Citroen C4 Picasso 2011 1. 6 Hdi

  1. Mer om
Citroen C4 Picasso 2011 1. 6 Hdi

Citroën Grand C4 Picasso 1,6HDi EMG DPF Seduction Flerbruksbil Diesel Den totale vurdering av bilen er at jeg er blitt mer tilfreds med Citröen en På papiret kan 110 hk 1,6 liters HDI-motor virke slapp til den store, tunge Citroën C4 Grand Picasso. I praksis er det bedre enn man skulle tro Test: Citroën C4 1,6 HDi 110 hk Exclusive, 2011-modell. Citroën C4 er på åpenbar Golf-jakt – og har det som skal Du finner 68 Citroen Grand C4 Picasso under Biler til salgs på FINN Bil. Citroen Grand C4 Picasso 1,6HDi 110hk Dynamique EMG DPF 7 seter Citroen C4 Picasso 1.6 HDi 109HK/ 7. SETER/ PANORAMA/ AUTOMAT/ H.FESTE/ ++. Forhandler • 6 mnd garanti

Den er ikke akkurat sportslig, med en del krenging i svinger, men det gjør ikke så mye i en bil som dette. Motoren er dugelig sprek, null til hundre på drøy 11 sekunder, som er greit nok. Problemet er giret. Det kan og kjøres manuelt via hendler på rattet, som er plassert så fingertuppene så vidt når frem. Vis mer Flere biltester Sittekomforten er fin, og plassen inni holder mål.

Last ned også: En citroen kryssord

I det hele tatt føles bilen veldig ryddig. Her er det noe luftputeaktig over det hele - bilen ligger stille over alle asfaltens skjøter og ujevnheter. Dette må du normalt opp i langt større biler for å finne maken til. Litt annerledes er den i lavere hastigheter på ujevn vei. Her merkes støt betydelig bedre, særlig fra det bakre hjulparet.

Men også her er den på et helt greit nivå for bilklassen. For barn holder det derimot i massevis. I førersetet er det enkelt å finne en god stilling takket være mange reguleringsmuligheter. I Exclusive-serien er massasje i førerseteryggen standard. Åpning til ski gjennom bakseteryggen. Miljø: Forbruksmåler, girskiftindikator og stopp-start-system som virker effektivt. Høy grad av sikkerhetssystemer. Å eie: NAF har få tilbakemeldinger på feil. Den sentralt plasserte dashbordskjermen og det stillestående rattnavet med betjeningselementer trenger noe tilvenning, men har god funksjonalitet.

Motor CITROËN C4 Picasso I MPV (UD_) 1.6 HDi

Det gir også plass til to store oppbevaringsrom foran fører- og passasjersete. Komfort: Citroën C4 Grand Picasso holder fortsatt fransk komfort-tradisjon i hevd.

Det starter med en sjenerøs pneumatisk fjæring tilvalg. Den takler spesielt de små "korte" ujevnhetene - som plager mange biler med stivere oppsett - på en elegant måte. Får ta ett oljeskift, se om det er noe spon å finne. Tja, siden du spør. Om ikke annet kan du få deg en god latter.

Jeg hadde en A5 og en første gen. Indikatoren for skifte av girtrinn ber deg om å skifte til et mer tilpasset girtrinn: så snart anvisningen vises i instrumentbordet, følg den med det samme.

For biler med automatiske eller styrte manuelle girkasser vises denne indikatoren bare i manuell modus.

Motor til Citroën C4 Autoparts24

Kjør mykt Overhold sikkerhetsavstandene mellom bilene, bruk heller motorbremsen enn bremsepedalen, og trykk gradvis på gasspedalen. Dette vil gjøre det mulig for deg å spare drivstoff, redusere CO 2 -utslippet og dempe støyen ved kjøring. Før du kjører av gårde, hvis kupéen er overopphetet, luft ut ved å åpne vinduene og luftdysene, før du tar i bruk klimaanlegget. Bruk utstyr som gjør det mulig å forhindre at temperaturen i kupéen blir for høy deksel til soltak, gardiner, osv. Med en gang ønsket komforttemperatur er nådd, slå av klimaanlegget, med mindre det har automatisk temperaturregulering.

Slå av avising- og avduggingsfunksjonene dersom disse ikke styres automatisk. Slå av varmen i forsetene så snart det lar seg gjøre. Kjør ikke med tente tåkelys dersom sikten er tilstrekkelig god. Spesielt om vinteren, unngå tomgangskjøring for å varme opp motoren. Bilen varmes raskere opp under kjøring.

