Åsa Linus I Svingen

  1. Mer om
Åsa Linus I Svingen

Dagbladet): Julekalenderen «Jul i Svingen» på NRK ble sendt for første gang i 2006. Siden den gang har vennegjengen Linus, Nure, Åsa Jul i Svingen er en norsk adventskalender produsert av NRK. Den ble vist første gang i desember 2006 og bygger på de samme karakterene som TV-serien Linus i Linus i Svingen er en norsk barneserie på seks episoder som gikk på NRK1 i Yvonne «Akaya» Johnsrud Yvonne Johnsrud spilte Akaya i Jul i Svingen. Ina Svenningdal spilte Åsa i Jul i Svingen. Hassan Ali Iqbal spilte Linus bor sammen med familien sin i bygda Svingen. Sammen med Akaya, Åsa og Nure sykler han til bensinstasjonen for å kjøpe lørdagsgodt

Viktigst er det likevel at Marvin alltid mener det godt. Sjøl om han gir Linus en lang serie av tomme esker som kalender, sjøl om han sniker seg bort fra julestria og Agnetha, sjøl om han heiser lille Nure opp i en heisekran, sjøl om han jukser under barnas skistafett. Det er bare tull med Marvin. Men Linus og Klara elsker ham. For sjølsagt er det bare tull med Marvin.

Han gjør særdeles mye rart som får en hver forelder til å krympe seg.

Mammaen til Linus

Men Marvin er likevel ikke den eneste pappaen eller mannen i Jul i Svingen. Og alle fedrene gjør ikke som Marvin.

Da skulle jeg ha vært enig med Simen Sætre. Bakhtin understreker flere steder at en tekst eller et verk bør ses på som flerstemmig, polyfont eller dialogisk.

Lokal kultur Mammaen til Linus

En tekst eller et verk har flere stemmer og meninger, og er ikke alltid i samklang eller symfoni. Det er flere ytringer til stede samtidig.

Du vil kanskje like: Coop bygg åsane

Og i fortolkningen av Dostojevskij slår Bakhtin fast at en tekst gjerne er uenig med seg sjøl. Dette er nyttige prinsipper i lesningen av en tekst eller tittingen på en TV-serie. Om boka Det nærmer seg jul i bygda Svingen. Her møter vi Linus og vennene hans.

Det skjer mye i Svingen i desember, enkelte ting er ganske vanlige juleting, mens andre er litt mer spesielle. Barna feirer Luciadagen, den årlige skistafetten går av stabelen, det konkurreres om hvem som kan finne den fineste julegrana, det bakes enorme mengder pepperkaker, barna går julebukk, de redder en påkjørt rev og de bygger en snøborg og havner i skikkelig bråk med Sletta-gjengen.

Yvonne Johnsrud Stem Akaya. Sebastian Warholm Stem Nure.

Linus i Svingen 1. episode (Sesong 1) NRK TV

Adrian Falch Karlsen. Bøker Svingen i gamle dager - Gudbrandsdølen Dagningen.

Lager elektronika på gutterommet I disse dager er det musikk som opptar Jakob mest, og ikke drama, selv om han deltar i skolerevyer som skuespiller. Under navnet Il Sonno É lager han nå elektronikamusikk fra gutterommet.

Jeg skriver litt det jeg føler for, sier han til Hissig. Laster SoundCloud-innhold Men selv om han går i andre retninger nå, blir han ofte gjenkjent som Linus fra Svingen.

Nå er det ikke så ofte folk kjenner meg igjen på gata lenger, men det skal ikke så mye til før de gjør det. Foto: Magne Fonn Hafskor, Heftig. Se hvordan det gikk med de andre skuespillerne nedenfor.

Han spilte den smånervøse Nure, med den overbeskyttende mora som aldri lot ham gå utendørs uten sykkelhjelmen godt plassert på hodet.. Sebastian har blitt 18 år og har forandret seg ganske mye utseendemessig siden julekalenderen ble spilt inn i 2004—2005. På sosiale medier vanker det imidlertid mange venneforespørsler og følgere.

På skolen får han fremdeles mye oppmerksomhet fra blant annet medelever. Det er mest det det går i. Og så siterer de replikker fra serien.

Pappaen til Åsa i Jul i Svingen, er han alenepappa?

Foruten rollen som Nure er han også kjent for sin rolle i dramaserien Himmelblå, der han spilte Robin i tre sesonger. I tillegg har han blant annet spilt i kortfilmer. Nå er det mest skolerevyer han bruker skuespillerkreftene sine på. Warholm er fast bestemt på å prøve å livnære seg innenfor drama, det være som skuespiller, regissør eller annet.

Han fantaserte om å spille inn en serie om 15 år med den samme gjengen. Det var ment som tull, men det ville vært kjempemorsomt. Kanskje har han ikke hørt så mye på den bekymrede moren sin og fortsatt å utvikle seg?

ÅSA LINUS I SVINGEN Relaterte emner

Del denne artikkelen på e-post «Jul i svingen» ble første gang vist som julekalender på NRK i 2006 og ble over natten en av statskanalens mest populære julekalendre noensinne. I 2009 fikk serien sin første reprise og i år skal den vises på nytt - til glede for både nye og gamle seere, skulle vi tro. Lang historie med julekalender for barn NRK har en historie med å vise julekalender for barn helt tilbake til midten av 1980-tallet. Flere av seriene har gått i reprise båd en og to og tre og fire ganger, men publikum ser ikke ut til å bli lei av Jens Petrus, Tøflus, Willy, Linus, Amalie eller alle blånissene i blåfjell. Det har faktisk blitt en norsk TV-tradisjon at NRKs julekalendre har et langt liv etter første sesong. Og siden nye barn hele tiden vokser opp så vil det alltid være noen nye fjes som får stifte bekjentskap med disse folkekjære figurene.

Åsa Linus I Svingen
ÅSA LINUS I SVINGEN Kommentarer:
Redaktør på Åsa linus i svingen
Voll fra Vadsø
Se gjennom min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Bogenschießen. jeg liker lese bøker nesten.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net