Hasås Kledning

  1. Mer om
Hasås Kledning

Vi har et stort utvalg av lagerførte kledninger, men kan på forespørsel produsere alle ønskelige profiler Kun det beste er godt nok når vi produserer vår kledning – Kjernekledning. Derfor bruker vi kun kjerneved, stammens indrefilet – som vi maler med Jotuns Stolt leverandør av alt innen trevirke Se vårt stjernepanel, kjernekledning, heltre gulv og trevirke⭐️ Vi lanserer silkematt fabrikkmalt Kledning 19x148mm 60° skrå kant KL.1 ubehandlet Dobbelfals. Moelven, Standard, RingAlm, Bergene Holm, Hasås, Fåvang Sag, Eidskog Stangeskovene Foto: Hasås, moderne, stående kledning. Stående eller liggende – klassisk eller moderne? Om huset ditt skal ha stående eller liggende, smal eller bred, slett

Jotun Industri Beis Trebitt er en vanntynnet transparent beis beregnet for industriell behandling av kledningsbord, og inneholder en unik kombinasjon av alkyd og akryl:35 Trebitt beis gir god beskyttelse, har god farge- og glansholdbarhet.

Eksteriør KLEDNINGSSPESIALISTEN.

Jotun Industri Trebitt har lengre holdbarhet enn tradisjonell oljebeis. Medlemmene pålegger seg selv en kvalitetskontroll som utføres av Treteknisk Institutt og er et bevis på et forhøyet fokus på kvalitet.

Kontrollen gjøres for å sikre den industrielle overflatebehandlingen av kledningen. De viktigste sjekkpunktene er: Riktig påleggsmengde filmtykkelse Riktig trefuktighet Riktig overflatetemperatur før kledningen males Loggføring av alle produksjonsserier Kontrollen gjøres av Treteknisk Institutt 2 ganger i året. Velg overflatebehandlet kledning fra Hasås og du kan være trygg på at kvaliteten på kledningen er minst like god som lovet.

AT Skog kjøper hele Hasås

Kontroll av malmandelen kontrolleres ved hjelp av reagenstester som viser tydelig skille mellom malme- og yteved se bilde. Den mørkebrune fargen viser malmfuru.

Råvaren kommer fra furutrær som ofte er 100 år eller mer og kommer fra Nord-Sverige, som er kjent for furu med stor andel malm. Moderne teknologi gjør at malmfuru nå sorteres ut ved hjelp av scanning for å sikre at bare de rette bitene går til produksjon av malmfurukledning. Alt produseres hos oss, og vi har allerede noen profiler lagerført. Det er opprettet 45 varenr.

Vi har testet dette i vår produksjon siden høsten 2015 og våre erfaringer er meget positive. Det har den senere tid vært stor etterspørsel.

Mesterhus og leverandører ROT magasinet

Det skar seg jo fullstendig, og vi har lett lenge etter alternativ. Kledningen må være oppført i perioden fra 1. Ved å delta aksepterer du at vi lagrer dine opplysninger for å kunne utføre trekningen.

Det blir derimot ikke helt riktig å kalle den ferdigmalt, siden toppstrøket uansett må males på byggeplassen.

Kledning Hasås Stolt og komplett leverandør av trevirke

Dette for å få tettet spikerhull, kuttflater og endeved. En fabrikkmalt kledning kan du velge om du ønsker bare grunning, eller grunning og mellomstrøk.

Last ned også: Smal bordkledning

Hasås er i dag en betydelig aktør i norsk trelast. En annen stor fordel med fabrikkmalt kledning er at den er klar til å monteres, uansett hvilken tid av året og hvordan været er.

I tillegg trenger du ikke haste så voldsomt med å finne frem malerkosten. Kledning uten vedlikeholdsbehov Vil du slippe å male eller beise resten av livet, bør du velge en vedlikeholdsvennlig kledning.

Hasås byggevarer

Du får et tøft værgrått utrykk på fasaden og kan selvfølgelig kombinere NORD med felter av kledning i andre farger og behandlinger. Det gir en naturlig beskyttelse mot råte og gjør at treverket ikke trenger noe form for overflatebehandling etter montering. Kjernekledning kommer fabrikkmalt med Jotuns beste produkter om du ønsker det.

Det kreves god salgserfaring, gjerne fra beslektet bransje.

HASÅS KLEDNING Relaterte emner

Bedriften har siden hatt en jevn og sikker ekspansjon. Sagbruksvirksomheten ble etter hvert nedlagt, og fra midten av 90-årene har Hasås AS basert seg på kun høvling. I 2004 begynte Hasås AS å overflatebehandle innvendig panel, utvendig kledning og listverk. En topp moderne produksjonsbedrift Hasås fremstiller i dag et vidt spekter av varer fra to produksjonslinjer. Ved hjelp av moderne produksjonsutstyr kjøres store serier ved den ene produksjonslinjen, og spesialprofiler og spesialdimensjoner etter kundens ønske ved den andre.

HASÅS KLEDNING Kommentarer:
Rapportert den Hasås kledning
Gabrielsen fra Ålesund
Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Springseil. jeg liker dele interessante nyheter tålmodig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net