Citroen C5

  1. Mer om
Citroen C5

Se prisliste og brosjyre med modellinformasjon til Citroën C5 Aircross SUV. Finn din drømme-Citroën i dag Citroën C5 Aircross Hybrid SUV er vår første ladbare hybrid. Den er den første modellen i vår satsning på biler med lave utslipp Nye C5 Aircross SUV hybrid er starten på en ny elektrisk storsatsing fra Citroën. C5 Aircross Hybrid er en perfekt bil for det norske markedet Endelig er Citroën tilbake med stor familiebil, se de første bildene av spennende C5 X her - en krysning av sedan, stasjonvogn og SUV Du finner 46 Citroen C5 under Biler til salgs på FINN Bil. Søk blant alle bilmerker og modeller i hele Norge

Begge bilene vi testet var i SHINE utstyrsnivå, som prismessig starter på kr 429 900, der får man de ekstra komfortable setene som er elektrisk justerbare. Man kan velge interiørpakke Hype Black, da har man nappa skinn i seter, massasjefunksjon og minne for førersetet for å nevne noe.

Citroën C5 X Lansering Bestilling

Innstegsmodellen heter FEEL, og starter på kr 399 900. Framfor girspaken og drive select knappen finner man mulighet for ladeplate ekstrautstyr og USB-plugg samt 12V.

På vindusviskerspaken er det en knapp helt ytterst som gjør at man får fram kjørecomputertall i instrumentpanelet.

Kjekt at det er hurtig-knapper for en del setrale klimafunksjoner like over der mobiler kobles til. Også kjekt med menyknapper nedenfor skjermen, slik at man reduserer antall skjermtrykk.

Ryggekameraet i alle PSA-modeller er nå ganske dårlig sammenlignet med de fleste andre ryggekameraer på markedet, her må PSA snart se å skjerpe seg. Jeg har sans for førermiljøet som leveres i C5 AirCross Hybrid, selv om jeg kanskje synes rattet er en tanke hardt, og jeg savner mulighet for rattvarme. Email Nærmere begrepet crossover er det vel neppe mulig å komme enn med C5 X, hvor Citroën har puttet en dæsj av coupé, stasjonsvogn og SUV opp i design-gryta.

Citroën C5 Aircross Hybrid SUV

I 2016 dro Citroën med seg et par ganske så lovende nye biler til Paris Motor Show. Selv om navnet også begynner på en C, var dette et konsept i D-segmentet.

Nemlig en ny versjon av C5, modellen som kom i 2001. Advanced Comfort-setene er laget i materialer som gir god støtte, og du har mulighet for massasje, dersom du ønsker det.

Fil:Citroen C5 italiaenred.com

Bakluken kan åpnes elektrisk med foten, hvis du har hendene fulle. Citroëns presentasjonsvideo av C5 X: Smarttelefonen som basis En ny 12-tommers berøringsskjerm introduserer et nytt infotainmentsystem der du selv bestemmer utseende og funksjonalitet, som på et nettbrett.

Stemmestyring og et utvidet head-up-display i frontruten skal utgjøre første steg på veien mot AR-teknologi augmented reality eller «utvidet virkelighet», der du kombinerer utvidet digital informasjon med det du ser rundt deg. Lengden på drøye 4,8 meter, plasserer C5 X omlag 10 cm over en BMW 3-serie, og sammen med 2,78-meters akselavstand, skal det bys på fine plassforhold.

Bagasjerommet tar 545 liter, som betyr at vi snakker skikkelig familiebil, med plass til både folk og oppakning. I første omgang sier Citroën at bilen kommer til å leveres med bensinmotor eller som ladbar hybrid.

Frontbøyle Citroen C5 Aircross + Ø 63mm

Sistnevnte er samme drivlinje som vi kjenner fra C5 Aircross, som betyr 225 hestekrefter og elektrisk rekkevidde som foreløpig oppgis til over 50 km mer informasjon kommer senere. Helelektrisk utgave, eller en versjon med firehjulsdrift, er ikke på trappene, men PSA har jo sånt i verktøyskuffen, så kanskje det kan komme senere.

Standardutstyret inkluderer Citroëns ekstremt komfortable seter i grått skinn med elektrisk førersete. For å gjøre reisen så trygg som mulig er C5 Aircross Shine utstyrt med den den store sikkerhetspakken, som med adaptiv fartsholder og førerassistanse som gjør den selvkjørende på nivå 2.

CITROEN C5 Relaterte emner

Rekkevidde55 km Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent. Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei vglab. Citroën C5 Aircross er en middels tung og fin mellomstor SUV, og ut fra bilens størrelse er den nok blant annet fin til det meste av bruk og for avslappende kjøreturer med rom for det meste. Bilen er også en av de middels brede bilmodellene du kan kjøpe.

Citroen C5
CITROEN C5 Kommentarer:
Forfatter om Citroen c5
Solstad fra Moss
Bla gjennom min andre innlegg. jeg er tent på Dame. jeg er glad i lese tegneserier klokt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net