Unike Jentenavn

  1. Mer om
Unike Jentenavn

Har du lyst å gi datteren din et sjeldent navn? Så sjeldent at det bare er noen få i hele landet med akkurat det navnet rsaken kan være at navnene er gitt i utlandet hvor man ikke trenger å følge norske navnelover. Listen er et utvalg av navn som mellom 4 og Det finnes mange flotte jentenavn på bare to, tre, fire eller fem bokstaver. Her har vi samlet noen av dem Jensenette, Bønne, Nub og Fordel. Her finner du inspirasjonen du trenger om du er ute etter unike navn til barna På denne siden finnes et stort utvalg av unike navn, spesielle navn, sjeldne navn, uvanlige navn og vakre navn til gutt og jente

Indoeuropeerne stammer antagelig fra et sted omkring steppene nord for Svartehavet og Det kaspiske hav.

De germanske språkene er en del av den indoeuropeiske språkfamilien og omfatter blant annet dansk, svensk, norsk, færøysk og islandsk. Kilde: Birgit Anette Rasmussen Den indoeuropeiske trenden med sammensatte navn ble adoptert i de germanske språkene, som sprang ut fra indoeuropeisk omkring år 500—400 f. De germanske navnene fikk imidlertid raskt et mer «machoaktig» preg, forteller Rasmussen: Et navn som Harald er for eksempel et gammelt germansk navn, og det betyr «Den som har makt over hæren».

Et annet germansk navn er Gunhild, som nærmest betyr krig to ganger. Begge navn er sammensatte, akkurat som for eksempel Thorbjørn, som også var et vanlig navn. De aller første navnekildene Rasmussen kjenner til, stammer imidlertid ikke fra indoeuropeisk, men fra sumererne — fra det som i dag heter Irak.

Det sørlige Mesopotamia kalles ofte for «sivilisasjonens vugge», men ingen vet hvilken språkstamme sumerisk stammer fra. Gud passer på Daniel og Elisabeth En av de viktigste kildene til denne sivilisasjonen er den sumeriske kongelisten, som forteller oss at den første sumeriske kongen het Enmebaragesi. Han regjerte omkring år 2700 f. Den trenden kan vi faktisk følge gjennom flere senere historiske kilder, forteller Rasmussen.

Hebraiske navn, som oppstår omkring år 900 f. Hebraisk stammer fra semittisk, en språkfamilie som har oppstått i Midtøsten samt Nord- og Øst-Afrika. Sofie og Jakob ble mest brukte babynavn i 2017 — Leddet «-el» betyr for eksempel «gud». Navnet Daniel betyr altså «Gud er min dommer», og Elisabeth betyr «Guds løfte» eller «Gud har sverget». Disse navnene kan du begynne å pugge Lydene som gjelder nå Utne kan fortelle at det fortsatt er korte, vokalrike navn som er populære nå, gjerne ispedd konsonantene m, n og l.

Men siden trender kommer og går, tror Utne at dette vil avløses av en ny trend om ikke så lenge. De harde konsonantene han snakker om, er b, p, d, t, g og k. Tvillingene Noelle og Cali Sheldon byttet på å spille rollen som lille Emma. Nå er de blitt 17 år, og jobber fortsatt som skuespillere.

Han er ansvarlig for den årlige listen med de mest populære navnene i Norge. TV-serier og filmer er store inspirasjonskilder når barn skal få navn.

Det samme er kongelige, idrettshelter og andre kjendiser. Vanika: Denne strålende klingende navnet har sanskrit røtter, og betyr en liten skog. Vanessa: Denne vakre feminine navn er en gresk arbeid som betyr sommerfugl.

Uzma: Dette navnet er opprinnelig fra arabisk og betyr øverste eller den største. Unnati: Denne Hindi Navnet betyr bokstavelig fremgang eller utvikling. Det er en svært sjelden navn og vil passe fint på en hvilken som helst jente.

Twisha: Denne søte og korte navn betyr lys. Trisha: Dette er både en amerikansk navn og en sanskrit navn som betyr ønske eller tørst. Uansett er det et ganske kult navn. Tiyasha: Det er en veldig uvanlig og sjeldent navn, og betyr sølv. Tazmeen: Denne vakre Urdu navn betyr en som har gode kvaliteter, natur og vaner. Tavishi: Denne vakre navn er et annet navn for gudinnen Durga, og betegner som henne, mot.

sjeldne jentenavn i Navn italiaenred.com

Taufique: En variant av dette navnet er Taufiq, og det er et muslimsk navn som betyr velstand og hjelp. Tanya: Denne korte og søte navn som ruller rett utenfor tungen er av russisk opprinnelse, en variant av den kongelige klingende navn, Tatiana.

