Finn No Torget Markedsplass For Nytt Og Brukt

  1. Mer om
Finn No Torget Markedsplass For Nytt Og Brukt

Content [hide]

FINN er hele Norges markedsplass. Her finner du nesten hva som helst. Møbler og interiør, Barneutstyr, Elektronikk og hvitevarer og Sport og friluftsliv er Skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN.no stedet. Vi er der for deg når du skal selge hytta di, finne en pent brukt sofa, fly billigst FINN Torget: Markedsplass for nytt og bruktFINN. Bil Mc & scooter Buss & lastebil Bobil & campingvogn Dekk Tilhenger.no. Bilprisene fra Rødboka AS benyttes FINN er hele Norges markedsplass.2018 - Du finner 31623 nytt og brukt annonser med ting som gis bort på FINN Torget.no Torget Og på denne måten kan du få ryddet og finne nye eiere til ting du ikke trenger lenger, sier Kaija Ommundsen, produktdirektør i Finn torget

Og på denne måten kan du få ryddet og finne nye eiere til ting du ikke trenger lenger, sier Kaija Ommundsen, produktdirektør i Finn torget. Vi ga bort ting og tang for nesten 100 millioner kroner i fjor — Så da blir dette en parallell til mange andre systemer — der man lokker med et tilbud som er attraktivt for å få kunder til å registrere seg, og så håper man over tid å få bygget opp en kundedatabase som vil kunne gi fremtidige inntektsstrømmer.

Blant annet har innsikten blitt benyttet i årets Bruktmarkedsrapport - som er en årlig rapport FINN gir ut ift.

I tillegg har vi benyttet rapporten i forbindelse med paneldebatter under Arendalsuka. Share article: Markedsplassen Finn.

Torget ble lansert for cirka ti år siden og er landets klart største bruktmarked på nett. Når det gjelder bruktvarer finner man det meste på undersiden og kategorien Torget.

italiaenred.com, mulighetenes marked

Ikke bare kan man få tak i varer innen enhver kategori, men samtidig kan man få tak i helt unike produkter. Det kan for eksempel være antikviteter, kunst eller produkter som ikke produseres lenger, eller det kan være snakk om hjemmelagede produkter, som for eksempel håndbroderte duker eller håndmalt keramikk.

Over én million varer på Torget alene For å gi en pekepinn om vareutvalget kan man se nærmere på antall annonser innen et par av kategoriene. Per desember 2018, når denne saken ble skrevet, hadde kategorien Foreldre og barn hele 229 774 annonser.

Møbler og interiør hadde 225 285 annonser. Dette var hovedsakelig et teknisk samarbeid som ble opprettet for å tilby eksisterende kunder en internettløsning. Med fokus på papirutgaven var det imidlertid vanskelig for regionsavisene å lykkes med vis avisen.

De besluttet derfor å etablere et eget selskap for rubrikkannonser på nett.

FINN NO TORGET MARKEDSPLASS FOR NYTT OG BRUKT Relaterte emner

Folk har ganske god råd her til lands, og det er ikke pengene som spiller så stor rolle: Det er det å få plass som betyr noe. Og på denne måten kan du få ryddet og finne nye eiere til ting du ikke trenger lenger, sier Kaija Ommundsen, produktdirektør i Finn torget. Vi ga bort ting og tang for nesten 100 millioner kroner i fjor — Så da blir dette en parallell til mange andre systemer — der man lokker med et tilbud som er attraktivt for å få kunder til å registrere seg, og så håper man over tid å få bygget opp en kundedatabase som vil kunne gi fremtidige inntektsstrømmer. Flere små forhandlere blir rike på Finn. I dag har den nye generasjonen brukthandlere tatt inn over seg dette faktumet. I fjor ble det annonsert bruktbiler for 97 milliarder kroner, viser tall fra laril. Det smarteste bruktbilkjøpet.

Finn No Torget Markedsplass For Nytt Og Brukt
FINN NO TORGET MARKEDSPLASS FOR NYTT OG BRUKT Kommentarer:
Redaktør på Finn no torget markedsplass for nytt og brukt
Johnsen fra Lillehammer
Se over min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som felting. jeg elsker lese om Norge forsettlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net