Tom Og Jerry Kjeks

  1. Mer om
Tom Og Jerry Kjeks

Content [hide]

Hvetemel, sukker, solsikkeolje, sirup, salt, hevemiddel (natriumbikarbonat), emulgator (solsikkelecitin), aroma, byggmalt. Allergikere kan reagere på: Hvetemel Fullkornshvetemel, hvetemel, sukker, solsikkeolje, kostfiber (inulin), sirup, hevemiddel (natriumbikarbonat), salt, emulgator (solsikkelecitin), byggmalt Søte, små kjeks med mild smak av vanilje formet som de kjente figurene fra Tom & Jerry. Norges absolutte barnekjeksfavoritt, og en favoritt for de av oss Hvetemel, sukker, solsikkeolje, sirup, salt, hevemiddel (natriumbikarbonat), emulgator (solsikkelecitin), aroma, byggmalt. Merke: ORKLA CONFECTIONERY Hjem · Nettbutikk · Kaker/Bakevarer · Kjeks; Tom & Jerry Kjeks

Fagdirektør Gunstein Instefjord i Forbrukerrådet sier funnene er alvorlige. Vi håper produsentene tar grep og får disse nivåene ned, sier han Forbrukerrådet har målt kjeksen mot verdiene for barn fordi et flertall av kjekstypene i testen er rettet mot denne gruppen.

Akrylamid i mat kan øke faren for kreft, og barn er mer utsatt på grunn av sin lave kroppsvekt.

Vi håper produsentene tar grep og får disse nivåene ned, sier fagdirektør Gunstein Instefjord i Forbrukerrådet. Bilder fra rapport krediteres fotograf Christian Wangberg.

Tom og Jerry kjeks med vaniljesmak

Sørg for variert kosthold og unngå hard steking Akrylamid dannes naturlig i matvarer under tilberedning ved temperaturer over 120 grader, for eksempel ved steking og grilling.

Han sier til Dagbladet at de har forholdt seg til grensen for voksne siden kjeksen ikke går inn under barnematprodukter, men sier at de er opptatt av å ha så lave nivåer som mulig i samtlige produkter.

Også Gjende Eventyrkjeks og Bokstavkjeks kommer dårlig ut av testen.

Den eneste kjeksen som får toppscore er Minikex med fullkorn fra produsenten Hipp. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering.

Flere eksperter ser nå på alternativene, og kjeksen vil trolig bli noe hardere med en annen olje. Regnskogfondet vet at det er en krevende prosess å erstatte palmeoljen med en miljøvennlig sunnere og velfungerende olje, og har derfor full forståelse for at dette ikke skjer i løpet av natten, men innen utgangen av 2014.

Du vil kanskje like: Atomic alpinski barn

Vi ønsker derfor å oppgi hvilke typer vegetabilske oljer vi bruker og gjør dette så fort dagens emballasjebeholdninger tar slutt, forklarer Fredrik Strømmen i Sætre.

TOM OG JERRY KJEKS Relaterte emner

Del denne artikkelen på e-post Forbrukerrådet har testet en rekke mattyper for akrylamid, og opplyser at det er særlig kjeks som kommer dårlig ut av studien. Over halvparten av kjeksene som ble målt har verdier som ligger over EUs veiledende referanseverdier for barn og spedbarn, som er 150 mikrogram per kilo. Fagdirektør Gunstein Instefjord i Forbrukerrådet sier funnene er alvorlige. Vi håper produsentene tar grep og får disse nivåene ned, sier han. Forbrukerrådet har målt kjeksen mot verdiene for barn fordi et flertall av kjekstypene i testen er rettet mot denne gruppen.

TOM OG JERRY KJEKS Kommentarer:
Redaktør på Tom og jerry kjeks
Braathen fra Namsos
jeg er glad i utforske norske bøker kraftig. Les også min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Karten sammeln.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net