Smelteverket Konsert

  1. Mer om
Smelteverket Konsert

Content [hide]

Smelteverket byr på fast program i sommer! De gjorde flere konserter i Austin og Memphis til stor begeistring det Konsert: Saturday Live: Martin & The Drunken Sailors Quiz: The Big Fat Pop Culture Quiz / Smelteverket Smelteverket i Mathallen er en atmosfærisk arena for mat, drikke og underholdning på Smelteverket, alt fra musikkbingo til quiz, filmkvelder, konserter Smelteverket rundt på 100 minutt. Oppmøte på Lindeplassen 12.00: Mini-konsert med Kim Christer Hylland, med eit spesiallaga instrument smidd av Leiv Smelteverket rundt på 100 minutt. Oppmøte på Lindeplassen12.00: Mini-konsert med Kim Christer Hylland, med eit spesiallaga i

Jeg er så glad for at jeg fikk være en del av denne dagen som først og fremst var trist, med tanke på at det var gått ett år siden siste konsert. Men som ble så fantastisk fin.

Vil du ha billetter til Smelteverket?

Oslo-Filharmonien Oslo-Filharmonien er Norges nasjonalorkester og har nye konserter omtrent hver uke i sesongen august til mai. Du opplever et internasjonalt berømt orkester, og de store dirigentene og solistene som du også ser på plakatene i millionbyene. Han stiller ut landskap malt de siste årene.

Utstillingen blir stående til og med 17. Lørdag inviterer teaterlaget til en magisk juleforestilling, «Reisen til Vinterland».

På reisen får små og store møte en familie, nisser, alver, engler og enda flere magiske karakterer. Polsk tale og engelsk tekst. Stiller ut prosjektene Det er foreløpig usikkert hvordan Lilleby skal se ut i framtida.

Trondheim kommune lar publikum få gjøre opp sin mening om hvilken løsning som er best, bytorget stiller nemlig ut alle prosjektene. Men, alt nå, bare to år etter, er det igjen klart for ein ny konsert med alle dei mest profilerte Sauda-artistane på scenen.

Nå passa det godt med jubileet til smelteverket og den økonomiske hjelpa frå dei.

SMELTEVERKET KONSERT Relaterte emner

Artikkelen er over 2 år gammel Vamp har to konserter på hjemmebane. Den sjarmerende og stemningsfulle julefortellingen har gledet barn og voksne siden 50-tallet. Han må slå seg sammen med Peter Parker og de andre Spider-folkene for å bekjempe en trussel som også kan utslette hans egen verden. Filmen er også en hyllest til Savages rolle i 1987-klassikeren «The Princess Bride». Wallmans Julespesial har med seg ti syngende servitører og mange kjente hitlåter, samt den rette julemusikken. The Rolling Clones er et billigere alternativ og spiller på Smelteverket i Odda. Først går turen til Arena på Stord fredag.

SMELTEVERKET KONSERT Kommentarer:
Forfatter på Smelteverket konsert
Meling fra Molde
Siste nytt: min andre innlegg. jeg liker Stoßstangenpool. Jeg har lyst utforske norske bøker skamløst.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net