Morsomme Leker

  1. Mer om
Morsomme Leker

Samle alle kosedyr, og gjem dem rundt i hele huset Morsomme, sprø og annerledes leker som barn elsker å leke med, Fra baby og oppover i alder. Rask levering og billig frakt Her finner du garantert minst en lek som passer. For at denne leken skal være morsom, kreves det at alle følger reglene uten å jukse Det avgjørende for at denne leken skal bli gøy er at folk følger med å finne seg ny plass- og dette er rett og slett litt morsomt Inspirasjon til leker som får opp stemningen ved middagsselskapet, Gjort riktig, kan dette være en fantastisk morsom lek (spesielt om gjestene aldri har

Rødt og grønt lys Avgrens et område som har en langside på minst 15 meter. En deltaker velges til å være trafikkonstabel og står på en av kortsidene med ryggen til de «fotgjengerne» som står på motsatt kortside.

Når trafikkonstabelen står med ryggen til, er det grønt lys. Da kan fotgjengerne forsøke å nærme seg trafikkonstabelen.

Syv morsomme bli kjent

Når trafikkonstabelen snur seg, er det rødt lys. Da må fotgjengerne stå helt stille. Gjestene får etter tur forslå en gjenstand som skal pakkes med på turen — hvis den godkjennes av verten vel og merke.

Det gjestene ikke vet, er nemlig at kun gjenstander som starter med vedkommenes første bokstav godtas! Eksempel: Hvis Per forslår å ta med en kortstokk, vil verten svare at dette får han ikke lov til. I stedet bes han om å ta med seg en pose peanøtter. Den av gjestene som avslører spillets konsept, utkåres til vinner. Tips: Av åpenbare årsaker kan denne leken spilles kun en gang i ett og samme selskap, men med litt fantasi er det mulig å komme opp med lignende varianter.

Du trenger: En blokk med-post-it-lapper per deltager. Gjestene deles inn i parvise lag. En av personene på hvert av parene utstyres med en blokk post-it-lapper. Når lekens leder gir signal, er det om å gjøre å feste så mange post-it-lapper som mulig på den andre personer innen det har gått to-minutter bruk stoppeklokke.

Vinner av leken er paret som har personen med flest lapper på seg lapper som faller av underveis telles selvsagt ikke med. Etter første runde bytter deltagerne om på rollene personen som festet lapper i runde en, er nå den det skal festes lapper på.

Menneskelig stein-saks-papir. Gøyal vri på klassikeren stein-saks-papir — Illustrasjon: Dreamstime.

11 morsomme innleker

Forberedelser: Ingen Gjestene deles inn i to lag for at leken skal bli ekstra gøy, bør det være minst tre deltagere på hvert lag. Reglene er som i vanlig stein-saks-papir hvor saks slår papir, papir slår stein, og stein slår saks, men med en morsom tvist: I stedet for å forme hendene til symbolet man har valgt f.

Eksempel: Papir, alle deltagerne legger seg vannrett nede på gulvet for å ligne på et ark.

Stein: Alle deltagerne legger seg på gulvet, og krøller seg samme til en ball, slik at de ligner på en stein. Fremgangsmåte: Lagene får før hver runde et par minutter til å bli enige om hvilket symbol de skal forsøke å etterligne. Når dette er gjort, sier personen som leder leken «klar-ferdig-gå», hvorpå alle hiver seg rundt og gjør det de ble enige om. Poeng tildeles det laget som vinner runden etter vanlige stein-saks-papirregler.

Første lag til 5 eller 10 poeng har vunnet hele leken. Du trenger: Penn og papir. Forberedelser: Klargjør spørsmål på forhånd. Morsom lek som får frem latteren rundt bordet. Her er det den personen som kjenner sine medgjester best, som har størst forutsetning for å vinne. Eksempel: «Hva heter yndlingsretten din?

Her er det kun fantasien som setter grense for hva spørsmålene kan dreie seg om men det kan være lurt å se an sitt publikum, slik at man ikke setter noen av gjestene i forlegenhet.

Når alle spørsmålene er unnagjort, samles alle lappene inn legg deg i rekkefølge så det blir lettest mulig for personen som styrer leken. Det er om å gjøre for gjestene å rekke opp hånden, og gjette hvem som har svart hva man kan ikke gjette på egne svar. Det gis et minuspoeng for feil svar, og tre plusspoeng for riktig svar. Den som har flest poeng når alle spørsmål og svar er unnagjort, har vunnet leken. Hvem av gjestene klarer å holde tunga rett i munnen lengst?

Alle sitter i ring.

En av deltagerne setter i gang leken med å si «Ibsens ripsbusker». Personen som sitter til høyre for vedkommende, skal uten å nøle, gjenta og si det samme. Slik går de to ordene fra personer til person rundt ringen.

Rockering er en tidløs klassiker som fortsatt er populær. Med litt trening og rytme så er man i i sving.

