Dignio Prevent Login

  1. Mer om
Dignio Prevent Login

Content [hide]

Dignio Prevent er helsepersonellets verktøy, en web-applikasjon utviklet for å kunne håndtere digital hjemmeoppfølging. Den integrerer en rekke pasientstyrte Pasienten følges opp av helsepersonell som jobber i webportalen Dignio Prevent. Den er utviklet sammen med helsepersonell og gjør det lettere å triagere De teknologiske løsningene gir pasienten en fleksibel hverdag med økt mestring og livskvalitet. Vår programvare, Dignio Prevent, er utviklet i samarbeid med Remote care combines remote patient monitoring, telehealth and preventive medicine. Our software solution, Dignio Prevent, is developed in collaboration with HELSEOPPFØLGING PÅ AVSTAND MyDignio og Dignio Prevent et e-helse system med pasienten i sentrum INNOVATIVE LØSNINGER I en verden med økende helseutgifter og

Tryggere hjemme Dignio Connected Care er en løsning for avstandsoppfølging som er enkel å ta i bruk. Pasienten får et nettbrett klart til bruk eller kan laste ned app på egen smarttelefon. Appen er brukervennlig og vil gi et oversiktlig bilde av hva pasienten må gjøre i deres situasjon.

Åpen linje mellom pleier og pasient

Gjennom appen kan pasienten rapportere inn symptomer, svare på spørreskjema og gjennomføre målinger. Dignio har utviklet en metode som gjør at helsepersonell kan følge opp helsen til et større antall pasienter på en sikker og innovativ måte samtidig som det gir økt livskvalitet, trygghet, selvstendighet og egenmestring for pasientene.

Helseoppfølging på avstand er en proaktiv helsetjeneste. Et sentralt mål er å oppdage sykdomstegn tidlig for å følge opp med tiltak før sykdom utvikler seg.

Pasienten får et nettbrett med MyDignio-appen sammen med relevant måleutstyr. Pasienten gjennomfører faste målinger, svarer på kliniske spørsmål og registrerer symptomer.

Resultatene overføres automatisk til det kliniske beslutningsstøttesystemet, Dignio Prevent. Helsepersonell følger opp verdiene som kommer inn og gir individuell oppfølging. Through the app patients have access to their own data and a direct line of written communication with healthcare professionals.

MyDignio is simple and intuitive designed for patients with no digital skills. The system is mobile and cloud-based, giving the patients a large degree of independence in their everyday life. Noe som er mye tid spart for helsepersonellet på sykehusene, og ikke minst en redusert kamp om sykehussengene.

Hentet fra fagbladetjournalen.

Digital hjemmeoppfølging for Covid

We have the country's largest collection of new innovation stories, on an easily accessible digital platform. Gjennom appen har pasienten tilgang til alle egne data og direkte, skriftlig kommunikasjon med helsepersonell. MyDignio er enkel og intuitiv selv for digitalt uerfarne brukere.

DIGNIO PREVENT LOGIN Relaterte emner

Etablert 2010 Dignio er Norges ledende leverandør av medisinsk avstandsoppfølging. Vår prisvinnende plattform legger til rette for at helsepersonell kan følge opp et større antall pasienter på en sikker og innovativ måte med høy kvalitet. De teknologiske løsningene gir pasienten en fleksibel hverdag med økt mestring og livskvalitet. Vår programvare, Dignio Prevent, er utviklet i samarbeid med pasienter og helsepersonell for å kunne gi sikker avstandsoppfølging med god kvalitet. Den integrerer en rekke pasientstyrte, medisinske enheter som støtter hjemmebasert omsorg og behandling, som for eksempel medisinske målinger, symptomrapportering, medisinering og rehabilitering. Plattformen kobler pasientene direkte sammen med helsepersonell, gjennom pasientappen MyDignio, for tidlig oppdagelse av sykdomsforverring og forebyggende intervensjon. Gjennom appen har pasienten tilgang til alle egne data og direkte, skriftlig kommunikasjon med helsepersonell.

Dignio Prevent Login
DIGNIO PREVENT LOGIN Kommentarer:
Forfatter om Dignio prevent login
Eidem fra Kirkenes
Se min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som caid. jeg er glad i studere dokumenter unødvendig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net