Beste Elektriske Tannbørste 2020

  1. Mer om
Beste Elektriske Tannbørste 2020

Vurderingen er basert på produktspesifikasjoner og omtaler. Den elektriske tannbørsten som vinner i testen vår er Oral-B Smart En av markedets beste elektriske tannbørster med mye smart tilbehør. Børsteteknikk: Svinger, roterer og pulserer Pussemoduser (6 stk Appen til Oral-B iO9 viser deg om du har pusset godt, og hvor du eventuelt må pusse bedre Oral-B Pro 600 er en elektrisk tannbørste med relativt lav pris, som gjør det bra i flere tester. Det har blitt valgt til beste budsjettvalg, i Se elektrisk tannbørste som er best i test 2021 og finn best pris tannkost. Se 22 tester av Oral-B og Philips mfl. Årets beste kjøp finner du på Prisguiden

TEST: Oral

Vi anbefaler at du pusser morgen og kveld, men morgenpussen trenger ikke å være like grundig som den rengjøringen du foretar om kvelden. Hovedhensikten med tannbørstingen om morgenen er å tilføre fluortannkrem på tennene slik at disse beskyttes mot hull.

En gang pr dag og fortrinnsvis rett før leggetid er det viktig at du setter av noen minutter til en grundig rengjøring av tennene. Det er ingen hemmelighet at tennene blir renere av elektriske tannbørster.

BEST i TEST: De beste barbermaskinene ()

Forteller deg når du har pusset nok Selv om den elektriske tannbørsten ikke har mange moderne funksjoner, så har den de viktigste.

LES OGSÅ: Beste sovesofa — Oversikt over de beste sovesofaene Den forteller deg for eksempel når du har pusset tennene i de anbefalte to minuttene, og når det er på tide å skifte børstehode.

Anmelderne skriver heller ikke alltid eksplisitt hvilken versjon de har testet, og vi vurderer produktene som såpass like at det gir mening å samle omtalene. Vi håper dette gir deg et fullere bilde av hovedproduktet, men gi oss beskjed hvis du mener vi burde løse dette annerledes. For ordens skyld har vi gjort markeringer i resultatlisten av hvilke versjoner de ulike kildene har testet, der dette er aktuelt.

Denne typen tannbørste gir også en renere og friskere følelse i munnen enn det manuelle tannbørster kan. Når det gjelder rengjøring av tennene våre, så er moderne elektriske tannbørster helt overlegne.

Elektrisk Tannbørste (Test ) De beste elektriske tannbørstene

Generelt har disse trykkindikator innebygd i børsten, som passer på at du legger riktig trykk på tannbørsten og de sørger for at du pusser lenge nok med en nyttig timer. Mange moderne, avanserte elektriske tannbørster kommuniserer også med nyttige apper på telefonen som passer på pussevanene dine og gir deg hjelpsomme råd og tips.

Det finnes mange forskjellige elektriske tannbørster på markedet i dag og det er stor forskjell på prisnivå, yteevne, motorkraft, funksjoner og design på de tannbørstene. Hvilken som passer best for deg kommer an på hva du ønsker og trenger i din elektriske tannbørste og hvilket budsjett du har.

Det er viktig at du gjør litt research og tenker over flere forskjellige aspekter ved dette før du bestemmer deg for hvilken tannbørste du vil kjøpe.

Denne elektriske tannbørsten gir deg renest tenner

Dette bør du tenke over når du skal kjøpe elektrisk tannbørste Pass på at du gjør litt research før kjøpet ditt og finn ut hvilke merker som er tilgjengelig. Slik kan du forsikre deg om at du kjøper et produkt fra et anerkjent, godt merke som er til å stole på.

Vi har derfor samlet syv modeller til under tusenlappen. Er du på utkikk etter en tannbørste i toppsjiktet og er villig til å betale for det? Les testen av elektriske tannbørster over 1000 kroner Fremgangsmåten For å teste tannbørstenes effektivitet brukte vi plakktabletter kan kjøpes på et vanlig apotek som legger igjen en rød film på tennene der det har dannet seg plakk. Man synes kanskje at prislappen er i det saftigste laget, men hvis du vil ha en tannbørste med ekstra funksjoner og et pent design, kan det fortsatt være en god investering.

Oral-B iO Series 9s gir unektelig rene tenner — du føler virkelig stor forskjell med det samme. Det er veldig viktig å bare vurdere folierende vibrerende barbermaskiner mot andre folie maskiner, og roterende barbermaskiner mot andre roterende maskiner. Dette er viktig fordi de er ment for ulike hud- og skjeggtyper.

Du kan lese mer om dette øverst hvor vi ser på forskjellene mellom folie og roterende barbermaskiner.

BESTE ELEKTRISKE TANNBØRSTE 2020 Relaterte emner

Årsaken er enkel, fordi det er modeller fra Braun som oftest blir kåret som beste elektriske tannbørste. Her er det snakk om en enkel og relativt billig elektrisk tannbørste uten ekstra funksjoner, men det den kan gjør den godt, og det er å rense tennene og fjerne plakk. Det som lå til grunn for kåringen var at dette er en elektrisk tannbørste som er brukervennlig, effektiv og gir god valuta for pengene. Effektivt børstehode Det er viktig med gode funksjoner og elektronikk, men det aller viktigste er tross alt børstehodet. Dette børstehodet heter Precision Clean og fjerner ifølge produsenten og de forskjellige testpanelene effektivt plakk og rengjør grundig mellom tennene. Faktisk viser testene at denne elektriske tannbørsten er minst like effektiv som mange dyrere modeller.

Beste Elektriske Tannbørste 2020
BESTE ELEKTRISKE TANNBØRSTE 2020 Kommentarer:
Rapportert den Beste elektriske tannbørste 2020
Øien fra Rørvik
jeg liker dele interessante nyheter nidkjært. Se min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Keepie Uppie.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net