Tanusha: Denne vakre navnet betyr velsignelse, passer for en liten jente som har foreldre elsker henne. Sylvia: Denne sjeldne og eksotiske navn er fra latin og dets betydning er fra The Forest 125.

Sybil: Dette er en svært sjelden navn, men like vakker.

Det er et gresk ord for profet. Swarnima: Denne vakre navn er av indisk opprinnelse og betyr gyllen. Swara: Dette navnet er et sanskrit ord for melodi, men det betyr også selv skinner.

Denne unike navn er sikker på er å låne barnet ditt en unik personlighet. Soumi: Denne veldig søt og sjeldne navn betyr venn.

Unike Jentenavn, Sjeldne Jentenavn, Uvanlige Jentenavn

Soudamini: Dette er et sanskrit navn for jenter, som betyr lynet. Sofia: Det er et derivat av navnet Sophia, som er det greske ordet for visdom. Den ble brukt til å representere en personifisering av visdom.

Simran: Selv om det er populært på grunn av en viss Bollywood-film, er det fortsatt en ganske unikt navn. Det er over Punjabi opprinnelse, som betyr å huske eller huske. Sia: Dette navnet er en tilpasning av Hindi navn Sita.

Det har også en bibelsk betydning som er noen som er veldig følelsesmessig bevegelse. Shrijita: Denne svært sofistikerte navn betyr den som vinner i løpet av skjønnhet. Shimona: Det er en svært sjelden navn og er en variant av den engelske, franske og tyske navnet Simone. Sherry: Dette virkelig søt og oppkvikket navn er en variant av det franske ordet Chérie som betyr elskling. Shaylee: Denne eksotiske navn er Celtic, og betydningen av dette navnet er fe prinsesse av feltet.

Du vil kanskje like: Eunike hoksrød jobb

Nøyaktig liker barnet ditt. Shannon: Det er en irsk navn, som har blitt Anglicized fra Sionainn.

Det betyr en klok elva. Shafia: Denne svært vakkert navn har en like vakker betydning som er nåde. Serena: Denne eksotiske navn er fra latin og betyr klart, rolig og fredelig. Seejal: Det er et derivat av Hindi navn Sejal, noe som betyr at elvevann eller rent rennende vann.

Scarlett: Dette navnet er avledet fra en engelsk etternavn med en yrkesmessig betydning, for noen som solgte stoff av scarlet. Det kan også være en annen form av den vakre fargen scarlet. Navnet er ganske fascinerende for en jente. Ebele: Betydningen av dette navnet er "medfølelse".

Det betyr at jenta som heter dette navnet sannsynligvis vil ha en medfølende oppførsel. Ekene: Ekene betyr "anerkjent". Dette er en ganske gammel og er ganske brukt for sin mening.

Søkeresultat

Hvis du vil navngi barnet ditt med noe unikt, og det høres bra ut, kan dette være det for henne. Navnet er ganske fengende også. Se mer: French Girls Baby Names 13. Desta: Noen vil mer enn gjerne navngi sitt kvinnelige barn med dette navnet. Desta betyr "glede". Saken kan være noe sånt som at fødselen til barnet har gitt mor og far uendelig glede. Dubaka: Dette betyr barnet som har født 11.

UNIKE JENTENAVN Relaterte emner

Foto: Universitetet i Bergen «One hit wonders» Noen navn har i historien nesten dukket opp fra intet og sust til topps på listene, for så å forsvinne helt. Disse navnene mener Utne har vanskeligere for å komme tilbake enn navn som har vært i bruk både før og etter at de var toppnavn. Noen navn får også drahjelp fra utlandet. For vi lar oss gjerne inspirere av navnetrender. Førsteklassing hjemme? Disse navnene kan du begynne å pugge Lydene som gjelder nå Utne kan fortelle at det fortsatt er korte, vokalrike navn som er populære nå, gjerne ispedd konsonantene m, n og l.

UNIKE JENTENAVN Kommentarer:
Forfatter på Unike jentenavn
Hovde fra Sørum
Les også min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er künstlerisches Radfahren. Jeg trives dele interessante nyheter vakkert.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net