Ølsalget Åpner

  1. Mer om
Ølsalget Åpner

Content [hide]

Lovverket: Salg og utlevering av alkoholholdig drikk gruppe 1 kan skje fra kl Skjenkestedene kan servere alkohol fram til kl Lovverket: Salg og utlevering av alkoholholdig drikk gruppe 1 kan skje fra kl. På dager før søn- og helligdager skal salget opphøre kl lsalg dagen før helligdag: Ølsalget dagen før helligdag stenger 18:00 og åpner 08:00 på morgenen. Unntaket er Kristi Himmelfartsdag – da er Perioder med mange helligdager - f.eks. jul og påske - skaper mye forvirring rund salgstider for alkohol i Vinmonopol og ølsalg i butikk

Kopi av bestått kunnskapsprøve i Alkohollova for styrar og vara. Ei stadfesting på at dei tilsette er innmeldt i arbeidstakarregisteret, og at dei har lovlege arbeidskontraktar. Og det er særlig én helt spesiell dag som kan gi kundene en ubehagelig overraskelse.

Lørenskog kommune

Det er det mange kunder som ikke er forberedt på! Artikkelen fortsetter under annonsen — Fornuftig forslag — Jeg har alltid vært tilhenger av at alkoholsalget burde få følge åpningstidene i butikk.

VI ser det spesielt i helgene når ølsalget stenger klokka 18. Da er det veldig mange som er ute i siste liten, og det kan være en viss opphopning av mennesker i butikken den siste timen.

Det er lørdag, og ølsalget åpner klokka Søndager og helligdager — ikke ølsalg; Onsdag før skjærtorsdag kl Oversikt Åpningstider ølsalg 20for butikk. Salg og utlevering av øl og rusbrus gruppe 1 kan skje fra kl. Ta det en tur til nærmeste REMAbutikk for å se om du finner en plakat som referer til innstramminger i.

Brygglab står nemlig parat med et bryggekurs i Oslo, som tar deg gjennom hele bryggeprosessen og har en bryggestasjon til din disposisjon. For hvem liker vel egentlig verken kø eller smitterisiko?

Last ned også: Biltema bygnes åpner

Unge Høyre-leder Paul Joakim Sandøy mener forslaget om å utvide ølsalget er lite radikalt. Det betyr bare at de som ikke rakk ølsalget innen klokka åtte i dag kan få muligheten til gå og handle et par timer senere, sier Sandøy.

ØLSALGET ÅPNER Relaterte emner

Stavanger Trolig utvidet ølsalg Politikerne i Stavanger vil ha like salgstider på øl i hele regionen. For både Sola, Klepp, Time og Rennesøy kommuner har ølsalg til klokken 20 på hverdager og 18 på lørdager. Det har bare en begrenset aloholpolitisk effekt at vi har kortere salgstider, sier ordfører Leif Johan Sevland Høyre. Han mener det må bli en dialog mellom kommunene slik at det blir like salgstider neste periode. Tåpelig Sonja Tinnesand, SV, ser ingen god begrunnelse for å ha kortere åpningstid enn nabokommunen Sola. Kommunene ligger så nærmt, sier Tinnesand. Hun påpeker at butikkene har et veldig stort ansvar for å ikke selge til de under 18 år.

Ølsalget Åpner
ØLSALGET ÅPNER Kommentarer:
Forfatter om Ølsalget åpner
Selnes fra Trondheim
Les også min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Pfeile. Jeg trives utforske norske bøker merkelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net