Magic Loop Teknikk

  1. Mer om
Magic Loop Teknikk

Content [hide]

Med denne teknikken kan du strikke ermer, sokker, votter og annet med liten diameter på rundpinne. Da slipper du å bruke strømpepinner Jeg hadde aldri tålmodighet til å sette meg ned og lære strikking med strømpepinner. Redningen for meg ble derfor magic loop-teknikken Teknikken blir kalt "the Magic Loop" og er nyttig når du skal strikke rundt og det blir for trangt for en liten rundpinne Bruker teknikken «magic loop», da jeg syns det er den greieste måten å strikke to ermer på, særlig når det kun skal strikkes med en garntype TÅ UPP-SOCKOR MED MAGIC LOOP-TEKNIK FÖRKLARINGAR Sockorna stickas från tån och upp, båda sockorna parallellt, med hjälp av Magic Loop-teknik

Når du har strikket alle maskene på pinnen, trekker du den bakerste pinnen inn slik at maskene kommer på tuppen.

Snu så arbeidet og gjenta samme prosedyre. Dette er hele magien: Jeg måtte gjøre dette flere ganger før jeg foretrakk denne måten i steden for fem pinner. Du kan for eksempel strikke et enkelt armbånd med rullekant.

Jeg la opp 40 masker i Superwash-garn Trysil, fra Europris med pinne 3,00 mm 80 cm lengde. Så strikket jeg omtrent 7 omganger.

Det ville blitt en fin rullekant, hvis jeg hadde avsluttet med standard avfelling. Aldri mer billigpinner på meg! After learning the Magic Loop technique I now use it knitting socks, mittens and as here legs on tights.

If you get easliy bored after knitting one leg.. Under ermehullet samles arbeidet, og resten av bolen strikkes rundt på rundpinne. Bij het afkanten houd je aan het einde van de eerste "naald" 1 st over. Die moet je gewoon doorschuiven naar de volgende serie steken en verdergaan.

Addi CraSyTrio 21cm 3,00mm

Aan het einde hou je dan gewoon 1 st over waar je de draad doorhaalt. Ik hoop dat je hiermee verder kunt. Oppskriften er godt formulert og med videoene til Kimmie Munkholm, som viser og forklarer med magic loop teknikken, går det lekende lett! Sokkene går fort unna på pinne 4.

MAGIC LOOP TEKNIKK Relaterte emner

Hun hadde nylig kjøpt seg strikkemaskin, og var ute etter kunnskap og idéer, hvilket hun fant på min blogg. Nysgjerrig som jeg er måtte jeg finne ut av dette, så jeg trykket på «play» på youtubevideoen hun hadde delt, og fulgte spent med. Det tok ikke mange timene før jeg måtte forsøke denne teknikken selv, og nå er jeg frelst! Det er i og for seg ikke noe spesielt i det, men greia er at hvis du strikker for eksempel en sokk med 52 masker, vil du ikke kunne bruke rundpinne fordi de minste rundpinnene på 40 cm er alt for store til det. Med Magic Loop strikker du med en kjemplang rundpinne, og med å strikke med denne teknikken, kan du strikke 10 masker rundt, om du vil, uten å bruke settepinner.

MAGIC LOOP TEKNIKK Kommentarer:
Forfatter om Magic loop teknikk
Svendsen fra Sarpsborg
Les også min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av metallische Silhouette. jeg elsker lese romaner hurtig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net