Lothepus Skilt

  1. Mer om
Lothepus Skilt

Leif Einar Lothe (47), bedre kjent som Lothepus, sjarmerer og provoserer folk over Etter en stund ble mor og far skilt, forteller han Stian Lothe (23) har fått mye oppmerksomhet etter at faren Leif Einar Stians foreldrene er skilt, og Stian har vokst opp hos moren og Leif Einar Lothe, kalt Lothepus, (født 30. september 1969) er en norsk TV-kjendis og sanger fra Rogdo i Ullensvang i Hardanger. Lothe har gitt ut to album Kjendis Leif Einar Lothe (47) snakket aldri om lillebrorens død med noen Leif Einar Lothe tjener godt på «Farmen kjendis»-oppholdet. Det har gitt samboeren dobbel jobb

Nyheter, Pulsen Selger Fjorden Cowboy

Og kva vil pappa seie om han oppdagar kva Iris har gjort? Lesaren kjem tett på konflikten som pregar historia frå start til slutt, med språk og skildringar som gir verdifull kjennskap til hovudpersonen. Det var nemlig tre gauper i parken.

En vill gaupe hadde i flere dager gått rundt utenfor parken. Nå hadde den kommet seg over gjerdet, og inn i parken. Gjerdet er fire meter høyt. Den ville gaupa var interessert i Flora.

Den var godartet, men måtte likevel fjernes. Operasjonen ble tøff, tida etterpå enda tøffere.

For første gang i livet måtte jeg erkjenne for meg selv at nå er det nok. Hun var sykmeldt fra jobben en stund. Da hun kom tilbake, sa hun fra seg alle tillitsverv.

Men når du ikke sover om natta, og ligger der og spekulerer — Var du redd? En tenker jo at «det skjer ikke meg», men så skjedde det meg. Jeg var ikke redd da jeg fikk vite om svulsten eller før operasjonen, alt skjedde så fort.

Gaupe ble kastet ut av Bjørneparken Klar Tale

Men etterpå ble jeg veldig dårlig. Og da fikk jeg tid til å tenke: Hva om det skjer igjen? Jeg ble redd for at sykdommen skulle komme tilbake. Det var uvant ikke å ha energi, sier hun. Her lokker hun inn katten Jølle i huset på Steinkjer.

Hun sitter på en barkrakk foran fotografen, rak i ryggen, med en plan. En må gjøre det en drømmer om! Hun snakker ikke om Disneyland eller å hoppe i strikk, men å ta lastebillappen. Med den kan hun kjøre bobil rundt om i Europa, i Spania, Italia og Frankrike, og være der hele sommeren.

Lindbak AS, avd. Bergen

Sist sommer kjørte hun yngstedatteren på fotball-cup i Sverige i en bobil — en mindre type som ikke krever lastebillappen. Vel framme på campingplassen i Östersund rygget hun bilen på plass og opp på støtter som skal sørge for at doningen står i vater og er stabil mens man pusser tenner og legger seg for natten.

Alle tilstøtende arealer ble tatt i bruk, men mange måtte reise videre. Neste år kan Odda ha flere bobilplasser enn Ålesund, som så langt har vært mønsterbyen for sin tilrettelegging for bobilturisme. Men da må Lothepus, eller rettere sagt Leif Einar Lothe, få planene sine godkjent av kommunen.

Smelteverkstomta

Lothe vil bygge intet mindre enn en kopi av Borgund stavkirke og en viking-inspirert mathall fra samme tidsepoke. Her skal det bli både storsal med scene og plass til 150 personer, kurslokale der det kan arrangeres kurs i alt fra håndverk til matlaging, ølbrygging og folkemusikk.

Og ikke minst vil han etablere en bobilcamp for bobiler på et 14-15 mål stor område.

Totalt er utbyggingsområdet på 30 mål, forteller Lothe. Om turen Første del av turen går langs beite og vidare i fint skogsterreng, lett skrånande oppover dalen. Følg skogvegen heilt fram til Vikestølshytta.

segregering Store norske leksikon

Halvvegs opp, på Høgerotten, er det utplassert bord med benker. Her er utsikt til Bjoavatnet og fjorden. Vel framme ved hytta kan du nyta utsikta sørover dalen mot Eikesdal i Vats.

LOTHEPUS SKILT Relaterte emner

Møt menneskene som preget 2017 Her er A-magasinet mest populære portretter med spennende mennesker fra året som gikk. A-magasinets Redaksjon 28. Maskinentreprenøren og sprengningsbasen fra innerst i Hardanger er 2017-utgaven av Jeppe på Bjerget. Akkurat som Jeppe, vet Lothe hvordan det er å ligge i grøften og bli ledd av. Kanskje er det derfor han liker å vise fingeren til kamera.

LOTHEPUS SKILT Kommentarer:
Redaktør på Lothepus skilt
Torp fra Tønsberg
jeg liker lese bøker beroligende. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Indoor American Football.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net