Sentrum Legesenter Gjøvik

  1. Mer om
Sentrum Legesenter Gjøvik

Sentrum Legesenter Gjøvik AS Siste vurderinger av behandlere ved Sentrumlegene Gjøvik AS. Lege: Even Paulsen Trætteberg Skrevet Velkommen til Gjøvik legesenter. Du finner oss i lokaler i Fahlstrøms plass 1 midt i Gjøvik sentrum, med samme inngang som DNB. Vi holder til i andre etasje INFO PRISER(0) ERFARINGER(0) ANSATTE Biri Helsesenter · Gjøvik Legesenter · Lege Mona Kalsaas · Lillekollen Legesenter · Sentrum Legesenter · Skattumgaarden Legegruppe · Snertingdal Helsesenter · Sørbyen

Pasienter som er i gruppen helsemyndighetene har pålagt karantene har rett på sykmelding. Dette gjelder også dersom kommunelegen har pålagt pasienten karantene.

Vitusapotek Gjøvik Vitusapotek

Sykmeldinger ved karantene kan tidligst gjelde fra det tidspunktet myndighetene påla pasienten karantene. Vurder først mulighet for hjemmearbeid eller karantene. De kan registrere seg som arbeidssøker og søke om dagpenger. De kan bruke omsorgsdager.

NAV oppfordrer dem til å finne løsninger med arbeidsgiver.

Torvet Legesenter AS

Gjøvik kommune har 30. Det er et godt kultur-, musikk- og fritidstilbud og flotte friluftsarealer med milelange stier og skiløyper i skogsterreng. Arbeidsoppgaver: Utøvende legetjenester som fastlege ifølge lovverk.

Har du lest dette? Elkjøp stavanger sentrum

Deltakelse i Gjøvik interkommunale legevakt etter gjeldende avtaler med lokasjon Sykehuset Innlandet Gjøvik. Kollegial fraværsdekning innad på legekontoret i ferie og ved annet fravær.

Laila Lambrecht

Søker må beherske norsk skriftlig og muntlig godt, og ha norsk autorisasjon, med godkjenning for arbeid i fastlegepraksis og legevakt. Det vil bli lagt vekt på personlige egenskaper og egnethet.

De fleste Vitusapotek tilbyr nå både influensavaksinasjon, reisevaksiner og annen vaksinering i apotek. Bestill vaksinasjon, og se hvilke vaksiner som tilbys på Vitusapotek, på evaksine.

Laila Lambrecht gjennomgått 2 årig utdanning i kognitiv terapi og er i pågående 2 årig utdanning i ACT, terapeutisk samtale behandling. Dara Grujic, Spesialist i Allmennmedisin. Even Trætteberg Paulsen Dr. Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi.

Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse.

SENTRUM LEGESENTER GJØVIK Relaterte emner

E-post: gjovik vitusapotek. Vårt apotek i Gjøvik har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek i Gjøvik i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek. Vitusapotek Gjøvik er godt plassert i sentrum av Gjøvik, nært legesenter og i samme bygningen som øyespesialist og hudlegen. Apoteket er lett tilgjengelig for alle med kun 3 min gangavstand fra togstasjon. I vårt apotek i Gjøvik vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd.

SENTRUM LEGESENTER GJØVIK Kommentarer:
Forfatter om Sentrum legesenter gjøvik
Haugan fra Mo i Rana
Jeg trives lese romaner som regel. Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Münzsammeln.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net