I relasjon: Halloween leker

Det er også en god måte å få barna i aktivitet og ut av huset i frisk luft. Det aller beste er at man kun trenger en liten hageflekk til å svinge seg rundt på.

Frisbee er også noe de fleste av oss kjenner til. Det krever riktignok to kasteglade personer der man selv velger avstanden og dermed vanskelighetsgraden. Det kan være en god ide å kjøpe frisbee av skumgummi for å unngå at man blir skadet hvis man er så uheldig at frisbeen treffer hodet eller kroppen.

Tar man dette et steg videre kan man lage en egen frisbeegolf-konkurranse, ved å sette opp ulike gjenstander som man prøver å treffe rundt om i hagen.

Leker inne UNDERVISNINGSMETODER last ned gratis undervisningsopplegg

Målet er å treffe på minst mulig forsøk. Husk å fjerne alt av farlige gjenstander og ting som kan knuse for å unngå unødvendige uhell og skader. Trykk her for å lage quizzen, og her for deltagerne som skal være med.

Dersom du skal spille Kahoot egner det seg å ha to enheter, det vil si: Brukt teams eller Google Hangout på PC eller iPad, på disse enhetene starter du og holder quizen og på mobilen svarer deltagerne på spørsmålene.

Lykke til og håper dere liker lekene! Lær språk i utlandet med EF Les mer om dine muligheter Vi vil gjerne holde kontakten med deg Få de siste nyheter innenfor reise, språk og kultur med vårt nyhetsbrev.

Det blir sendt ut én gang i måneden, og du kan melde deg av til enhver tid. Revekrok En mot en. Her ligger begge med ryggen ned mot hverandre slig at dere kan flette hendene samme.

En person folder hendene sine på magen og den andre trer armen sin inn mellom den andres armer og legger seg ned så hodene peker hver sin vei. Så reiser dere det beinet som ligger inntil hverandre.

6 morsomme leker for to personer

Man har en bane 5m bredde X 10m lengde som er det på midten av langsiden. Målet er å ha en kanonball stor skomgummiball som man slår ut spillerne med. Hode er fritt og man går ikke ut. Når man blir truffet, utenom på hodet, går man på enden av lengdesidene og står langs bredden slik at du har det motsatte laget i midten av deg og laget ditt.

Her kan du fortsette å kaste ballen. Om du vil spille med Konge starter kongen på utsiden av banen og når alle spillerne på eget lag er gått ut kommer kongen inn med 3 liv. Kanonballturnerings forslag: Maks 100 år på speiderlag Maks 131 år på lederlag Maks 2 roverlag sammen, skal ikke være over 120 år 10 minutters kamper Finalen 15 minutter Trekkes tilfeldig i hver sin bolle, men i første trekk runde skal ikke bli kamper i intern gruppe Kanonball og noe til å merke opp banen med Minimum 8 spillere, men kan ha skoleklasser eller lage turneringer Knutemor Deltagerne bestemmer en som er knutemor som går å gjemmer deg.

Alle de andre holder hender og de må ikke slippe taket. Alle skal nå knyte seg sammen med å gå over og under hverandre. Knutemor må nå løse knuten. Når den er løst kan dere bytte knutemor 5-15 speidere Vann håndball Dere blir enige om to mål. Deler dere i to så det er to lag og spiller vannhåndball mot hverandre. Det er om å gjøre å stå igjen med den siste ballongen.

Så er det om å gjøre å få tak i så mange haler som mulig på 5 minutter.

14 forslag til teambuilding aktiviteter teamet ditt vil like

Den som har mest vinner. Landets mange elger planlegger nemlig å spise opp hver eneste vårblomst de kommer over — alle vet jo hvor mye elger elsker skjønne vårblomster. Hvordan skal dette gå? Slik fungerer leken: Ett barn får være elg, en voksen er blomsterhandler og resten er vakre vårblomster.

MORSOMME LEKER Relaterte emner

ByggeklosserFlotte byggeklosser og byggesett Barneleker - til både småbarn og skolebarn De første leveårene er veldig viktige for ditt nyfødte barn, noe du helt sikkert har tenkt mye på den siste tiden. Vi har et stort utvalg av populære babyleker og barneleker som hjelper barna å utvikle sin kreativitet, motorikk og fantasi. Her vil du få en oversikt over våre produkter til barn helt ned til ettårsalderen. Sjekk ut våre treleker og lekeklosser for de aller minste og oppover til skolealder. Så bli med på en oppdagelsesferd i dette universet av barneleker. Produkter med tanke på lek og trygghet Dersom du velger vår nettbutikk, vil du finne godkjente produkter av alle slag.

Morsomme Leker
MORSOMME LEKER Kommentarer:
Forfatter om Morsomme leker
Ueland fra Namsos
jeg elsker studere dokumenter med rette. Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av horizontale Stange.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net