Passasjerene bør unngå for intens bruk av multimedia film, musikk, videospil, osv. Dette vil bidra til å begrense strømforbruket, og dermed også drivstofforbruket. Slå av alle bærbare apparater før du forlater bilen. Plasser den tyngste bagasjen innerst i bagasjerommet, rett bak baksetene. Reduser bilens last og minimer luftmotstanden takstativ, takgrind, sykkelstativ, tilhenger, osv. Om mulig, bruk heller en takboks. Fjern takstativene og takgrinden etter bruk.

Etter vinteren, skift fra vinterdekk til sommerdekk. Få regelmessig kontrollert dekktrykket på kalde dekk. Se etiketten på døren på førersiden. Dette skal spesielt gjøres: før du legger ut på en lang kjøretur, - ved hvert skifte av årstid, - etter at bilen har stått parkert over en lengre periode.

Glem ikke å kontrollere dekktrykket på reservehjulet, og på dekkene til tilhengeren eller campingvognen. Vedlikehold bilen din regelmessig olje, oljefilter, luftfilter, kupéfilter, osv. Ved feil på SCR-systemet med en dieselmotor Blue HDi, forurenser bilen din; bestill raskt time hos CitroËN-forhandlernett eller et kvalifisert verksted for å justere utslippsnivået av nitrogenoksid i samsvar med regelverket. Ved påfylling av drivstoff, fortsett ikke etter at fyllepistolen har kuttet for tredje gang, du unngår at det renner over.

Når du kjører den nye bilen din, vil ikke det gjennomsnittlige drivstofforbruket bli regelmessig før etter kilometer. Av sikkerhetsgrunner skal alle operasjoner som krever full oppmerksomhet fra førerens side, kun utføres når bilen står i ro.

Kontakt oss

Visse funksjoner er ikke tilgjengelige når bilen kjører. Generell funksjon Anbefalinger Det er viktig å trykke skikkelig, spesielt for såkalte "glidende" bevegelser gjennomgang av lister, forflytning av kartet, osv. Det er ikke tilstrekkelig med en flyktig, lett fingerbevegelse.

Brettet registrerer ikke trykk med flere fingre.

Bilutstyr til din Citroën Originalt biltilbehør i CITROËNs nettbutikk

Denne teknologien gjør det mulig å bruke displayet uansett temperatur, også med hansker. Bruk ikke spisse gjenstander til å betjene berøringsskjermen. Ta ikke på berøringsskjermen med våte hender. Bruk en ren og tørr klut til å rengjøre skjermen. I hovedsak Kontroll under kjøring For å få tilgang til menyene, bruk tastene på hver side av berøringsskjermen, og trykk deretter på de virtuelle knappene på skjermen.

Hver meny vises på én eller på to sider hovedside og sekundærside.

Bruk denne tasten for å få tilgang til sekundærsiden. Bruk denne tasten for å gå tilbake til hovedsiden. Hvis sekundærsiden ikke påvirkes på en liten stund, vises hovedsiden vises automatisk igjen. Bruk denne tasten for å få tilgang til tilleggsinformasjon og regulering av visse funksjoner. Bruk denne tasten for å bekrefte. Gjør det mulig å styre de forskjellige reguleringene av temperatur, luftmengde, osv.

Bedst når du ønsker din reservedel sendt direkte til din adresse. Vælger du standard levering, vil du modtage din reservedel indenfor 3-5 hverdage.

CITROEN C4 PICASSO 2011 1. 6 HDI Relaterte emner

Bilen den erstatter var ganske frekk i formen, men ingen veldig suksess her på berget. I et segment der man sloss mot Golf og Focus ble den bilen et utpreget nisjeprodukt, for de få som kjøper bil i denne klassen og faktisk bryr seg om å ha en litt spesiell bil. Den nye C4 har blitt en bil som ikke skaper noe oppstuss. Den har en harmonisk form, uten særlig med overraskende detaljer. Da de første offisielle bildene av bilen kom for et års tid siden, så det ut som en riktig kjedelig bil. I virkeligheten ser man at det er en bil som klarer å gi litt personlighet til en ellers ganske streit sak. Snart DS og For dem som vil ha mer ligger uansett DS4 klar for lansering, den kommer til sommeren og vil har mer fra Citroëns krydderhyller.

CITROEN C4 PICASSO 2011 1. 6 HDI Kommentarer:
Forfatter om Citroen c4 picasso 2011 1. 6 hdi
Josefsen fra Sarpsborg
jeg liker rapporterer norske nyheter pent. Anmeldelse min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Astrologie.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net