Klassekameraten Jonas liker Kule kidz gråter ikke er en norsk drama- og familieflm fra 2014 regissert av Katarina Launing. Den er basert på den nederlandske filmen Achtste-groepers

Geoffrey Rush Hans Hubermann, er en kjent skuespiller som startet sin karriere sin skuespillerkarriere ved Queensland teaterkompani i Brisbane, og som har vært med i over 70 teateroppsetninger og mer enn 20 filmer. Rush vant Oscar for beste mannlige hovedrolle i Shine i 1996.

Han er også kjent for sine roller i bl. Pirates of the Caribbean, Shakespeare in Love og Kongens tale. Victor Papadopoulos Jacobsen er også god i rollen som Jonas, Anjas fiende i klassen, som kanskje har sine grunner til å virke likegyldig til sykdommen som rammer henne.

Kule kidz gråter ikke

Flinke, flotte barn Kule kidz gråter ikke finner sin rytme umiddelbart, takket være Vidar Flataukans dyktige klipping.

Det er flere andre grunner til at du kan bli alvorlig syk. Et annet budskap er at du må klare å fortsette ditt eget liv selv om en du er glad i dør. Noen kommer ganske raskt over sorgen mens andre bruker mange år på å komme over det. Besøk et bibliotek på hjemstedet ditt og se om du finner boka der. Cancel Unsubscribe. I filmen følger vi den på alle måter oppegående 12-åringen Anja.

Hun er ei tøff jente som ikke går av veien for en slåsskamp, selv med gutta dersom hun ser urettferdighet skje.

Barn og kreft Kule kidz gråter ikke

Anja spiller fotball. Men først og fremst er det en film for barn, som nok vil føre til at de tar en og annen vanskelig, men viktig samtale både med hverandre og med sine foreldre.

Og som samtidig vil gjøre samtalen enklere.

Hun må behandles på Rikshospitalet, hun går glipp av fotballturneringen, medisinene gjør henne sur og hun krangler med bestevenninnen og jager henne fra sykehuset. Og hun mister håret. Men hun gir seg ikke.

Last ned også: Nasjonal prøve lesing

Uansett om det handler om et alvorlig tema eller ei så har fortellinger helt siden leirbålenes dager vært en effektiv måte for et pedagogisk opplegg å nå frem. Hvis man tar til seg noe emosjonelt så er det også lettere å samtidig ta til seg fakta, avslutter Launing.

Nyhetsbrev Få siste nytt og informasjon om kurs og aktiviteter Epost.

KULE KIDZ GRÅTER IKKE JONAS Relaterte emner

Velspilt, velfortalt og usedvanlig gripende norsk barnefilm om fotball, forelskelse og blodkreft. Regi: Katarina Launing. En tittel som riktignok kan framstå som i overkant tøff i trynet, men som også hinter om at det kan bli vanskelig å holde tårene tilbake. Vår hovedperson er Anja, som går siste året på barneskolen og lever for fotballen. Den store rivalen på og utenfor banen er tøffingen Jonas, som også brenner for samme ballspill, men som ikke synes noe om å ha jenter på laget.

Kule Kidz Gråter Ikke Jonas
KULE KIDZ GRÅTER IKKE JONAS Kommentarer:
Forfatter om Kule kidz gråter ikke jonas
Totland fra Rørvik
jeg liker lese romaner spørrende. Se gjennom min andre innlegg. jeg liker Blumenarrangements.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net