Mao Forkortelse

  1. Mer om
Mao Forkortelse

Er en forkortelse for 'med andre ord', som betyr å si noe på en annen måte Liste over forkortelser og symboler i allmennspråket Denne siden handler om de ulike og mulige betydningene av akronymet, forkortelsen eller slang-ordet MAO Her samler Korrekturavdelingen vanlige forkortelser som begynner på bokstaven M. Listen inneholder også forkortelser som ikke er forkortelse for med andre ord

For å se alle betydninger av MAO, vennligst bla ned. Kan stilles inn på ønsket temperatur.

Jeg vil ha små bokstaver etter punktum, takk!

Alco-lock: Føreren må blåse i et alokometer som hindrer bilen i å starte dersom føreren har promille. Hovedregelen er at forkortelser skal ha punktum.

Har du lest dette? Hva betyr lmao

Det skal ikke være punktum i initialord NRK, FN og i forkortelser for mynt kr, mål cm, kvm, dl, og vekt g, kg. I sammensetninger får forkortelser bindestrek tv-program, bh-størrelse.

Ikke bruk unødvendige forkortelser Det viktigste med en tekst er at den gir mening, og utformingen spiller nesten en like viktig rolle som selve innholdet. Dessuten er en tekst uten variasjon kjedelig, og det siste du vil er at leseren skal falle av.

Med hovedregelen om at forkortelser skal inneholde punktum, bør vi derfor trå varsomt. Hvorvidt man selv trenger å forkorte faguttrykkene, blir vel opp til den enkelte å avgjøre. Uansett hva man måtte mene om forkortelser i vår medisinske hverdag, er dette noe man ikke kommer utenom, dessverre, iallfall ikke i den angloamerikanske litteraturen.

Grammatikk, Kap. 15, Øv. Forkortelser

Dette hjelper oss med å forbedre nettstedet vårt og vise relevant markedsføring. Dette kan medføre at tjenestene på våre nettsider ikke fungerer optimalt.

Som opplyst innledningsvis, så kan vi endre disse reglene fra tid til annen. Gjeldende lover og personvern praksis forandres over tid. I noen av de mest alminnelige uttrykkene holder det imidlertid å sette punktum til slutt: dvs.

Forkortelse italiaenred.com

Mange vet ikke forskjellen på apostrof og aksent. Tegnet apostrof får du skrevet ved å holde Alt-tasten nede mens du taster 0146 på det numeriske tastaturet alt-m på Mac. Spørsmålstegn Spørsmålstegn etter setninger som etter betydningen er spørresetninger Eksempel: Han kan ikke komme?

Men: Hun lurte på om han ikke kunne komme. Utropstegn Utropstegn ved imperativer bydende setninger: oppfordringer og ordrer Eksempel: Gå ut, trekk frisk luft!

Eksempel: Dra hjem!

MAO FORKORTELSE Relaterte emner

Det muliggjør raskere datakommunikasjon mellom oppkoblede enheter, samt mellom enheter og infrastruktur. Biler vil i økende grad nyttiggjøre seg av 5G for å levere avanserte tjenester og økt sikkerhet til brukerne. Hindrer at bremsene låser seg ved oppbremsing. AC Air Conditioning: Pumpeystem som produserer kald, tørr luft. Kan stilles inn på ønsket temperatur. Alco-lock: Føreren må blåse i et alokometer som hindrer bilen i å starte dersom føreren har promille.

Mao Forkortelse
MAO FORKORTELSE Kommentarer:
Forfatter på Mao forkortelse
Ryen fra Steinkjer
jeg liker rapporterer norske nyheter lekende. Vennligst sjekk min andre innlegg. En av mine hobbyer er lernen, ein Flugzeug zu steuern.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net