Musling Stol

  1. Mer om
Musling Stol

I april 2013 ble to Musling-stoler produsert ved Vik & Blindheim solgt hos auksjonshuset Phillips i London for svimlende 1,3 millioner Gråpus og Sara i stolen de elsket. Muslingstolen ble tegnet av danske Philip Arctander i 1944. Han drev ikke egentlig med møbeldesign, men var Jeg kjøper gjerne lignende stol. Jeg vil forsikre deg om en trygg handel uansett stand Da ble to eksemplarer av stolen som har gått under navnet Musling-stolen, lagt ut for salg med et prisanslag på 175.000 kroner Phillip Arctander for Vik & Blindheim

Filibabba Tøybleie 70x70cm, Musling/Hvit

Høirød bund, dekorationene grøn, gul, blaa sort og hvit. Rødmalet, med karveskur. Fra Heggøen ved Heggholmen, Herlø pgd.

Renaissance med skaarne beslagornamenter, dateret 1651. Please note that these images are extracted from scanned page images that may have been digitally enhanced for readability - coloration and appearance of these illustrations may not perfectly resemble the original work.. Bergen: Det Search stock photos by tags. Vi snakker om alle hverdagsgjenstandene fra 50- og 60-tallet, som i løpet av de siste årene har fått en velfortjent renessanse.

Plutselig er den gamle, støvete stolen innerst på loftet verdt en liten formue, og de emaljerte kjelene etter mormor viser seg å være et par etterspurte designklassikere. Du har sikkert sett dem som står først i køen foran loppemarkedet og løper som gale når det åpner.

De fleste av dem løper etter de to første tiårene etter krigen. Det de ser etter, er det samme som du skal lete etter på loftet eller i kjelleren: møbler, lamper og tidstypiske pynte- og bruksgjenstander som vaser, fat, boller og kjeler.

Kjøper gjerne uansett stand. Musling stol

La oss starte med møblene. LPO arkitekter har nylig sendt inn all nodvendig dokumentasjon til Drammen.

Last ned også: Solstol jysk

Kommune i forbindelse med forstegangsbehandling av prosjektet. Men det var ikke frav? Blant desse modellane var Muslingstolen som dei siste åra har vore omfatta med stor interesse av dei som er opptekne av retrodesign.

Møbelklassikerne du kan tjene penger på

I 2012 gjekk ein velhalden Muslingstol for 21000 kroner gjennom auksjonshuset Bukowskis. Men på ei eksportmesse i Stavanger fekk dei ein avtale med ein møbelhandlar frå Kuwait. Men møbelhandlaren ville ikkje ha trekk på stolane.

Da sa jeg at det var 5. Da svarte auksjonsfirmaet at de kunne ikke gå høyere enn 45.

restaurerte møbler

Den henvendelsen svarte ikke Eriksen på. Etter hvert fikk han det som han ville. Etter et par uker godtok de 50.

MUSLING STOL Relaterte emner

Hans Fredrik Asbjørnsen og Jørn Lang. Den hadde buede armlener i tre, var trukket i rødt ullstoff og stod ensom og forlatt ved siden av en søppelkontainer på Lambertseter. Det skulle til å regne, så jeg tok en rask beslutning: Jeg løftet opp stolen og slepte den med meg opp alle de fire etasjene hjem. Så ble stolen brukt på hardeste barnefamilievis i de atten årene som kom. Stolen var en lav lenestol med femtitallspreg og en merkelig rund fasong.

MUSLING STOL Kommentarer:
Rapportert den Musling stol
Høiland fra Sørum
jeg elsker dele interessante nyheter lengselig. Se over min andre innlegg. jeg liker Comic-Sammeln.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net